DeSmond Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 desmond + onefoootman: co tak čtu vaše příspěvky, tak nemáte v xboxu nějakou lepší grafiku? :D mě se to nezdá, ale ta grafika mi příjde hodně špatná, třeba pohled do krajiny jak z dob far cry1, taková strašně vybarvičkovaná vyumělkovaná plná nedodělaných detailů.. třebas pohled do vody... ty barvy vody mi přišly dost suché, zelená a modrá, zkuste to třebas srovnat s vodou z gta4, která je podle mě úplně někde jinde.. třebas grafika z GoW2 mi přišla daleko hezčí, i když UE je hodně kreslený engine. i spousty detailů jsou hodně low. jednou jsem viděl video, kde ten upravený UE prezentovali a sliboval jsem si od něj trošku víc. ale hra? nemá chybu :D fakt se bavím, ty umřeš takhle a ty jinak, ne jak v COD kde to rubete hlava nehlava, u téhle hry přistupuju k protivníkům velice individuálně :D Ja osobne jsem hrun nehral, jen jsem reagoval na koment o UE, hral jsem jen demo a to mi prislo velice pekne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 ............................. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 ............................. ???????????????:dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 já už to mám taky doma tak dnes odpoledne zkusím:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 já už to mám taky doma tak dnes odpoledne zkusím:-) Epic edition? Ja ted koukal na xzone a tam maj puze epic edition.... BTW Takhle dopadla pulnocni prodej Bulletstormu v NY (a to prosim byla spolecna s Killzone 3) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 to nic neznamená že tam nidko nebyl a je pravda že na x-zone mají poze epic editon s passem do bety GoW3, už jsem si aktivoval:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 to nic neznamená že tam nidko nebyl a je pravda že na x-zone mají poze epic editon s passem do bety GoW3, už jsem si aktivoval:-) Porad nevim jestli se mi to chce kupovat ted...veci na hrani mam dost a tohle neni vylozene top hra kterou bych musel mit hned, asi si pockam a pak ji koupim z druhe ruky. Nerikam ze by to melo neco znamenat, jen je to vtipne. Cekal abych alespon nekoho :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 Ehm tak to hrajes asi na nejakym gamecastu ne?Kdyz rikas ze grafika je spatna,u teto hry jsem se nejvickrat dival jen kolem sebe,protoze grafika je nadherna,nejlepsi co jsem ve fps videl.Sice trochu kreslena,ale to slunce,ten vyhled,neuveritelne.Jedna z prvnich misi kdy lezete po baraku a pohled na mesto-no comment. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dallasek Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 Ehm tak to hrajes asi na nejakym gamecastu ne?Kdyz rikas ze grafika je spatna,u teto hry jsem se nejvickrat dival jen kolem sebe,protoze grafika je nadherna,nejlepsi co jsem ve fps videl.Sice trochu kreslena,ale to slunce,ten vyhled,neuveritelne.Jedna z prvnich misi kdy lezete po baraku a pohled na mesto-no comment. Souhlasím s tebou po peripetiich co jsem s hrou měl když nechtěla jet a za pomocí trezzora :wohow: se mi to podařilo rozchodit, jsem hltal tu hru jak malý kluk,grafika je perfektní ale když se to někomu nelíbí at si políbí pr..l Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctverec23 Odesláno Únor 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 Ehm tak to hrajes asi na nejakym gamecastu ne?Kdyz rikas ze grafika je spatna,u teto hry jsem se nejvickrat dival jen kolem sebe,protoze grafika je nadherna,nejlepsi co jsem ve fps videl.Sice trochu kreslena,ale to slunce,ten vyhled,neuveritelne.Jedna z prvnich misi kdy lezete po baraku a pohled na mesto-no comment. no když srovnám scenérie s halo:reach, hlavně ta mise v noci, tak je bulletstorm dost nízko. kór dívat se bulletstorm na moře a vidět v dáli trojúhelník, co má připomínat vlnobití mi jako grafický skvost fakt nepříjde. hra je super, grafika je nuda. Desmond: :D úlet, jsem čekal davové šílenství, lidi šlapající si po hlavě :D a závistivé pohledy čekajících na čerstvé vlastníky.... a ono nic! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 no když srovnám scenérie s halo:reach, hlavně ta mise v noci, tak je bulletstorm dost nízko. kór dívat se bulletstorm na moře a vidět v dáli trojúhelník, co má připomínat vlnobití mi jako grafický skvost fakt nepříjde. hra je super, grafika je nuda. Desmond: :D úlet, jsem čekal davové šílenství, lidi šlapající si po hlavě :D a závistivé pohledy čekajících na čerstvé vlastníky.... a ono nic! :D Srovnávat zorvna s Reach? To je na dnešní poměry spíše podprumerna hra (graficky samozrejme) a to rikam jako fanousek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctverec23 Odesláno Únor 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 Srovnávat zorvna s Reach? To je na dnešní poměry spíše podprumerna hra (graficky