Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Nevím čím to bylo, ale když jsem stáhnul Just Cause 2, tak vše běželo jak mělo. Ale mám 2 otázky. Myslíte že bude v budoucnu možné si vypalovat hry na Blu-Ray a hrát je jako pálené? A za druhé, nevíte někdo jestli neexistuje nějak způsob jak rychleji kopírovat soubory z PC do PS3? Vždyt jenom to 3gb Just Cause mi přes TCM trvalo snad 3 hodiny...

• Odpovědi 655
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
Nevím čím to bylo, ale když jsem stáhnul Just Cause 2, tak vše běželo jak mělo. Ale mám 2 otázky. Myslíte že bude v budoucnu možné si vypalovat hry na Blu-Ray a hrát je jako pálené? A za druhé, nevíte někdo jestli neexistuje nějak způsob jak rychleji kopírovat soubory z PC do PS3? Vždyt jenom to 3gb Just Cause mi přes TCM trvalo snad 3 hodiny...

jestli to nemas kabelem tak se nediv a vypalovat opravdu nejde

Odesláno

Poradite mi, pls? Zkousel jsem ze 3,56 down na 3,55 - do recovery mode a napsalo to chybu 8002... (proste ted vim ze ten down nejde)

Moje otazka - ted, kdyz se chci dostat do recovery mode tak to nejde, problikne zluta a blika potem cervena YLOD?

Conzole ale funguje, hry... vsechno. Jen nevim jak se pak dostanu do recovery az bude cfw 3.56, kdyz to ted nejde?

Co s tim???

Odesláno

Tak jsem si koupil před dvěma dny PS3 slim 320GB.....

Jsem za něj moc vděčný!!! Flashnul jsem si ho na CFW 3.55 WaninKoko v2 což šlo v pohodě (dělal jsem to kámošovi tak před týdnem), nakopíroval jsem HDD hry, ale ani jedna hra mi nejde spustit!!! :(

Vše dělám tak jak se má!!! Hry spouštím pomocí Rogero Manager, pak se mi aj zobrazí, nainstaluje , ale pak Balckscreen!!!

Prosím o pomoc

Děkuji

Odesláno

No tak to je zajímavé???

Tak jsem se díval na foru a našel jsem že některé hry instalují pomocí pkg. souboru a pak se dávaj do složky ...\USRDIR všechny soubory kromě EBOOTu.

Jsem z toho fakt páv, ale Fihgt Night Champions jsem tak rozjel.

Jediné co nechápu je, že tím pádem se mi HDD zaplní 2x rychleji protože tam bude 2x ta hra 1) v ...\game\BLES....(hra)\USRDIR...... bez EBOOTu a 2) v ..\GAMES....

:(

Hlavní je že to jede ale kde shánět ty pkg.???

Odesláno
cawte.nainstaloval som si CFW kmeaw 3.55 a gaia manager 2.07,a mám problém s pripojením ftp.chcem cez total commander nakopírovať hru do PSka ale nepripojí sa mi k nemu a gaia manager mi vypisuje IP Disconnected,mohli by ste mi prosím helpnúť kde a čo a ako nastaviť.prechádzam to tu zo stránky na stránku ale riešenie som nenašiel.Ďakujem

v menu gaia je přesně napsané jak zapnout FTP zdá se mi že je to čtvereček nebo R1

Odesláno
No tak to je zajímavé???

Tak jsem se díval na foru a našel jsem že některé hry instalují pomocí pkg. souboru a pak se dávaj do složky ...\USRDIR všechny soubory kromě EBOOTu.

Jsem z toho fakt páv, ale Fihgt Night Champions jsem tak rozjel.

Jediné co nechápu je, že tím pádem se mi HDD zaplní 2x rychleji protože tam bude 2x ta hra 1) v ...\game\BLES....(hra)\USRDIR...... bez EBOOTu a 2) v ..\GAMES....

Hlavní je že to jede ale kde shánět ty pkg.???

Kdo mi pomůže ????

No a kde jsi ukládal hry?

multiman ti vytvoříl složky GAMES atd.?

protože mě to zatím nic nevytvořilo a musel jsem to dělat vše přez TC ručně

v menu gaia je přesně napsané jak zapnout FTP zdá se mi že je to čtvereček nebo R1

Odpoviem ti jednoducho. Skoč na stranu 1 a čítaj to pekne od začiatku, ale podrobnejšie. Máš v tom poriadne nedostatky a robíš to úplne zle.

Zabudni na pkg, usdir a podobné nezmysly, to sa už nerobí. Jediné čo ti stačí je MultiMan od verzie 1.15 a vyššie a GAIA od verzie 2.05 a vyššie. Nič iné. Hry ukladáš do GAMEZ konkrétne hdd0/GAMEZ/ID_hry. Kapíš.

Odesláno
Odpoviem ti jednoducho. Skoč na stranu 1 a čítaj to pekne od začiatku, ale podrobnejšie. Máš v tom poriadne nedostatky a robíš to úplne zle.

Zabudni na pkg, usdir a podobné nezmysly, to sa už nerobí. Jediné čo ti stačí je MultiMan od verzie 1.15 a vyššie a GAIA od verzie 2.05 a vyššie. Nič iné. Hry ukladáš do GAMEZ konkrétne hdd0/GAMEZ/ID_hry. Kapíš.

OK. Jdu znovu dělat vše od začátku. Znovu na OFW a pak tam dám CFW.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu