Martinius75 Odesláno Středa ve 07:42 Nahlásit Odesláno Středa ve 07:42 Má někdo zkušenost se změnou jazyka v Crackdown 3? Ve hře jsem nenašel nabídku změny jazyka a na netu pár příspěvků i z ciziny, že taky nemají hru ve svém jazyce. Někdo ji má Francouzky, jiný Španělsky.... Kdyby to bylo alespoň v Angličtině, ale tohle je nějaká kombinace polštiny a maďarštiny. To vypadá, že si ta hra sama určí náhodný jazyk. Citovat
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Středa ve 18:19 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Středa ve 18:19 pošli screen, by mě zajimalo zda to není Slovensky teda..:) Change language in Xbox Settings > Language & Location > Change both language and location to US or UK. Dr. google poradil prepnout konzolu i lokaci na UsA nebo UK Citovat
Martinius75 Odesláno včera v 06:35 Autor Nahlásit Odesláno včera v 06:35 Je to Portugalsky. Slovensky by to bylo ještě dobrý. Lepší než angličtina. Nechci kvůli jedné hře pořád přepínat jazyk na celý xbox, zvládnu i hrát v tom jazyce, ve kterém to je. Jen jsem chtěl vědět, zda jsem nepřehlédl změnu jazyka přímo v té hře. Taky mě zaráží, že jednička má na 360 i cz dabing, dvojka aspoň cz titulky a na One už jsou obě verze pouze anglicky a trojka ani to ne. Ale zkusím přepnout xbox na UK a pak vrátit na CZ, zda tam angličtina zůstane...... No tak nic, po přepnutí lokace na UK a restartu, se to opět zaplo v portugalštině. Ale pak jsem to přepl zpět na CZ lokaci a už je to Anglicky. Tak super. Díky za postrčení. Na Series ale tenhle postup nepomáhá, ať přepínám jazyky jak chci, stále je to portugalsky. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.