Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Bulletstorm

ctverec23

Recommended Posts

Já jim na tyhle updaty kašlu , už sem se dvakrát spálil že updatoval skoro v den lauche nového dasche (i když tento update je skoro 4měsíce starý ) ale tedka to neudělam i za cenu toho že bych si na bulletstorm měl třeba půl roku počkat ... než se příjde na to jak rozjed tu gamesu na starším dasch a nebo něž se vyklube to co MS plánuje

souhlasim...hlavne kdyz ani nevim co mam za tip flashe :( a do nakejch uprav se asi nechystam ani ten soucasnej starej mi vyhovuje zatim me jelo vsecko co sem chtel

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 275
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Já jim na tyhle updaty kašlu , už sem se dvakrát spálil že updatoval skoro v den lauche nového dasche (i když tento update je skoro 4měsíce starý ) ale tedka to neudělam i za cenu toho že bych si na bulletstorm měl třeba půl roku počkat ... než se příjde na to jak rozjed tu gamesu na starším dasch a nebo něž se vyklube to co MS plánuje

Na starsom DB ako je 12611 si ju nezahras, pretoze ta hra taky DB vyzaduje :D Skor by som prijal nejaky patch na hry s AP2.5 pre stare flashe...ale chapem, ze sa hack vytvara iba na flash, aby to bolo bezpecne aj na online...mne by stacil nejaky patch, bez pripajania sa na Live.

Jim Beam: ak nemas novy LTplus, ta ti to uz moze byt jedno, ze aky mas flash :D Su na tom azda vsetky rovnako :D

Odkaz ke komentáři

Db jsem upnul z netu přes flašku, a jaký mám flash to ti bohužel nepovím :-( ale xko mám si 2-3roky

Mas 2-3 roky a hry si musel doteraz patchovat na nizsie wave (na wave2) v 360WavesPatcher. Aj tuto hru si patchoval?

Nemas updatnuty DB 12625? Pozri sa do Settingu/System info a v nom 2.0.xxxx.0

Odkaz ke komentáři

hele mam tam dash 12625 takze asi updatnu s dvd ne?

Ked uz mas vyssi DB ako 12611, tak logicky update z hry na 12611 neurobis a ani z nicoho :D jednoducho hru vyskusaj, ci ide aj na 12625 (ked nemas flash LTplus), ci tam nie je nahodou skryty AP2.5 ako to bolo pri Halo Reach, MW2 a Black Ops.

Odkaz ke komentáři

Pre pana jana, co s tym stale chces? :lol: :lol: :lol:

Mas tam uvedene ze Update failed!!! Ci si slepy? A slepy si bol aj vtedy, ked som ti pisal, ze ti update neurobi z patchnuteho ISA na nizsie Wave? Ked si nemal predtym updatnuty plny DB 12611, tak ti ho chce updatnut z DVD, ale to nejde. Musis si updatnut z USB.

Odkaz ke komentáři

no tak sem to patchnul pres wave patcher reklo to ze to nezan tu wave a ze to muze udelat ''nepouzitelnym'' tak jsem to patchnul kouknul skrz abgx (autofix 0) uakzovalo to normalne wave3 vse zeleny az na to ze to nei v databazi...a ted vypaluju dam vedet

FUNGUJE.

Odkaz ke komentáři

Pre pana jana, co s tym stale chces? :lol: :lol: :lol:

Mas tam uvedene ze Update failed!!! Ci si slepy? A slepy si bol aj vtedy, ked som ti pisal, ze ti update neurobi z patchnuteho ISA na nizsie Wave? Ked si nemal predtym updatnuty plny DB 12611, tak ti ho chce updatnut z DVD, ale to nejde. Musis si updatnut z USB.

tak jsem to upnul na DB 12611, to co jsem tam měl byla beta verze, takže to fičííííí :-)) Díky za rady a trpělivost

Odkaz ke komentáři

Zdravím. Tohle vlákno už je nepřehledné, tak jsem se chtěl zeptat, aby mi někdo kompletně odpověděl. Mám X360 zakoupen na podzim a flash prováděn, také na podzim. Není to ten poslední na který se čekalo ohledně Fable 3, NFS: HP atd. Půjde mi tahle hra? Dash mám ještě starý č. 2.0.8955.0 a je mi jasný, že ho budu muset updatovat. Takže pokud mi půjde bulletstorm na mým flashi mám instalovat db z dvd nebo odněkud stáhnout a přes flashku? Díky

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu