Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 275
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
  Sw!tch napsal:
Mam to stejny.. predpokladam, ze ta hra bez toho dashe co je na disku nejde..cili kdyz ten update das tak hra mozna pujde(nemam overene),ale pak prijdes o moznost update dashe za pomoci tech beta dashu na hrani ap2.5 her bez lt+. Cili pokud bys chtel hrat i AC:B a jiny ap2.5 tak se updateu na lt+ nevyhnes. Pokud se pletu tak me nekdo opravte :-)

no já doufám že tam prostě dáme vypálenou hru, updatujem DB na ten 12611 nebo jaky ta hra potřebuje, a normálně si zahrajem :)) i black ops a reach a takovýhle ... Trezzor nam to objasní počkáme si na něj... :-)

Odesláno
  Viitaz napsal:
no já doufám že tam prostě dáme vypálenou hru, updatujem DB na ten 12611 nebo jaky ta hra potřebuje, a normálně si zahrajem :)) i black ops a reach a takovýhle ... Trezzor nam to objasní počkáme si na něj... :-)

Ano hra nemá žádnou ochranu takže se jen updatuje dashbord na 12611 a můžete hrát, ale samozřejmě si mnoho z nám tímpádem přemaže ten beta dashbord pomocí kterého se spouštěl Assasins a NFS. Takže rozhodnutí je na každém z vás. Ja jsem to udělal ze dvou důvodu: Za prvé už jsem assasina dohrál a většinou hry po druhé nehraji a druhý důvod je ten, že si myslím, že už nebude moc her s tou ochranou a ikdyby byli tak už si prostě koněčně přefleshuju Xbox a jedu dál. A na závěr všechny starší hry fungují i na tom dashbordu 12611 takže se nemusíte nikdo ničeho obávat.

Odesláno
  raizo napsal:
tak sem dneska vypalil,hra me nejede,mam fw1.6 db 12611,hru jsem opatchoval na wave 3 tak jako kazdou jinou,hru tam vlozim chce to patch,dam ok,restart,patch se zacne instalovat a pak tam skoci chyba nekolik cisel a ze to nejde nainstalovat ze je poskozenej disk..

mám stejný dashboard jako ty, ale hru sem nepatchoval. spustil jsem to s pomoci aktivačniho disku a update to po mě nechtělo. Zkus to vypálit znovu bez patche a možná to pujde

Odesláno
  raizo napsal:
tak sem dneska vypalil,hra me nejede,mam fw1.6 db 12611,hru jsem opatchoval na wave 3 tak jako kazdou jinou,hru tam vlozim chce to patch,dam ok,restart,patch se zacne instalovat a pak tam skoci chyba nekolik cisel a ze to nejde nainstalovat ze je poskozenej disk..

Ako je uz davno zname, ze ked sa patchuje iso na nizsie wave, tak potom uz nejde updatnut DB z disku! Musis si najst a stiahnut DB 12611 a tak updatnut cez USB, alebo sa da vyextrahovat z neopatchovaneho isa a potom dat na USB flashku a tak updatnut konzolu.

Odesláno
  ptq32 napsal:
uff...takže mam LT+ a měl sem posledni dash update z NFS...vložim hru...dal sem update - ok.... hra JEDE beproblemu!

hned odzkoušeno i CoD : BO - fpohodě....HALO:REACH...fpohodě!

takže bez obav...ENYOJ

Tomuto fakt nerozumiem :lol: Pises tu, akoby si objavil ameriku.... ked mas LT+, tak ti vsetky nove hry pojdu, aj na DB 12625!!!...rozumies??? :D Tu sme sa bavili o spusteni hry na starsich flashoch!!!

Odesláno
  trezzor napsal:
Tomuto fakt nerozumiem :lol: Pises tu, akoby si objavil ameriku.... ked mas LT+, tak ti vsetky nove hry pojdu, aj na DB 12625!!!...rozumies??? :D Tu sme sa bavili o spusteni hry na starsich flashoch!!!

..tak ameriku - po updatu co byl s připojením na flash nešly hry halo,CoD (ocharana AP 2.5) - nedělal jsem ho a udělal tenhle a zkoušel jestli ty hry pujdou v puvodnich verzich...byly tu na to dotazy...tak proč bych to tu nenapsal že jede vše a nemusim znovu projiždět isa zminěnych her přes abgx...

btw.jasně ze znamych ochran strach nemam,ale každy novy update muže přinest jiny maras..niky neviš...

btw. ja se o staršich flashich nebavim mě nezajímaji .) peace

Odesláno
  trezzor napsal:
Tak potom kto ma LT+, tak sem ani nemusi nic pisat, pretoze je to zatial bezproblemov aj na novom DB 12625 po osetreni hier s AP2.5 v abgx a nie to este iba na 12611. Hadam si to uz pochopil, co som tym myslel. A zevraj uffff a mas LT+ :lol:

:cheesygrin: jasne chapu - ale jak řikam neska už mam strach se jit aji vychcat + neplus nevim co zas ta chátra naprogramuje 8)

Odesláno

Já jim na tyhle updaty kašlu , už sem se dvakrát spálil že updatoval skoro v den lauche nového dasche (i když tento update je skoro 4měsíce starý ) ale tedka to neudělam i za cenu toho že bych si na bulletstorm měl třeba půl roku počkat ... než se příjde na to jak rozjed tu gamesu na starším dasch a nebo něž se vyklube to co MS plánuje

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu