pozitro Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 INFO Tento návod využívá greenpois0nu a je untethered => nemusíte se bát vypnutí/vybyté baterie. Návíc je ohromně jednoduchý, proto ho zvládne opravdu každý! Podporovaná zařízení: iPhone (4, 3Gs, 3G) iPod touch (4, 3, 2 generace) both MB and MC models iPad Apple TV (2 generace) Co budem potřebovat: iZařízení USB kabel PC greenpois0n RC6/5 greenpoisOn http://greenpois0n.com/ http://www.multiload.cz/stahnout/396347/gp_win_rc6-1-zip/ http://www.multiupload.com/MA5JRPNQNR NÁVOD Stáhneme si greenpois0n (linky výše) Spustíme greenpois0n Uvedeme zařízení do DFU (samotný program vás provede tímto úkonem) Poté klikněte na "jailbreak" a čekejte Program vám vyhohdí hlášku, že je vše hotovo (Nebuďte nervozní, když se na telefonu nebude dlouhou dobu nic dít, trvá nějakou tu chvíli) Teď už máte jailbreaknuté zařízení :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rado Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Funguje i pro Ipod touch 4G? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Leden 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 jj funguje............ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rado Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 aha tak nevim kde jsem udelal chybu ze mi to nejede, vzdycky se mi to sekne pri zacatku a nejde to dal nevim co s tim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rado Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 u exploiting with limera 1n Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Steph Odesláno Leden 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2011 muzu se zeptat... slysel ze to ma hodne bugu.. je to pravda ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Leden 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2011 Musís to spustit v režimu XP service pack 2 + doporučuji vypnout virtuální jádra na procesoru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Steph Odesláno Leden 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2011 Myslel jsem to jako přímo v přístroji... iDevice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rado Odesláno Leden 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2011 A jak vypnout ty jadra prosimte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Steph Odesláno Leden 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2011 Tak jsem si ten JB udělal a když sem zapl cydii tak tam na mě vyskočila aktualizace. Potvrdil jsem ji a pak mi nesla cydie vubec zapnout. Ani kdyz sem dal " Just boot tethered now " ... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toki100 Odesláno Únor 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2011 udělal jsme všechno aji cydii a tedka už my potom aji cidie zaply všechno vpohodě ale nechce se mi rozjet Ip4 mam tam furt jablko měl jsme tam ten annanas a potom jablko a furt načita a nechce najet co stim¨? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Únor 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2011 zkus to projet ještě greenpois0nem(je to untethered),kdyžtak restore,a hned greenpois0n Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Únor 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2011 Yop díky moc ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Únor 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2011 Tohle je teda jen Untethred? Omg :'( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Únor 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2011 ne tohle je tethered,untethered je greenpois0n Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Únor 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2011 Pockej mam v tom trochu zmatek chtel bych abych ten jail proste pokazdy nemusel zapinat cez PC to je teda Unthered? Btw: ten greenpois0n nejde nikde stahnout :( . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Únor 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2011 jj greenpois0n je untethered,tohle je tethered,bez PC ho nezapneš,greenpois0n je všude na webu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Únor 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2011 Díky moc hele našel sem to! a asi Jailnuto! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manfred Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 Funguje parádně na 3GS 32GB :-) Díky moc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Únor 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 Update nÃvodu............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nugeta191613 Odesláno Únor 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 takze jestli dobre chapu mam G udelam jailbreak 4.2.1 a vsechno ok? a co bych mel pak instalovat aby mi sly aplikace atd? diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nugeta191613 Odesláno Únor 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 na 3G to nejde ale a v navodu mas ze jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Únor 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 on tam předtím měl návod na redsn0w,ted ho přepsal na greenpois0n,a zůstalo mu tam 3g PS:poslal jsem ti PM s navodem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 zdravím, potřeboval bych poradit stáhnul jsme nainstaloval greenpoisona a následně nainstaloval cydiu takže předpokládám že vše proběhlo v pořádku. potřeboval bych poradit jak do ipodu 4g nacpat aplikace a hry když si třeba stáhnu odtud angry bird a zkouším to přes itunes vždy na konci mi vyskočí hláška the app was not installed on the ipod because an unknown error occurred (0xE8008001) budu vděčný za kžadý info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 Mesyas,zapni cydii a tam dej manage,sources add source a cydia.hackulo.us nebo nejak tak potom stahni instalous a tam muzes stahovat app,hry etc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.