werty Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 Nerejpejte do něj :D narozdíl od něj tu děláte ***** a akorát hudrujete. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmajkl Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 Ned for spet :lol: :lol: ... ty vole ty seš vážně magor :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 Ja si pustil jednu minutu NFS a umrel jsem malem smichy! :lol: Nahodou je to fajn. ;) Netvor Sped. :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamek112 Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 nejlepší jak se mu něco stane stou kamerou prý alespoň vidíme krajinu , krajina je důležitá :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
usagi111 Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 čekám další gameplaye,netvore jeď :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamek112 Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 zkus teď nějakou gejm plej na assasina nebo tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witaHavr Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 Umírám :D Fakt dobre :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salazar Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 Teď jsem ten pravý NETVOR, netvor sped xDDD Jen tak dál ! Nasmál jsem se :D A jedeme a jedeme a jedeme a jedeme ... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MasterMIND Odesláno Leden 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 Ahoj, dnes jsem přidal nové video ze hry ( , , ) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
The.ZERO Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 xD posledni video si zabil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crashíčeq Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 Prosím tě, přestaň hulit trávu a začni používat alespoň to málo, co ti v hlavě zbylo. Každej se směje tvojí blbosti! Když koukám na devianart a vidím, že se věnuješ i tvoření websitu, připadáš mi jako zkušený člověk s budoucností. Ale pak si pustím video a jsem zklamán. Nad NFS jsem se docela zasmál, ale když jsem to viděl po druhé bylo mi k pláči. Když používáš anglická slovíčka, zeptej se kamarádů alespoň na výslovnost a díky, že jsi mě zmínil. Jestli jsem se tě nějak osobně dotknul, je mi to líto, ale já už k těmto videím vážně nemám slov. Edit: mimochodem, můj komentář má spoustů thanks, nechci dělat borce nebo jak ty říkáš ,,být úžasný'' ale asi na tom něco bude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 Tak hele tobě napíšu jen jednu ne nebude jedna pár věcí! V žádným případě se neopovažuj přestat dělat tyhle game pláj videjka.. Tak sem se už dlouho nenařechtal. Je to fakt mazec.;) držím všechny palce ať se daří si opravdu NETVOR:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
The.ZERO Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 chyba zezacatku rikas ze hrajes na tabletu misto myse a pak rikas ze se otacis mysi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 Prosím tě, přestaň hulit trávu a začni používat alespoň to málo, co ti v hlavě zbylo. Každej se směje tvojí blbosti! Když koukám na devianart a vidím, že se věnuješ i tvoření websitu, připadáš mi jako zkušený člověk s budoucností. Ale pak si pustím video a jsem zklamán. Nad NFS jsem se docela zasmál, ale když jsem to viděl po druhé bylo mi k pláči. Když používáš anglická slovíčka, zeptej se kamarádů alespoň na výslovnost a díky, že jsi mě zmínil. Jestli jsem se tě nějak osobně dotknul, je mi to líto, ale já už k těmto videím vážně nemám slov.Edit: mimochodem, můj komentář má spoustů thanks, nechci dělat borce nebo jak ty říkáš ,,být úžasný'' ale asi na tom něco bude... Hele když tady rozebíráš hulení, tak tobě bych doporučil aby si tu trávu naopak začal hulit protože by si to pak možná pobral... Já nehulím a chápu to a bavím se... A hele až budeš mít spoustu thanks tak si toho možná i někdo všimne nebo jsi tak moc sebestředný a jen si nás na to chtěl upozornit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crashíčeq Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 Hele když tady rozebíráš hulení, tak tobě bych doporučil aby si tu trávu naopak začal hulit protože by si to pak možná pobral...Já nehulím a chápu to a bavím se... A hele až budeš mít spoustu thanks tak si toho možná i někdo všimne nebo jsi tak moc sebestředný a jen si nás na to chtěl upozornit? Jako promiň, ale takhle ze sebe dělat *****a...styděl bych se... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 si dobrý pro gamer LoL? :D to co udelal nema co s PROgamingem spolecneho :D . ježíš nechte ho něco natočil co vy? natočte něco a pak kritizujte OK souhlasim neni pekne kritizovat kdyz sam nic neumis :D ale nez to co udelal von to raci budu sticha sedět v koutku místnosti. A byl bych vděčný kdyby to udělal i uživatel : MasterMIND . A moje hodnocení? Sotjí to za nic. Neumíš mluvit česky natož anlicky tak mlč :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 ^^ proč by se měl stydět ? má docela aji pravdu, ty bys měl fakt zkusit trávu abys hlavně zjistil že to důsledky na výslovnosti anglických slovíček atd fakt nemá ;) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 Jako promiň, ale takhle ze sebe dělat *****a...styděl bych se... No vidíš tak jestli máš ty potřebu stydět se tak proč ne;-) Já bych se spíš styděl za to, že urážím druhý jen kvůli tomu, že dělají něco pro pobavení druhých. ... takže se klidně styď.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 LoL? :D to co udelal nema co s PROgamingem spolecneho :D . Irónia ;) Inak posledné video som ešte nevidel , ale nájdem si čas ;D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 http://www.youtube.com/user/MasterMIND8881#p/u/6/TwTNMzRpzpA LoL jedna rada nekašlej si do mikráku :D Irónia Si myslim :D Pac za tohle by se mohl stydět i Jeremy (Z pořadu Pure Pwnage) PS. MasterMind: Nafackuj si :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motik Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 super videa :) pokračuj dále a z těch super angličanů a těch co málo hulí trávu nebo až moc si nic nedělej Skus taky natočit Multiplayer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Enty Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 xD asi už je unavená nebo taky nemocná :D to mě rosekalo :D Nevim proč tančí xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Leden 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 Každá hra vlastně načítá, nevím proč? Protože to zbytečně zdržuje. To mě dostalo :D Čekám na další gemplaje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rychlahuba Odesláno Únor 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2011 Jo presne tak :D Rychlo dalsi... sranda a dik, pomohl jsi mi... nikdy jsem netusil ze Sheperdova pri vylete ve vesmiru tancuje :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4qug Odesláno Únor 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2011 Kdy budou další gameplaye? Myslím že nejsem sám kdo se těší :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.