Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Má někdo zkušenost se změnou jazyka v Crackdown 3? Ve hře jsem nenašel nabídku změny jazyka a na netu pár příspěvků i z ciziny, že taky nemají hru ve svém jazyce. Někdo ji má Francouzky, jiný Španělsky....  Kdyby to bylo alespoň v Angličtině, ale tohle je nějaká kombinace polštiny a maďarštiny. To vypadá, že si ta hra sama určí náhodný jazyk.

Odesláno

Je to Portugalsky. Slovensky by to bylo ještě dobrý. Lepší než angličtina. Nechci kvůli jedné hře pořád přepínat jazyk na celý xbox, zvládnu i hrát v tom jazyce, ve kterém to je. Jen jsem chtěl vědět, zda jsem nepřehlédl změnu jazyka přímo v té hře. Taky mě zaráží, že jednička má na 360 i cz dabing, dvojka aspoň cz titulky a na One už jsou obě verze pouze anglicky a trojka ani to ne. Ale zkusím přepnout xbox na UK a pak vrátit na CZ, zda tam angličtina zůstane......

No tak nic, po přepnutí lokace na UK a restartu, se to opět zaplo v portugalštině. Ale pak jsem to přepl zpět na CZ lokaci a už je to Anglicky. Tak super. Díky za postrčení.

Na Series ale tenhle postup nepomáhá, ať přepínám jazyky jak chci, stále je to portugalsky.

Druhý den už automaticky naskočila angličtina, takže OK.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu