Marek3375 Odesláno Říjen 22, 2025 Nahlásit Odesláno Říjen 22, 2025 Ahoj, nemám PS5, ale chci koupit hru jako dárek. Jak se to dá udělat? U XBOXu je možnost koupit jako dárek, ale u PS jsem tu možnost nenašel. Nebo kde lze koupit aktivační kód na Forzu 5 pro PS a synovec si pak nainstaluje do PS5. Citovat
tofi Odesláno Říjen 22, 2025 Nahlásit Odesláno Říjen 22, 2025 ja bych doporucil, koupit jako darek placku pekne v krabicce, a navic ji pak muze prodat nebo nekomu pujcit, az ho omrzi Citovat
Marek3375 Odesláno Říjen 23, 2025 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 23, 2025 před 21 hodinami, tofi napsal: ja bych doporucil, koupit jako darek placku pekne v krabicce, a navic ji pak muze prodat nebo nekomu pujcit, az ho omrzi zatím jsem nenašel,že by ji někde měli. Citovat
Tango23 Odesláno Říjen 27, 2025 Nahlásit Odesláno Říjen 27, 2025 Ahoj Forza Horizon 5 jde pouze koupit digitálně a není na CD. Citovat
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 2, 2025 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2025 Takze koupit ps kredit a darovat ten. bohužel jsou to jenom kódy na uctence v dnesni dobe.. Citovat
Marek3375 Odesláno Listopad 3, 2025 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 3, 2025 A někde v nějakém obchodě se ještě neprodává kód na stažení hry pro PS5 ? Já PS nemám, tak netuším, kde všude se dají koupit hry s kódem. Prostě tam chybí ta možnost v obchodě PS - koupit jako dárek. U Xboxu skvělá věc toto. Citovat
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 5, 2025 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Listopad 5, 2025 ne. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.