Jim Beam Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 Já jim na tyhle updaty kašlu , už sem se dvakrát spálil že updatoval skoro v den lauche nového dasche (i když tento update je skoro 4měsíce starý ) ale tedka to neudělam i za cenu toho že bych si na bulletstorm měl třeba půl roku počkat ... než se příjde na to jak rozjed tu gamesu na starším dasch a nebo něž se vyklube to co MS plánuje souhlasim...hlavne kdyz ani nevim co mam za tip flashe :( a do nakejch uprav se asi nechystam ani ten soucasnej starej mi vyhovuje zatim me jelo vsecko co sem chtel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 Já jim na tyhle updaty kašlu , už sem se dvakrát spálil že updatoval skoro v den lauche nového dasche (i když tento update je skoro 4měsíce starý ) ale tedka to neudělam i za cenu toho že bych si na bulletstorm měl třeba půl roku počkat ... než se příjde na to jak rozjed tu gamesu na starším dasch a nebo něž se vyklube to co MS plánuje Na starsom DB ako je 12611 si ju nezahras, pretoze ta hra taky DB vyzaduje :D Skor by som prijal nejaky patch na hry s AP2.5 pre stare flashe...ale chapem, ze sa hack vytvara iba na flash, aby to bolo bezpecne aj na online...mne by stacil nejaky patch, bez pripajania sa na Live. Jim Beam: ak nemas novy LTplus, ta ti to uz moze byt jedno, ze aky mas flash :D Su na tom azda vsetky rovnako :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 Jim Beam: ak nemas novy LTplus, ta ti to uz moze byt jedno, ze aky mas flash :D Su na tom azda vsetky rovnako :D No ten nemam a prijde me zbytecny davat dalsi 400,- za reflash kdyz mi jede vsecko :) casem az to bude nezbytny nemam nic proti tomu ale zatim je to zbytec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 a na 1.6 to pujde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dallasek Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 Clean the disc with a soft cloth. Can´t install the update.This disc is unrea dable. Status Code :3143-0000-3000-0000-D000-0034. Může mi stím někdo pomoct :cry: prosím dashboard mám 12611 předem díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 a na 1.6 to pujde? Preco by nemal ist? hra nema AP2.5 a DB si updatni 12611, nie 12625 Dallasek vyzera to na zle napalene... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dallasek Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 ale hru jsem normálně nainstaloval na hdd a pak to chtelo udělat update dal jsem že jo a pak my vyskočila tahle hláška Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 ale hru jsem normálně nainstaloval na hdd a pak to chtelo udělat update dal jsem že jo a pak my vyskočila tahle hláška Ten DB 12611 si updatol z hry, alebo si ho uz mal updatnuty? Aky mas flash? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dallasek Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 Db jsem upnul z netu přes flašku, a jaký mám flash to ti bohužel nepovím :-( ale xko mám si 2-3roky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 Db jsem upnul z netu přes flašku, a jaký mám flash to ti bohužel nepovím :-( ale xko mám si 2-3roky Mas 2-3 roky a hry si musel doteraz patchovat na nizsie wave (na wave2) v 360WavesPatcher. Aj tuto hru si patchoval? Nemas updatnuty DB 12625? Pozri sa do Settingu/System info a v nom 2.0.xxxx.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dallasek Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 jj patchoval jsem hry přes ppf-o-matic3 a tuto hru jsem taky projel, jinač ten DB mam 2.0.12611.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 Za prve je otazne, ze co chcelo updatovat, ked si mal uz updatnuty DB 12611 - aj avatarov si mal? Za druhe uz z patchnutej hry na nizsie wave neurobis update DB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 hele mam tam dash 12625 takze asi updatnu s dvd ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 hele mam tam dash 12625 takze asi updatnu s dvd ne? Ked uz mas vyssi DB ako 12611, tak logicky update z hry na 12611 neurobis a ani z nicoho :D jednoducho hru vyskusaj, ci ide aj na 12625 (ked nemas flash LTplus), ci tam nie je nahodou skryty AP2.5 ako to bolo pri Halo Reach, MW2 a Black Ops. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dallasek Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 Za prve je otazne, ze co chcelo updatovat, ked si mal uz updatnuty DB 12611 - aj avatarov si mal?Za druhe uz z patchnutej hry na nizsie wave neurobis update DB. avatary se mi včera ztratily ale dnes se zase oběvily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 A odkial si ten 12611 stahoval? treba stahovat kompletny, aby si potom nemal problem. Potrebujes asi stiahnut plny 12611 a skusit ho updatnut este raz cez USB. A potom sa uvidi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dallasek Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 http://www.edisk.cz/stahni/36356/DSCF8218.JPG_2.19MB.html můžeš kouknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 http://www.edisk.cz/stahni/36356/DSCF8218.JPG_2.19MB.html můžeš kouknout Ale ved som ti pisal, ze z DVD ti update DB neprebehne, pretoze si ISO patchol na Wave2. Najdi si normalny, plny, funkcny DB 12611 a updatni ho cez USB! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dallasek Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 http://img406.imageshack.us/i/dscf8218h.jpg/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 http://img406.imageshack.us/i/dscf8218h.jpg/ Pre pana jana, co s tym stale chces? :lol: :lol: :lol: Mas tam uvedene ze Update failed!!! Ci si slepy? A slepy si bol aj vtedy, ked som ti pisal, ze ti update neurobi z patchnuteho ISA na nizsie Wave? Ked si nemal predtym updatnuty plny DB 12611, tak ti ho chce updatnut z DVD, ale to nejde. Musis si updatnut z USB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kohout Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 Ja mam LT+ a napsalo me to taky ze mam poskozenej disk, skousim to znovu vypalit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 no tak sem to patchnul pres wave patcher reklo to ze to nezan tu wave a ze to muze udelat ''nepouzitelnym'' tak jsem to patchnul kouknul skrz abgx (autofix 0) uakzovalo to normalne wave3 vse zeleny az na to ze to nei v databazi...a ted vypaluju dam vedet FUNGUJE. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viitaz Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 takze s LT 1.1 to de bez problému..updatnul sem na ten DB co chce bullet a vše ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dallasek Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 Pre pana jana, co s tym stale chces? :lol: :lol: :lol:Mas tam uvedene ze Update failed!!! Ci si slepy? A slepy si bol aj vtedy, ked som ti pisal, ze ti update neurobi z patchnuteho ISA na nizsie Wave? Ked si nemal predtym updatnuty plny DB 12611, tak ti ho chce updatnut z DVD, ale to nejde. Musis si updatnut z USB. tak jsem to upnul na DB 12611, to co jsem tam měl byla beta verze, takže to fičííííí :-)) Díky za rady a trpělivost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronoxcz Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 Zdravím. Tohle vlákno už je nepřehledné, tak jsem se chtěl zeptat, aby mi někdo kompletně odpověděl. Mám X360 zakoupen na podzim a flash prováděn, také na podzim. Není to ten poslední na který se čekalo ohledně Fable 3, NFS: HP atd. Půjde mi tahle hra? Dash mám ještě starý č. 2.0.8955.0 a je mi jasný, že ho budu muset updatovat. Takže pokud mi půjde bulletstorm na mým flashi mám instalovat db z dvd nebo odněkud stáhnout a přes flashku? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.