samozrejme) a to rikam jako fanousek jo to je, v osvětlených scénách nic moc, ale týpek hovořil o scenériích v okolí a já sem přesvědčený, že graf. vzdálenost a pozadí má halo reach daleko propracovanější. jinak co do grafiky, na xko považuju za skvosty tituly jako RDR, Assassins creed sérii a Alan Wake, ale to sem už nepatří :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 jo to je, v osvětlených scénách nic moc, ale týpek hovořil o scenériích v okolí a já sem přesvědčený, že graf. vzdálenost a pozadí má halo reach daleko propracovanější. jinak co do grafiky, na xko považuju za skvosty tituly jako RDR, Assassins creed sérii a Alan Wake, ale to sem už nepatří :) Uvidime, na zaklade dema to v podstate hodnotit nelze......jinak s grafickymi topy s tebou vice mene souhlasim, pro me celkovy dojem z grafiky je u RDR. Sry za OT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 Tak uz po 5-6 hodinach hra je dohrana, jedna z nejlepsich her kterou jsem za posledni dobu hral.. Uz se tesim na Bulletstorm 2 xD Ale ten si uz koupim stoji to za to:):) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dallasek Odesláno Únor 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2011 kolik to má kapitol ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Únor 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2011 Pokud se nemýlim tak osm (zdroj: recenze eurogameru :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dallasek Odesláno Únor 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2011 tak to je na ho..o jsem v 6,1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David32 Odesláno Únor 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2011 určitě 7.(myslím 2) včera jsem to dohrál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Únor 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2011 potvrzuju ma to 7.2...taky vcera dohral xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wnas Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 Coze 7 kapitol to je skoda.....myslim ze to je opravdu vyborna gamesa kterou si hrac nezahraje jenom jednou.....ale bohuzel na nejtezsi obtiznost je to skoro nehratelne...leda pro profesionali.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milankosyna Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 Chtel bych se zeptat mam koupenou konzoli od listopadu 2010 nevim jaky tam mam flash.Asi ten stary LT dash sem updatoval poprve az u hry harry potter relikvie smrti zatim me vsechny hry jdou v pohode.Chci se tedy zeptat pujde mi COD Black Ops,COD MW2 kdyz si stahnu bulletstorm a dam updata?myslim jestli me pujdou vsechny hry jak doposud pokud dam updatovat dash abych si zahral bulletstorm diky za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 Coze 7 kapitol to je skoda.....myslim ze to je opravdu vyborna gamesa kterou si hrac nezahraje jenom jednou.....ale bohuzel na nejtezsi obtiznost je to skoro nehratelne...leda pro profesionali.... Nevim jak dlouho hrajes na xboxu, mozna jeste tolik neumis hrat na gamepadu, ale kdo vi mozna je to fakt tezky... kazdopadne na normal je to straaaasne jednoduchy :) A rekl bych ze i na nejtezsi obtiznost to nebude zadny zahulal, kdyz to porovnas s jinymy hrami, autori tvrdili, ze to nechtej delat moc tezky, ale spis zabavny.....aby si to hrac uzil a nestresoval se :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milankosyna Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 Chtel bych se zeptat mam koupenou konzoli od listopadu 2010 nevim jaky tam mam flash.Asi ten stary LT dash sem updatoval poprve az u hry harry potter relikvie smrti zatim me vsechny hry jdou v pohode.Chci se tedy zeptat pujde mi COD Black Ops,COD MW2 kdyz si stahnu bulletstorm a dam updata?myslim jestli me pujdou vsechny hry jak doposud pokud dam updatovat dash abych si zahral bulletstorm diky za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 Nevim jak dlouho hrajes na xboxu, mozna jeste tolik neumis hrat na gamepadu, ale kdo vi mozna je to fakt tezky... kazdopadne na normal je to straaaasne jednoduchy :) A rekl bych ze i na nejtezsi obtiznost to nebude zadny zahulal, kdyz to porovnas s jinymy hrami, autori tvrdili, ze to nechtej delat moc tezky, ale spis zabavny.....aby si to hrac uzil a nestresoval se :) Tak já to teď hraju na nejtěšší obtížnost ve hře , což je VERY HARD a už jsem v 6 kapitole bez nějákých větších problémů, takže to že na tuto obtížnost je to nehratelné je blbost, a nedá se to srovnávat třeba s obtížností INSANE v GoW2, kde je tento ajch za 150G a to je teprve výzva:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 JJ osobne bych rekl ze nejaky zacatecnik :) Ja si ted davam Halo: Reach na Legendary a to je teprve zahul...taky je to za dva ajchy a skoro 300 G :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.