ctverec23 Odesláno Únor 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 Na forech s torrentama nebo tady třeba http://swelog.net/2011/02/bulletstorm/ jn, no chtělo by to nějaké info od někoho, kdo to zkusil na LT+ jestli je to pravda nebo ne, já zatím stahuju... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 Aha takze onefootman to rozjel na firmware LT+ takze to jde, ale ja mam jen upraveny dashbord tak se mi to moc nechce riskovat dat ten update...asi nezbyva nez novy flesh, nebo aby to zkusil někdo kdo má jen beta dashbord podle toho návodu jak se rozjel Assasins a Nfs, aby jsme věděli jak to vlastně je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orgilion Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 Aha takze onefootman to rozjel na firmware LT+ takze to jde, ale ja mam jen upraveny dashbord tak se mi to moc nechce riskovat dat ten update...asi nezbyva nez novy flesh, nebo aby to zkusil někdo kdo má jen beta dashbord podle toho návodu jak se rozjel Assasins a Nfs, aby jsme věděli jak to vlastně je. Jj ja sem na tom stejně mam FW 1.6 a upravenej dash podle navodu co sem výše postoval a stahovat se mě to zatim taky nechce když nevime jak to vubec je a s mojí lajnou to neni žádná sranda tahat takovejch GB :D takže čekačka na info nic jinýho nam nezbyde ....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stelon Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 a skoušel to někdo na xboxu ktery nema lt+ ? jestli to pojede normalně? a jestli pak pojedou i všschny ostatni hry jako call of duty black ops? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerrapa Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 Já nemám LT+ takže AP2.5 nedávám mám pouze updatovanej dashboard na kinect ale ne tak aby mi jel assassin atd... zkrátka kinect dashboard bez LT+ dal to někdo s timhle ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 jak to tady čtu tak ještě že mám objdnáno origoš:-) s takovou to budeme hrát stejně až se vám to podaří rozjet, ale držím palce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 Jj ja sem na tom stejně mam FW 1.6 a upravenej dash podle navodu co sem výše postoval a stahovat se mě to zatim taky nechce když nevime jak to vubec je a s mojí lajnou to neni žádná sranda tahat takovejch GB :D takže čekačka na info nic jinýho nam nezbyde ....... No ja to stahuju ještě asi 45 minut až hodina. Pak to jen projedu abx vypalím to a zkusím to hodit do Xka a uvidíme. Ale pokud to bude chtít update tak dám asi NO a radši počkám na nějakého odvážlivce :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ptq32 Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 v abgx to fakt piše wave10...no ja už to palim...mam LT+ a dashboard update z NFS:HP ,nahecoval mě onefootman že mu to jede..ale pokud na forech pišou že ne tak newim...tež se trochu bojim dat ten update ale jestli ho to bude chtit stejně nic jineho nezbyde...a pak nak opachovat..nevím kur*a těšim se nato! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerrapa Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 v abgx to fakt piše wave10...no ja už to palim...mam LT+ a dashboard update z NFS:HP ,nahecoval mě onefootman že mu to jede..ale pokud na forech pišou že ne tak newim...tež se trochu bojim dat ten update ale jestli ho to bude chtit stejně nic jineho nezbyde...a pak nak opachovat..nevím kur*a těšim se nato! napiš pak jestli jede :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctverec23 Odesláno Únor 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 :D :D :D maras, to je vždycky sranda u nového titulu sledovat jak si tu hru každý stáhne, ale pak se jí bojí pustit a čeká na jiného odvážlivce :D no jsem stejný, ale chlamka jak prase :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 Pánové, ale stejně když se to vezme teoreticky nemá to žádnou ochranu takže ikdyž se provede update nemělo by se podle mě nic stát. Není tam žádná ochrana. A druhá věc ja neumím patchovat, ale pokud tam není žádná ochrana nejde ten wave snížit? Z 10 na 6? