ccinkyda Odesláno Duben 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2011 neni, když na piratebay napíšou PAL/NTSC tak je to i PALkový, já tam hry taham skoro vždy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest drunkys Odesláno Duben 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2011 já mám lepší variantu.napřed se koukni pořádně na netu co píšou o této hře.že Pal Region možná nevýjde.a mám kamaráda v U.S.A a ten taky neví jestli jí dají do EU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda_8020 Odesláno Duben 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2011 já našel na gamestorrents.com a je napsáno region free ale asi to bude stejné že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest drunkys Odesláno Duben 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2011 já našel na gamestorrents.com a je napsáno region free ale asi to bude stejné že? ahoj,no jeto stejný to je logický.přeci vývojáři napsali že to bude jen v ntsc že v pal jí nedají.a jsou spekulace a není to jistý i jsem koukal na playcentrum a zrušili to.protože taky nevědi.a já bych se přiklonil k této prodejně a věřil bych jím víc než ostatným :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.