ccinkyda Odesláno Duben 8, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 8, 2011 neni, když na piratebay napíšou PAL/NTSC tak je to i PALkový, já tam hry taham skoro vždy Citovat
Guest drunkys Odesláno Duben 8, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 8, 2011 já mám lepší variantu.napřed se koukni pořádně na netu co píšou o této hře.že Pal Region možná nevýjde.a mám kamaráda v U.S.A a ten taky neví jestli jí dají do EU Citovat
malda_8020 Odesláno Duben 13, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 13, 2011 já našel na gamestorrents.com a je napsáno region free ale asi to bude stejné že? Citovat
Guest drunkys Odesláno Duben 13, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 13, 2011 já našel na gamestorrents.com a je napsáno region free ale asi to bude stejné že? ahoj,no jeto stejný to je logický.přeci vývojáři napsali že to bude jen v ntsc že v pal jí nedají.a jsou spekulace a není to jistý i jsem koukal na playcentrum a zrušili to.protože taky nevědi.a já bych se přiklonil k této prodejně a věřil bych jím víc než ostatným :-) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.