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 No ja bych ji testnul, ale musim ji jeste sosnout a hlavne mam JTAG tak s tim nebude asi zadnej problem jako s nicim doposut. Teda doufam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 Pánové, ale stejně když se to vezme teoreticky nemá to žádnou ochranu takže ikdyž se provede update nemělo by se podle mě nic stát. Není tam žádná ochrana. A druhá věc ja neumím patchovat, ale pokud tam není žádná ochrana nejde ten wave snížit? Z 10 na 6? Co riesite? Hra ma DB 12611, je bez AP2.5, tak ju na DB 12611 v konzole pustite aj bez LTplus. Ale na druhu stranu je otazne, ako sa bude chovat v DB 12625. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 Co riesite? Hra ma DB 12611, je bez AP2.5, tak ju na DB 12611 v konzole pustite aj bez LTplus. No, ale všude se píše, že to chce nový update tak každý má strach. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 Vsak update 12611, ten je este v pohode pre hry bez AP2.5 a bez flashu LTplus. Jednoducho napisane, ked nemate LTplus a hra nema AP2.5, tak este na 12611 su hry hratelne. DB 12625 je uz problematicky, takze tu mozte mat strach. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stelon Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 a na co je tam ten update? pojede pak call of duty black opas? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 a na co je tam ten update? pojede pak call of duty black opas? Co ste tak dezorientovani??? Vsak DB 12625 je na tie hry problematicky, kto nema LTplus!!! Tu sa jedna este o 12611, citajte pozorne!!! 12611 vysiel 1.11.2010!!! http://en.wikipedia.org/wiki/Xbox_360_System_Software Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 Vsak update 12611, ten je este v pohode pre hry bez AP2.5 a bez flashu LTplus. Jednoducho napisane, ked nemate LTplus a hra nema AP2.5, tak este na 12611 su hry hratelne. DB 12625 je uz problematicky, takze tu mozte mat strach. No ja mám dashbord 12416 to je ten upravený, aby mi šli hry s AP 2,5 (nemam LT+) takže když si nahraju novy update z Bulletstormu tím premažu ten upravený dashbord podle návodu a už mi asi nepujdou zase Assasins a NFS o to jde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 No ja mám dashbord 12416 to je ten upravený, aby mi šli hry s AP 2,5 (nemam LT+) takže když si nahraju novy update z Bulletstormu tím premažu ten upravený dashbord podle návodu a už mi asi nepujdou zase Assasins a NFS o to jde... Ano, potom ti uz nepojdu, ked maju AP2.5 a pri DB 12611 a novom 12625 su detekovatelne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 Ano, potom ti uz nepojdu, ked maju AP2.5 a pri DB 12611 a novom 12625 su detekovatelne. No, ale zase na druhou stranu mi to připadá, že microsoft od AP2.5 upustilo. Asi to není nejlevnější a pokud ví, že se to dá obejít je zbytečné tam tu ochranu pořád cpát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stelon Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 ja jen nemuze v tom byt ten update ktery byl nedavno od microsoftu ze pak nekomu nejeli nake hry black ops a tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 No, ale zase na druhou stranu mi to připadá, že microsoft od AP2.5 upustilo. Asi to není nejlevnější a pokud ví, že se to dá obejít je zbytečné tam tu ochranu pořád cpát. Moze byt skryta a detekovatelna potom na 12625, ako u MW2, Black Ops, Halo Reach, alebo tam AP2.5 ani nie je. Iste to nie je lacna zalezitost a ja si myslim, ze to samotny MS neprikazuje vydavatelom hier, aby si investovali do AP2.5. Maju to iba ako moznost, si myslim. Stelon: ty mas v tom zmatok. Citaj http://en.wikipedia.org/wiki/Xbox_360_System_Software Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 Takže hru jsem spustil. Samozřejmě jsem si přemazal dashbord. Ted mam tedy 12611. Písu jen pro ty co meli obavy a maji jako ja upraveny dashbord. Ted mizim do prace takze pokracovani zitra pokud chce nekdo neco vedet .-) Ale myslim, ze je vse receno uz od Trezzora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrej_ala_anthrax Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 Takže otázečka: Kámoš má 12411 a flash LT + = půjde Bulletstorm bez problémů? Tzn. že při vložení Bulletstormu do mechaniky vyskočí update DB, updatuje na 12611 a pak normálně pojede dál? Co to je 12625? Odkud se tu vzal:blejt: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ptq32 Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 uff...takže mam LT+ a měl sem posledni dash update z NFS...vložim hru...dal sem update - ok.... hra JEDE beproblemu! hned odzkoušeno i CoD : BO - fpohodě....HALO:REACH...fpohodě! takže bez obav...ENYOJ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.