Viitaz Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 a co 2.0.9199.0 DB a Ixtreme LT 1.1 ? jak to vidíte? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sw!tch Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 Mam to stejny.. predpokladam, ze ta hra bez toho dashe co je na disku nejde..cili kdyz ten update das tak hra mozna pujde(nemam overene),ale pak prijdes o moznost update dashe za pomoci tech beta dashu na hrani ap2.5 her bez lt+. Cili pokud bys chtel hrat i AC:B a jiny ap2.5 tak se updateu na lt+ nevyhnes. Pokud se pletu tak me nekdo opravte :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viitaz Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 Mam to stejny.. predpokladam, ze ta hra bez toho dashe co je na disku nejde..cili kdyz ten update das tak hra mozna pujde(nemam overene),ale pak prijdes o moznost update dashe za pomoci tech beta dashu na hrani ap2.5 her bez lt+. Cili pokud bys chtel hrat i AC:B a jiny ap2.5 tak se updateu na lt+ nevyhnes. Pokud se pletu tak me nekdo opravte :-) no já doufám že tam prostě dáme vypálenou hru, updatujem DB na ten 12611 nebo jaky ta hra potřebuje, a normálně si zahrajem :)) i black ops a reach a takovýhle ... Trezzor nam to objasní počkáme si na něj... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 no já doufám že tam prostě dáme vypálenou hru, updatujem DB na ten 12611 nebo jaky ta hra potřebuje, a normálně si zahrajem :)) i black ops a reach a takovýhle ... Trezzor nam to objasní počkáme si na něj... :-) Ano hra nemá žádnou ochranu takže se jen updatuje dashbord na 12611 a můžete hrát, ale samozřejmě si mnoho z nám tímpádem přemaže ten beta dashbord pomocí kterého se spouštěl Assasins a NFS. Takže rozhodnutí je na každém z vás. Ja jsem to udělal ze dvou důvodu: Za prvé už jsem assasina dohrál a většinou hry po druhé nehraji a druhý důvod je ten, že si myslím, že už nebude moc her s tou ochranou a ikdyby byli tak už si prostě koněčně přefleshuju Xbox a jedu dál. A na závěr všechny starší hry fungují i na tom dashbordu 12611 takže se nemusíte nikdo ničeho obávat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 a co 2.0.9199.0 DB a Ixtreme LT 1.1 ? jak to vidíte? :D Nahraješ update z DVD Bulletststorm budeš mít 12611 a normálně hraješ vše v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ptq32 Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 tak včera sem si dal večer 3 kapitoly a musim zatim řict zajímavé... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerrapa Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 Takže jede to s LT+ ok teď jestli to fachá s upraveným od assasina bez LT+ a jestli to fachá bez upravenýho a bez LT+ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepis Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 Dneska rano jen zacatek ale fakt zajmave :-) doporucuji :-P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 potvrzuji s LT+ to jede po tom co nahrajete ten dash co je na disku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
altair125 Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 Tak já už mám dohráno :) . Super pařba, ale mohli to udělat delší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ojtisek Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 Tak já už má dohráno :) . Super pařba, ale mohli to udělat delší Jak dlouho to trvalo, než si to celý dohrál? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
altair125 Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 Jak dlouho to trvalo, než si to celý dohrál? asi 7-8 hodin na hard. Má to 7 kapitol. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dockal.pietro Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 tak sem dneska vypalil,hra me nejede,mam fw1.6 db 12611,hru jsem opatchoval na wave 3 tak jako kazdou jinou,hru tam vlozim chce to patch,dam ok,restart,patch se zacne instalovat a pak tam skoci chyba nekolik cisel a ze to nejde nainstalovat ze je poskozenej disk.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 Muzete mi poradit zda to pujde na 12416? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
