Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Bulletstorm

ctverec23

Recommended Posts

poradis prosim te? Chtel bych se zeptat mam koupenou konzoli od listopadu 2010 nevim jaky tam mam flash.Asi ten stary LT dash sem updatoval poprve az u hry harry potter relikvie smrti zatim me vsechny hry jdou v pohode.Chci se tedy zeptat pujde mi COD Black Ops,COD MW2 kdyz si stahnu bulletstorm a dam updata?myslim jestli me pujdou vsechny hry jak doposud pokud dam updatovat dash abych si zahral bulletstorm diky za odpoved

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 275
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

musíš zjistit co tam máš za verzi dashe a jakej flash, bez těchto informací se ti pomoci nedá a kloudné odpovědi se taky nedočkáš...jojo proto jsem přešel na origoš a neřešil tyto prkotiny. a Ještě když si hry člověk objednává z anglie tak i ty ceny jsou naprosto v pohodě... vím že to sem nepatří , ale jen pro příklad DEAD SPACE 2 za 700kč a poštovný jednu libru což je 29kč, jsou na tom líp jak česká pošta.

Odkaz ke komentáři

musíš zjistit co tam máš za verzi dashe a jakej flash, bez těchto informací se ti pomoci nedá a kloudné odpovědi se taky nedočkáš...jojo proto jsem přešel na origoš a neřešil tyto prkotiny. a Ještě když si hry člověk objednává z anglie tak i ty ceny jsou naprosto v pohodě... vím že to sem nepatří , ale jen pro příklad DEAD SPACE 2 za 700kč a poštovný jednu libru což je 29kč, jsou na tom líp jak česká pošta.

JJ taky holdam kupovat z anglie, odkud kupujes? Ja premyslim krom game.co.uk samozrejme i o thehut.com...

Sry za OT

Odkaz ke komentáři

a kde to na konzoli muzu zistit? jsem v tomhle zacatecnik

Odkaz ke komentáři

tak tady trochu zabrouzdej na foru je tady toho spousty v tutorialu nebuď línej:-)

v poho me jde jen o to jestli to uz nekdo zkousel bez flashe LT+ a sla mu pak i hra COD Black ops aMW2 urcite vim ze nemam LT+ protoze jsem si konzoli zatim nenechaval flashnut na LT+

Odkaz ke komentáři

a kde to na konzoli muzu zistit? jsem v tomhle zacatecnik

Kupoval jsi novou a nebo starší ? Musíš napsat víc informací jak ti psal Umberto . Verzi dashe zjistíš :

Zadej : SYSTÉM SETTINGS - CONSOLE SETTINGS - SYSTÉM INFO a dole se podívej jaký máš

BULLETSTORM půjde i na ne LT + , ale musí být DB 12611 . A mělo by jít i COD BO , MW 2 I HALO REACH - tyto hry nejdou spustit až když už máš 12625 - ten to detekuje .

Odkaz ke komentáři

Kupoval jsi novou a nebo starší ? Musíš napsat víc informací jak ti psal Umberto . Verzi dashe zjistíš :

Zadej : SYSTÉM SETTINGS - CONSOLE SETTINGS - SYSTÉM INFO a dole se podívej jaký máš

BULLETSTORM půjde i na ne LT + , ale musí být DB 12611 . A mělo by jít i COD BO , MW 2 I HALO REACH - tyto hry nejdou spustit až když už máš 12625 - ten to detekuje . kupoval jsem novou arcade revize jasper v listopadu 2010.Takze kdyz budu mit DB verzi nizsi jak 12611 tak by me melo jit i COD BO kdyz dam updata ze hry BULLETSTORM?

Odkaz ke komentáři

BULLETSTORM půjde i na ne LT + , ale musí být DB 12611 . A mělo by jít i COD BO , MW 2 I HALO REACH - tyto hry nejdou spustit až když už máš 12625 - ten to detekuje .

kupoval jsem novou arcade revize jasper v listopadu 2010.Takze kdyz budu mit DB verzi nizsi jak 12611 tak by me melo jit i COD BO kdyz dam updata ze hry BULLETSTORM?

Odkaz ke komentáři

kupoval jsem novou arcade revize jasper v listopadu 2010.Takze kdyz budu mit DB verzi nizsi jak 12611 tak by me melo jit i COD BO kdyz dam updata ze hry BULLETSTORM?

prostě to updatuj hned jak tě o to ta hra požádá a už nic prosímtě neřeš, půjde ti všechno

Odkaz ke komentáři

• 3 weeks later...
Potřebuji radu. Měl jsem dash 2.0.8955. Updatoval jsem dle "ověřeného postupu" ( jedou hry s 2,5, COD BO ) a hra po mě vyžaduje stejně další upgrade ? Mám ho dát ? ( když dám "NE" tak nejde spustit ). Rozjedu ty staré hry ? Díky za radu.

Nepíšeš o jakou hru se jedná . Jestli je to BULLETSTORM , tak se ti updatuje dash na 12611 a ten fígl postupem se ti zruší . Hry s AP25 ti už nepůjdou . Potom jedině nový flash LT + .

Odkaz ke komentáři

Jo je to bulletstorm. Jsem začátečník, proč tendy ten "oveřený postup" ?

Na to pravděpodobně někdo přišel náhodou . Ověřený postup proto , že se to vyzkoušelo na několika xboxech a fungovalo to . ale jen v této situci . Když dáš potom vyšší DB tak už to nefunguje . Můžeš se rozhodnout - buď hrát hry s AP25 a nechat současný DB , nebo updatovat .Půjdou ti potom všechny hry , které vyžadují vyšší DB , ale už ne s AP25 . Když by jsi chtěl , aby ti šlo vše , tak jedině nový flash LT + .

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu