kytt Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 Tak kdy to výjde ? Našel jsem 25.1. už se nemužu dočkat , podlouhé době dobrá hra co se objeví . Tak snad už o víkendu to tu bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komediant Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 V prodeji od: USA 25.1. EU 28.1. Ke stažení už teď Region free na 2 DVD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctverec23 Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 V prodeji od:USA 25.1. EU 28.1. Ke stažení už teď Region free na 2 DVD. a kde je ke stažení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 http://www.abgx.net/filename/?ch=6 http://www.google.sk/#hl=sk&source=hp&biw=1440&bih=653&q=Dead.Space.2.XBOX360-COMPLEX&btnG=H%C4%BEada%C5%A5+v+Google&aq=f&aqi=&aql=&oq=&fp=a32cec2e2f05003 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komediant Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 a kde je ke stažení? Teď už se dá říct že všude. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kytt Odesláno Leden 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 Tak paráda počkám ale jestli je vtom CZ ale ta bude asi až pro Evropu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toshiba25 Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 na konzole dead space 2 v cz není , na pc ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kytt Odesláno Leden 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 Já mam zato že na eshopech uvaděj cz titulky ,jako v jedničce to se musim ještě kouknout ,jinak si to sosnu na PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toshiba25 Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 je akorát český manual , taky jsem hledal jestli je v cz ale není .Ale je to divný , DS1 byla v cz ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 Bomba jsem rád, že to nemá AP 2.5 ale nepřijde vám divné, že od toho upustili? Každopadně asi ví, že už se to dá obejít taik možná už tu os¨chranu ani nebudou používat. Myslel jsem si, že všechyn "ačkové" tituly budou mit ap 2.5. A Dead space 2 je dokonce na 2 DVD tak doufám, že je to hlavně proto, že je hra pořádně dlouhá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kytt Odesláno Leden 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 tak to je naprd ,no stejně to dohraju akorát budu mít prd zděje :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctverec23 Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 a share rapid nic?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kytt Odesláno Leden 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 taky čekám najiné linky než rapid , ale určitě na večer se objeví něco :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas0046 Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 hral uz to nekdo ? :-) napisete dojmy ? ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaman Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 Bomba jsem rád, že to nemá AP 2.5 ale nepřijde vám divné, že od toho upustili? Každopadně asi ví, že už se to dá obejít taik možná už tu os¨chranu ani nebudou používat. Myslel jsem si, že všechyn "ačkové" tituly budou mit ap 2.5. A Dead space 2 je dokonce na 2 DVD tak doufám, že je to hlavně proto, že je hra pořádně dlouhá... Možná není úplně nejlehčí to do hry zakomponovat, pokud už měli téměř hotovo. Každopádně jsem rád, a čekám taky na share-rapid. jupí :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 Mám radost, že to nemá AP 2.5, ale 2 dvd? Co je na tom druhém? Jestli budou potřeba obě dvd, tak jsem v háji, protože nemám zatím hdd :( A to jsem se na Isaca tak těšila! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kytt Odesláno Leden 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 No tak budeš hrát z jednoho DVD a až to bude chtít druhý tak ho vložíš ne ,jako u Castelvanie taky to nemám nainstalované a hraju a má to 2 xDVD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 ale proč to nemá AP 2.5...divný že by další pozdější aktivace... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kytt Odesláno Leden 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 Tak tu češtinu teda to nemá? Zatím sem taky nenašel že by hra obsahovala CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 http://tn.nova.cz/magazin/hry/ukazky/matky-nenavidi-videohru-dead-space-2.html :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 Zkoušel to už někdo?nechce to ten novej dash?diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 Tady máš odpověď : http://console-forum.net/tema/113113-dead-space-2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 Mám radost, že to nemá AP 2.5, ale 2 dvd? Co je na tom druhém? Jestli budou potřeba obě dvd, tak jsem v háji, protože nemám zatím hdd :( A to jsem se na Isaca tak těšila! A niekto pisal, ze hru je nutne instalovat aj ked ma 2 DVD? hmmmm? pytam sa, ze tu fnukas.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cratos99 Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 Hrajete to někdo na kinect dashy a FW 1.5 ? Jde to patchnout na wave 2 ? dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 Hrajete to někdo na kinect dashy a FW 1.5 ? Jde to patchnout na wave 2 ? dík Patchnout by to jít mělo a na 1.5 to taky jet mělo , nema udajně AP25 ... neodzkoušeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.