wnas Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 NAPROSTO DOKONALA GAMESA S NEUVERITELNOU GRAFIKOU! Ale pro poradek me to ani do ABX neslo zkousel jsem to ruzne ale proste se to nnezacalo procentualne nacitat .....tag sem to jenom vypalil a vubec nemam zadnej problem....nechapu jak na tom nekdo mohl sprasit 5 dvd..........asi smula.....ale jinak kdo si tuto gamesu nezahraje jako by nepatril do klanu X-BOX .......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wnas Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 NAPROSTO DOKONALA GAMESA S NEUVERITELNOU GRAFIKOU! Ale pro poradek me to ani do ABX neslo zkousel jsem to ruzne ale proste se to nnezacalo procentualne nacitat .....tag sem to jenom vypalil a vubec nemam zadnej problem....nechapu jak na tom nekdo mohl sprasit 5 dvd..........asi smula.....ale jinak kdo si tuto gamesu nezahraje jako by nepatril do klanu X-BOX .......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 NAPROSTO DOKONALA GAMESA S NEUVERITELNOU GRAFIKOU! Ale pro poradek me to ani do ABX neslo zkousel jsem to ruzne ale proste se to nnezacalo procentualne nacitat .....tag sem to jenom vypalil a vubec nemam zadnej problem....nechapu jak na tom nekdo mohl sprasit 5 dvd..........asi smula.....ale jinak kdo si tuto gamesu nezahraje jako by nepatril do klanu X-BOX .......... Klan X-box :-) chi chi , hochu ty mě bavíš ... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 NAPROSTO DOKONALA GAMESA S NEUVERITELNOU GRAFIKOU! Ale pro poradek me to ani do ABX neslo zkousel jsem to ruzne ale proste se to nnezacalo procentualne nacitat .....tag sem to jenom vypalil a vubec nemam zadnej problem....nechapu jak na tom nekdo mohl sprasit 5 dvd..........asi smula.....ale jinak kdo si tuto gamesu nezahraje jako by nepatril do klanu X-BOX .......... Kdo si tuhle hru nekoupi a vypali si ji, jako by nepatril do klanu Xbox. Stve me ze se tu ted u kazdy novy hry resi jen jak ji rozjet a vubec ne hra samotna. Stejne jako ACB... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 Taky bych hru rozebral a po dohrati mi to prislo.Jen takova killova jednohubka.Postavy pobihaji docela pomatene,musel jsem je casto ignorovat.Ten pribeh,opakovani hernich principu,nekde se rozsekaj a vstavaji pak ze zeme skoro v kazde misi.A to si delali srandu z cod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wnas Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 Aby si se neposral mas nakej problem?? asi nemas nic jinyho na praci nez kritizovat prispevky .....hezkou zabavu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wnas Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 no a co....ja umim lepe investovat 1500Kč.......... zato ty ses asi frajer..... hmmmmm....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wnas Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 Kdo si tuhle hru nekoupi a vypali si ji, jako by nepatril do klanu Xbox.Stve me ze se tu ted u kazdy novy hry resi jen jak ji rozjet a vubec ne hra samotna. Stejne jako ACB... no a co....ja umim lepe investovat 1500Kč.......... zato ty ses asi frajer..... hmmmmm....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 Aby si se neposral mas nakej problem?? asi nemas nic jinyho na praci nez kritizovat prispevky .....hezkou zabavu :-) Vim ze si tu novy, ale to neomlouva to ze se chovas jak nevyhovane hovad*. Mam problem. Rikas jak je ta hra uzasna a ze si ji kazdej musi zahrat, ale za koupi ti to nestoji? no a co....ja umim lepe investovat 1500Kč.......... zato ty ses asi frajer..... hmmmmm....... Tak zaprve zkus pouzivat tlacitko upravit, nemusis psat tri prispevky hned za sebou a zafruhe, ne jsem jen clovek co hry kupuje a nekradeje, urcite to ze me dela vetsiho frajera nez z tebe, zlodeje, ale nechci znit jako pokrytec taky jsem driv palil, ted uz bych studia neokradal a kdyz jsem z nejaky hry vystrikane, prijde mi logicke do ni ty penize dat. Kdyz si pockas za dva mesice ji sezenes za tretinu ceny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wnas Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 Klan X-box :-) chi chi , hochu ty mě bavíš ... :-) Aby si se neposral mas nakej problem?? asi nemas nic jinyho na praci nez kritizovat prispevky .....hezkou zabavu :-) priste se kdyztak neftirej...jo..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 Vim ze si tu novy, ale to neomlouva to ze se chovas jak nevyhovane hovad*. Mam problem. Rikas jak je ta hra uzasna a ze si ji kazdej musi zahrat, ale za koupi ti to nestoji? Neřeš ho,je to nějakej desetiletej puberťák co zjistil,že existuje nějaký forum a neví jak se chovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wnas Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 Ne ...v poho nemam v umyslu se hadat prez forum.....promin doslova receno mas naprostou pravdu ....vsichni co palej gamesy a hrotej fleschery jsou pirati....to ja moc dobre vim....ale i presto mi nemizes dat za pravdu ...ze lidi vic vypalujou nez kopujou origosky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 Nemám rád lidi co se neumej chovat.....uprimne receno opravdu doufam ze jeho vek nepresahuje 10 let a ze z toho vyroste. Btw: Vis ty co znamena diskuzni forum? Zjisti si to a pak (ne)mluv o Vtirani Ne ...v poho nemam v umyslu se hadat prez forum.....promin doslova receno mas naprostou pravdu ....vsichni co palej gamesy a hrotej fleschery jsou pirati....to ja moc dobre vim....ale i presto mi nemizes