Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Bulletstorm

ctverec23

Recommended Posts

• Odpovědi 275
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Aha takze onefootman to rozjel na firmware LT+ takze to jde, ale ja mam jen upraveny dashbord tak se mi to moc nechce riskovat dat ten update...asi nezbyva nez novy flesh, nebo aby to zkusil někdo kdo má jen beta dashbord podle toho návodu jak se rozjel Assasins a Nfs, aby jsme věděli jak to vlastně je.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Aha takze onefootman to rozjel na firmware LT+ takze to jde, ale ja mam jen upraveny dashbord tak se mi to moc nechce riskovat dat ten update...asi nezbyva nez novy flesh, nebo aby to zkusil někdo kdo má jen beta dashbord podle toho návodu jak se rozjel Assasins a Nfs, aby jsme věděli jak to vlastně je.

Jj ja sem na tom stejně mam FW 1.6 a upravenej dash podle navodu co sem výše postoval a stahovat se mě to zatim taky nechce když nevime jak to vubec je a s mojí lajnou to neni žádná sranda tahat takovejch GB :D takže čekačka na info nic jinýho nam nezbyde .......

Odkaz ke komentáři

Jj ja sem na tom stejně mam FW 1.6 a upravenej dash podle navodu co sem výše postoval a stahovat se mě to zatim taky nechce když nevime jak to vubec je a s mojí lajnou to neni žádná sranda tahat takovejch GB :D takže čekačka na info nic jinýho nam nezbyde .......

No ja to stahuju ještě asi 45 minut až hodina. Pak to jen projedu abx vypalím to a zkusím to hodit do Xka a uvidíme. Ale pokud to bude chtít update tak dám asi NO a radši počkám na nějakého odvážlivce :-)

Odkaz ke komentáři

v abgx to fakt piše wave10...no ja už to palim...mam LT+ a dashboard update z NFS:HP ,nahecoval mě onefootman že mu to jede..ale pokud na forech pišou že ne tak newim...tež se trochu bojim dat ten update ale jestli ho to bude chtit stejně nic jineho nezbyde...a pak nak opachovat..nevím kur*a těšim se nato!

Odkaz ke komentáři

v abgx to fakt piše wave10...no ja už to palim...mam LT+ a dashboard update z NFS:HP ,nahecoval mě onefootman že mu to jede..ale pokud na forech pišou že ne tak newim...tež se trochu bojim dat ten update ale jestli ho to bude chtit stejně nic jineho nezbyde...a pak nak opachovat..nevím kur*a těšim se nato!

napiš pak jestli jede :)

Odkaz ke komentáři

Pánové, ale stejně když se to vezme teoreticky nemá to žádnou ochranu takže ikdyž se provede update nemělo by se podle mě nic stát. Není tam žádná ochrana. A druhá věc ja neumím patchovat, ale pokud tam není žádná ochrana nejde ten wave snížit? Z 10 na 6?

Odkaz ke komentáři

Pánové, ale stejně když se to vezme teoreticky nemá to žádnou ochranu takže ikdyž se provede update nemělo by se podle mě nic stát. Není tam žádná ochrana. A druhá věc ja neumím patchovat, ale pokud tam není žádná ochrana nejde ten wave snížit? Z 10 na 6?

Co riesite? Hra ma DB 12611, je bez AP2.5, tak ju na DB 12611 v konzole pustite aj bez LTplus.

Ale na druhu stranu je otazne, ako sa bude chovat v DB 12625.

Odkaz ke komentáři

a na co je tam ten update? pojede pak call of duty black opas?

Co ste tak dezorientovani??? Vsak DB 12625 je na tie hry problematicky, kto nema LTplus!!! Tu sa jedna este o 12611, citajte pozorne!!! 12611 vysiel 1.11.2010!!!

http://en.wikipedia.org/wiki/Xbox_360_System_Software

Odkaz ke komentáři

Vsak update 12611, ten je este v pohode pre hry bez AP2.5 a bez flashu LTplus. Jednoducho napisane, ked nemate LTplus a hra nema AP2.5, tak este na 12611 su hry hratelne.

DB 12625 je uz problematicky, takze tu mozte mat strach.

No ja mám dashbord 12416 to je ten upravený, aby mi šli hry s AP 2,5 (nemam LT+) takže když si nahraju novy update z Bulletstormu tím premažu ten upravený dashbord podle návodu a už mi asi nepujdou zase Assasins a NFS o to jde...

Odkaz ke komentáři

No ja mám dashbord 12416 to je ten upravený, aby mi šli hry s AP 2,5 (nemam LT+) takže když si nahraju novy update z Bulletstormu tím premažu ten upravený dashbord podle návodu a už mi asi nepujdou zase Assasins a NFS o to jde...

Ano, potom ti uz nepojdu, ked maju AP2.5 a pri DB 12611 a novom 12625 su detekovatelne.

Odkaz ke komentáři

Ano, potom ti uz nepojdu, ked maju AP2.5 a pri DB 12611 a novom 12625 su detekovatelne.

No, ale zase na druhou stranu mi to připadá, že microsoft od AP2.5 upustilo. Asi to není nejlevnější a pokud ví, že se to dá obejít je zbytečné tam tu ochranu pořád cpát.

Odkaz ke komentáři

No, ale zase na druhou stranu mi to připadá, že microsoft od AP2.5 upustilo. Asi to není nejlevnější a pokud ví, že se to dá obejít je zbytečné tam tu ochranu pořád cpát.

Moze byt skryta a detekovatelna potom na 12625, ako u MW2, Black Ops, Halo Reach, alebo tam AP2.5 ani nie je.

Iste to nie je lacna zalezitost a ja si myslim, ze to samotny MS neprikazuje vydavatelom hier, aby si investovali do AP2.5. Maju to iba ako moznost, si myslim.

Stelon: ty mas v tom zmatok. Citaj http://en.wikipedia.org/wiki/Xbox_360_System_Software

Odkaz ke komentáři

Takže hru jsem spustil. Samozřejmě jsem si přemazal dashbord. Ted mam tedy 12611. Písu jen pro ty co meli obavy a maji jako ja upraveny dashbord. Ted mizim do prace takze pokracovani zitra pokud chce nekdo neco vedet .-) Ale myslim, ze je vse receno uz od Trezzora

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu