mesyas Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 Mesyas,zapni cydii a tam dej manage,sources add source a cydia.hackulo.us nebo nejak tak potom stahni instalous a tam muzes stahovat app,hry etc... předpokládám že to všechno stáhnu jen s připojením na netu jde to udělat jinak než přes wifi? dneska jsem musel kvůli jailbreaku stát před mekáčem asi 45min a nechce se mi tam zítra chodit znovu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzaik Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 no tak cydia se každej den updatuje ale jdou stáhnout aplikace přes pc a pak je přes installous nainstalovat, stáhneš si program iFunbox a tam bude mit Installous Apps install, tak tam prostě přetáhneš hru .ipa a v iphonu spustíš installous a dáš downloads a máš to tam ;) takhle to aspon dělám já s většíma hrama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 nebo nejlepší varianta stahnout si appsync a synchronizovat to přes iTunes(pokud máš installou,ten taky zahrnuje appsync,taky to mužeš hazet rovnou přes itunes) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StonEk Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 bude na iPhone 2G????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzaik Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 na iPHONE 2g myslim nejde nainstalovat iOS 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord1382 Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 Jde, jenom ne oficialně.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzaik Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 njn ale aby mu šel tenhle jailbreak bude potřebovat ofic 4.2.1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Únor 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2011 na iphone 2g nejde nainstalovat ani oficialně,ani neoficialně žádný iOS4 whited00r vydalo modifikovane iOS 3.1.3 s mltitaskingem,složkami,a vypada to jako iOS 4,ale má to jádro od iOS 3,a navíc JB uvnitř je samozřejmostí,takže uživatele starších iPod touchu(MB modely :( ) a starších iphonu (2g,3g),doporučuji PS:porovnani rychlosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartsimens Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 Mám iphone 3g 4.2.1 a greenpois0n me vubec nesel mel jsem to v tom DFU modu a nic tak jsem Redsn0w a ten uz funguval vevite proc nefungoval ten greenpois0n ?? dik za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Březen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2011 greenpois0n nefunguje,ani není vytvořený pro 3G,akorát ten,kdo to vytvořil tu měl nejdřív redsn0w,a pak to přepsal na green0poison,3G mu tam zustalo v tom seznamu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kociq Odesláno Březen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2011 Mě to funguje, díky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalMarhan Odesláno Březen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2011 Pujde to tedy i na klasickem Iphone 3g (ne 3gs) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Březen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2011 ne,použij redsn0w Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michat Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 už sem to vyřešil.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.