dat za pravdu ...ze lidi vic vypalujou nez kopujou origosky... To bych netvrdil, piratu je sice dost, ale pochybuju, ze tvori vetsinu, vem si treba takovou ameriku, coz je asi vetsinovy podil Xboxu, tam si prevazna vetsina lidi hry kupuje, ceny jsou taky na vyrazne jiny urovni. A prijde mi rozumne vyvojare potvrdit. Jeste kdyz jsem palil jsem si treba koupil Mafia 2 protoze jsem vyvojare chtel podporit (mimochodem velka chyba, ta hra za to nestala). Ted kupuju hry vetsinou z druhe ruky.... ale nektere se vyplati i zaplnou cenu. Pardon za OT, stezuju si jak se tady neresi hra samotna a zatim tady vysvetluji proc nepalit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wnas Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 Nemám rád lidi co se neumej chovat.....uprimne receno opravdu doufam ze jeho vek nepresahuje 10 let a ze z toho vyroste.Btw: Vis ty co znamena diskuzni forum? Zjisti si to a pak (ne)mluv o Vtirani Panove ....nechtel jsem vas vyvest z miry predem se omlouvam....a 10 let mi opravdu neni....mozna tag o 17 let vic......to nic nemeni na tom ze se nechci hadat jak trapaci na fuckboooook.............tagze mir jo....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 Panove ....nechtel jsem vas vyvest z miry predem se omlouvam....a 10 let mi opravdu neni....mozna tag o 17 let vic......to nic nemeni na tom ze se nechci hadat jak trapaci na fuckboooook.............tagze mir jo....... To jsem rad ze si rozumny a nevznikl z toho zadny flame :) Doufam ze si tu hru koupis, protoze podle tebe za to ocividne stoji :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 Ted nevim abych tu nerikal nějaký nesmysly,ale neběhá tahle hra na novem Unreal enginu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 Pokud vim tak běží na 3,5, která byla použita už u GoW... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 Pokud vim tak běží na 3,5, která byla použita už u GoW... Mno ja jen ze mi pripadaji pekne vykresleny vzdalenosti,poryvy větru na rostlinách a navíc mi to pripada jako kdyby to litalo min.pri 30fps...ted ma prijit unreal engine 3.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 Mno ja jen ze mi pripadaji pekne vykresleny vzdalenosti,poryvy větru na rostlinách a navíc mi to pripada jako kdyby to litalo min.pri 30fps...ted ma prijit unreal engine 3.... Ted ma prijit spis UE 4, ne? Mozna je tam nejaka nastvba, nebo si s tim jen autori lepe poradily. Vemte si treba takovy source, na to jak je to stry engine se z neho da vymcknout jeste celkem dost. Takze to ze je tam stejny engie neznamena ze to bude vypadat stejne.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 Ted ma prijit spis UE 4, ne? Mozna je tam nejaka nastvba, nebo si s tim jen autori lepe poradily. Vemte si treba takovy source, na to jak je to stry engine se z neho da vymcknout jeste celkem dost. Takze to ze je tam stejny engie neznamena ze to bude vypadat stejne.... jj asi jsem to popletl..souhlasim,když je engine dobrej tak se da pouzivat dlouho...novej deus ex ma udajne podle eurogameru bezet na enginu z TR legend...samozdrejme poupravenym,ale stejne me to prekvapilo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 jj asi jsem to popletl..souhlasim,když je engine dobrej tak se da pouzivat dlouho...novej deus ex ma udajne podle eurogameru bezet na enginu z TR legend...samozdrejme poupravenym,ale stejne me to prekvapilo... Tak to je nejaky engine od Crystal dynamics, který podle me ani nema nejaka oficialni oznaceni, proste se jen neustale zlepsuje a jde s dobou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djombe Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 Dashboard verze 12611 stahujte zde a dejte na flashku. Rovnou z DVD se vám to neupdatuje... Tak sem pustil update dashboardu pres USB kdy sem ho stahnul z tohodle linku a hodilu mi to E71 error, coz je error dashboard update, da se to nejak opravit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David32 Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 já jsem tam nahodil hru ta mě vyzvlala abych udělal update a tak jsem dal ok a vše proběhlo bez problémů a ted už hraju tak nwm stahoval jsem to od pcmaker Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctverec23 Odesláno Únor 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 desmond + onefoootman: co tak čtu vaše příspěvky, tak nemáte v xboxu nějakou lepší grafiku? :D mě se to nezdá, ale ta grafika mi příjde hodně špatná, třeba pohled do krajiny jak z dob far cry1, taková strašně vybarvičkovaná vyumělkovaná plná nedodělaných detailů.. třebas pohled do vody... ty barvy vody mi přišly dost suché, zelená a modrá, zkuste to třebas srovnat s vodou z gta4, která je podle mě úplně někde jinde.. třebas grafika z GoW2 mi přišla daleko hezčí, i když UE je hodně kreslený engine. i spousty detailů jsou hodně low. jednou jsem viděl video, kde ten upravený UE prezentovali a sliboval jsem si od něj trošku víc. ale hra? nemá chybu :D fakt se bavím, ty umřeš takhle a ty jinak, ne jak v COD kde to rubete hlava nehlava, u téhle hry přistupuju k protivníkům velice individuálně :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djombe Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 no ja jsem hru patchoval na nizsi wave, takze to musim updatovat pres USB. No kazdopadne uz sem konzoli rozchodil, ale nemohl by mi tu nekdo dat link na fungujici dashboard? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.