Jiřulka Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 A niekto pisal, ze hru je nutne instalovat aj ked ma 2 DVD? hmmmm? pytam sa, ze tu fnukas.... No sorry, jsem laik a myslela jsem, že když je to na 2 dvd, tak se hra musí instalovat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 Hrajete to někdo na kinect dashy a FW 1.5 ? Jde to patchnout na wave 2 ? dík A preco by to nemalo ist patchnut na nizsie wave pre starsie fw.? Ako uz pisal Fenix, ze hra nema AP2.5, tak s patchom na Wave2 ziadny problem a staci ti na hru aj DB 8955 (Wave6). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salazar Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 Topic už tu je : http://console-forum.net/tema/112337-dead-space-2 :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cratos99 Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 A preco by to nemalo ist patchnut na nizsie wave pre starsie fw.? Ako uz pisal Fenix, ze hra nema AP2.5, tak s patchom na Wave2 ziadny problem a staci ti na hru aj DB 8955 (Wave6). Já už tam mam právě novej dash. A ptam se na to proto, že je mi fakt divný, že takovouhle hru nechaj bez ochrany. Proto jsem chtěl odpověď od někoho, kdo to vyzkoušel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klesňa Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 je to bez AP25 a funguje to parádně i je to parádní hra, jen by mě zajímalo kolik to má chapterů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eldo94 Odesláno Leden 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 mam takovej problem kdyz to po me chce v pulce hry disc 2 tak vyndam disc 1, dam tam activation disc, coz hru vypne a kdyz tam dam disc 2 chce to disc 1 nevite co s tim ? :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rdsc Odesláno Leden 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 Nedavěj aktivačni disc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eldo94 Odesláno Leden 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 Nedavěj aktivačni disc. ale na novy hry potrebujes aktivacni disk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rdsc Odesláno Leden 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 Až to bude chtít disk 2,tak ho tam dej bez activačního a uvidíš. ja používam active jen ma ACB a NFS.Na DS 2 ne: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eldo94 Odesláno Leden 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 kdyz tam dam disk 2 bez aktivacniho tak vybehne hlaska insert disc 2, ja jsem pouzival aktivacni disk na vsechny nóvejsi hry, kdyz dam disk 2 po aktivacni tak to najde ale kdyz dam pokracovat ve hre ukaze to vlozte disk 1 :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rdsc Odesláno Leden 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 Napiš postup jak ty DVD měníš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eldo94 Odesláno Leden 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 mam save tesne pred vymenou disku, vlozim activate disc ( bez nej mi DS2 nejede), vlozi disk 1 hraju, ukaze se please insert disc 2, vyndam disc 1 a kdyz dam activate disc, vypne se hra a po vlozeni disku 2 nejde nahrat ulozena pozice, chce to disk 1, kdyz dam disk 2 rovnou ukaze se please insert disc 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rdsc Odesláno Leden 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 Pak jedině špatně vypalený,nic jinýho mě nenapada.Sorry:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eldo94 Odesláno Leden 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 nepomuze treba te dvojce snizit wawe nebo tak neco, protoze spatne vypaleny to nebude, paleni probehlo normalne navic po vlozeni ac. disku to hru najde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rdsc Odesláno Leden 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 Fakt netušim.Zkus napsat torovi nebo trezzorovi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.