altair125 Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 tak sem dneska vypalil,hra me nejede,mam fw1.6 db 12611,hru jsem opatchoval na wave 3 tak jako kazdou jinou,hru tam vlozim chce to patch,dam ok,restart,patch se zacne instalovat a pak tam skoci chyba nekolik cisel a ze to nejde nainstalovat ze je poskozenej disk.. mám stejný dashboard jako ty, ale hru sem nepatchoval. spustil jsem to s pomoci aktivačniho disku a update to po mě nechtělo. Zkus to vypálit znovu bez patche a možná to pujde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 tak sem dneska vypalil,hra me nejede,mam fw1.6 db 12611,hru jsem opatchoval na wave 3 tak jako kazdou jinou,hru tam vlozim chce to patch,dam ok,restart,patch se zacne instalovat a pak tam skoci chyba nekolik cisel a ze to nejde nainstalovat ze je poskozenej disk.. Ako je uz davno zname, ze ked sa patchuje iso na nizsie wave, tak potom uz nejde updatnut DB z disku! Musis si najst a stiahnut DB 12611 a tak updatnut cez USB, alebo sa da vyextrahovat z neopatchovaneho isa a potom dat na USB flashku a tak updatnut konzolu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 Muzete mi poradit zda to pujde na 12416? Ako moze ist, ked hra vyzaduje DB 12611, pretoze ho aj obsahuje??? O tom tu piseme stale! Uz sem nehadzte stupidne otazky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 uff...takže mam LT+ a měl sem posledni dash update z NFS...vložim hru...dal sem update - ok.... hra JEDE beproblemu!hned odzkoušeno i CoD : BO - fpohodě....HALO:REACH...fpohodě! takže bez obav...ENYOJ Tomuto fakt nerozumiem :lol: Pises tu, akoby si objavil ameriku.... ked mas LT+, tak ti vsetky nove hry pojdu, aj na DB 12625!!!...rozumies??? :D Tu sme sa bavili o spusteni hry na starsich flashoch!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ptq32 Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 Tomuto fakt nerozumiem :lol: Pises tu, akoby si objavil ameriku.... ked mas LT+, tak ti vsetky nove hry pojdu, aj na DB 12625!!!...rozumies??? :D Tu sme sa bavili o spusteni hry na starsich flashoch!!! ..tak ameriku - po updatu co byl s připojením na flash nešly hry halo,CoD (ocharana AP 2.5) - nedělal jsem ho a udělal tenhle a zkoušel jestli ty hry pujdou v puvodnich verzich...byly tu na to dotazy...tak proč bych to tu nenapsal že jede vše a nemusim znovu projiždět isa zminěnych her přes abgx... btw.jasně ze znamych ochran strach nemam,ale každy novy update muže přinest jiny maras..niky neviš... btw. ja se o staršich flashich nebavim mě nezajímaji .) peace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ptq32 Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 corect - s připojením na live .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 btw. ja se o staršich flashich nebavim mě nezajímaji .) peace Tak potom kto ma LT+, tak sem ani nemusi nic pisat, pretoze je to zatial bezproblemov aj na novom DB 12625 po osetreni hier s AP2.5 v abgx a nie to este iba na 12611. Hadam si to uz pochopil, co som tym myslel. A zevraj uffff a mas LT+ :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ptq32 Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 Tak potom kto ma LT+, tak sem ani nemusi nic pisat, pretoze je to zatial bezproblemov aj na novom DB 12625 po osetreni hier s AP2.5 v abgx a nie to este iba na 12611. Hadam si to uz pochopil, co som tym myslel. A zevraj uffff a mas LT+ :lol: :cheesygrin: jasne chapu - ale jak řikam neska už mam strach se jit aji vychcat + neplus nevim co zas ta chátra naprogramuje 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viitaz Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 ja nemam LT plus mam jen samotny LT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 ja nemam LT plus mam jen samotny LT A co potrebujes? Bulletstorm si zahras aj na 1.2, 1.4, nielen na LT :D Ale uz hry s AP2.5 ziadne, ked si updatnes DB 12611. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 Já jim na tyhle updaty kašlu , už sem se dvakrát spálil že updatoval skoro v den lauche nového dasche (i když tento update je skoro 4měsíce starý ) ale tedka to neudělam i za cenu toho že bych si na bulletstorm měl třeba půl roku počkat ... než se příjde na to jak rozjed tu gamesu na starším dasch a nebo něž se vyklube to co MS plánuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.