ScH0ll_kIll3r Odesláno Srpen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2007 hej pripiste me tam taky pls ScH0ll_kIll3r - steam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emkay.wOw~ Odesláno Srpen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2007 Vies ale je celkom trapne ked sme hrali aim_map a ja stojim za murom a dostanem headshot... nikto ma nemohol vidiet pretoze som sa pri nom respawnol... :roll: zkusenejsi hrac prece vi kde ty spawny sou.. a je to jeste ke vsemu je to aim_map.. :blink: :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Administrators Rixcz Odesláno Srpen 27, 2007 Administrators Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2007 Vies ale je celkom trapne ked sme hrali aim_map a ja stojim za murom a dostanem headshot... nikto ma nemohol vidiet pretoze som sa pri nom respawnol... :roll: Proto rikam ze je CS 1.6 nahovno :D Staci kdyz to budes par dni hrat a budes "predvidat" (prostrilavat bedny, strilet pres rohy atp), pak pochopis ze to neni vubec tezke... Jinak divim se ze neupravili nejak ty granaty...vypadaji jak cihly a hazou se jako tvarnice :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emkay.wOw~ Odesláno Srpen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2007 pze jsi hral pres nonsteamu rixi xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Administrators Rixcz Odesláno Srpen 27, 2007 Administrators Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2007 pze jsi hral pres nonsteamu rixi xD to jsou akorat kecy, schvalne teda stahnnu steam a uvidime... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2007 no ja neviem ale tie granaty sa hadzu strasne pomaly dpc... sak granat mam hodit rychlejsie... strasne pomaly hadze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Srpen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2007 zkusenejsi hrac prece vi kde ty spawny sou.. a je to jeste ke vsemu je to aim_map.. :blink: :? ja ti to rikal, tady nechapou skill tady ses bud lucker nebo cheater... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valdoDK Odesláno Srpen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2007 hej zmenilo sa heslo alebo co nejde sa mi pripojit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rune Odesláno Srpen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2007 hej zmenilo sa heslo alebo co nejde sa mi pripojit hej kámo to je tím že už tam prostě nejsi vítán máš buď možnost omluvit se adminovi za to žes používal cheaty a nebo se na to vykašlat :D heslo změněno console-forum už nemá domovský cs server:D znáte nějaké další dobré servery ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Srpen 28, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2007 zkusenejsi hrac prece vi kde ty spawny sou.. a je to jeste ke vsemu je to aim_map.. :blink: :? můžu potvrdit EDIT: jinak server bude jen o turnaji :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cvak01 Odesláno Srpen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2007 Ja mozna sezenu nas clan serveru , ale nejak jsem jeste nezastih naseho CL online :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Srpen 28, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2007 Ja mozna sezenu nas clan serveru , ale nejak jsem jeste nezastih naseho CL online :( bylo by super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2007 no tak to je nahouno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Srpen 28, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2007 no tak to je nahouno proč myslíš ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2007 nemame kde hrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dolik Odesláno Srpen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2007 Kua tak to je na pi*u :( A já si chtel zrovna zahrát :( To nikdo nemůže udělat na svým PC server? MOc map by tam asi nebylo když ic.cz ma free jenom 300Mb,ale ty základní by se tam vlezli .. Já mám na to pomalý PC :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rune Odesláno Srpen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2007 a nemáte nějaké dobré nonsteam servery které by stáli za to ?? naistaloval jsem cs teprve před týdnem tak tam mám jen takové nic moc ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cvak01 Odesláno Srpen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2007 Hele a nenabizi Rix tak nahodou hosting game serveru ? :angle: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rune Odesláno Srpen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2007 Hele a nenabizi Rix tak nahodou hosting game serveru ? :angle: byl by to krok správným směrem :D další a další návštěvníci pro forum ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dolik Odesláno Srpen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2007 Ale Rixíčku nechceš nám udělat non steam server pro CS 1.6 :P :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cvak01 Odesláno Srpen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2007 No tak shadow a myschoo by mohli zatlacit na Rixe aby dalsi 100MB sveho hostingu venoval Csku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dolik Odesláno Srpen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2007 steam ;) uz druhej ;) prvni zabanovyli za "podpurny programky"... ;) Hm... ja ti to rikal, tady nechapou skill tady ses bud lucker nebo cheater... ;) Tak ten tvuj předchozí post divný.. V tý hře sis to dával přez zeď jak kdybys měl WH,ale asi ne asi seš skilla který zabanovali za cheaty jeden steam :lol: Tohle mě dostalo.. si počkám až napíšeš že ti zabanovali další :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Srpen 28, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2007 62.40.78.45:27019 připojte se a dejte si před nick tag c-forum| Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dolik Odesláno Srpen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2007 Eeeej už tam jdu :) Edit-Nejde se mi připojit.. Vám jo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Administrators Rixcz Odesláno Srpen 28, 2007 Administrators Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2007 89.185.242.116:27015 - Console-forum.net 1.6 server Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.