MasterMIND Odesláno Únor 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2011 Pokusím se co nejdříve, poslední dobou nemám moc čas :), jinak děkuji za kladné reakce :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MasterMIND Odesláno Únor 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 Ahoj :), dnes jsem udělal další gameplay, tentokrát ze hry The Sims 3 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Steph Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 Good job :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 Hraní Simsových dostel po zhlédnutí game pláj videjka nový rozměr děkuju;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Steph Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 DeZimz :DDDDDDDDD GOGLEM VYHLEDAL :DDDDD díky ...fakt si mi zpříjemnil večer :D od jedný do pěti ráno sem se brečel smíchy :D určitě pokračuj ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crashíčeq Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 Díky, že sis našel další způsob, jak mě zesměšnit. Mimochodem, své postavě jsem se hodně zasmál, doufám, že tak jednou nedopadnu. ;) A prosím o nezmiňování v dalších videích. Pokud máš nutkání něco mi sdělit, napiš to sem nebo mi napiš PM a určitě se nějak dohodneme. U videa jsem se zasmál, dostala mě rodina zimzových, hlavně moje údajná manželka, či dcera? Nevím, jaký rodinný vztah to ke mě mělo. P.S.: Až si mě budeš chtít příště vytvořit, zvol hnědé oči, vlasy kratší, něco mezi hnědou a blond, takže lidově ,,špinavá blond'', postava sportovní, kolem 190 cm. Opravdu nejsem lamač srdcí, jsem něco mezi cholerikem a melancholikem, ale moje chování se spíš přikládá k tomu prvnímu. ;) S pozdravem Crash. [kreš, krešmen] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MasterMIND Odesláno Únor 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2011 Nová videa Duty Calls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MasterMIND Odesláno Březen 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 Nová videa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4qug Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 Nezklamal jsi zase super videa jako vždycky určitě toč další jsou to nejlepší gameplaye co jsou :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 Jak ze sebe může dělat někdo takhle debi.la,to nechápu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
usagi111 Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 Jak ze sebe může dělat někdo takhle debi.la,to nechápu... tak třeba ti to nepříjde směšný protože máš jinej vkus humoru, je to individuální.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MasterMIND Odesláno Březen 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2011 Nové video Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crashíčeq Odesláno Březen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2011 a co ten aliens vs predátor? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MasterMIND Odesláno Březen 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 Omlouvám se za mé neomluvitelné chování v předchozích videích... Jako omluvu jsem vytvořil tuto písničku: Crashman: časem bude :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MasterMIND Odesláno Březen 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2011 Nové video Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MasterMIND Odesláno Duben 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2011 Nové video Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Duben 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2011 Hey děláš to schválně? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Duben 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2011 Hej, opravdu jsem se zasmál, hlavně u porovnání GTA2 vs San Andreas, je nemožný co ty vymyslíš za kravinu až to prostě neni možný :D Ale je to sranda :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojtushak97 Odesláno Duben 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2011 Musím taky souhlasit, že jsem se hodně nasmál! Doufám, že alespoň uznáš že tvá angličtina není moc good. "Nechápu proč se ty hry pořád načítaj" :-D to si ze mě děláš snad ***** ! Né hele tak rozhodně natoč další třeba i pro pobavení xDD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frewwww Odesláno Duben 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2011 Mafia 2 se ti povedla nejlepším byl zacatek ,,Mafia tvoooooooo" :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MasterMIND Odesláno Duben 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2011 Nové video Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Duben 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2011 Vynikající gameplaye, člověk se aspoň i zasměje! :D Pokračuj dál... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Duben 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2011 hochu ty jsi borec! :D tohle mě fakt baví :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MasterMIND Odesláno Květen 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2011 Nové video Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.