headhot Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 Tak mam ban :( ale jen na Black Ops :( hlavne ze nemam CFW omg :( myslite ze jse to da nekde reklamovat?ze jsem v tom nevine? tolik lzi v jednom prispevku, muzes to reklamovat sony, oni ti radi daji ban na celou konzoli, je sranda,ze ten ban na black ops se tyka pouze cheateru,takze dobre ti tak,kdyz neumis hrat fair play. Tedka jsem zvedavy jestli zabanuji cheatery taky na CoD:MW2 Ban na Black Ops= Forever,takze si tu hru muzes smazat z hdd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ekRa Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 Tak mam ban :( ale jen na Black Ops :( ... Kdo chce kam, pomozme mu tam. Pokud je ta zpráva pravdivá, že budeš nahlášen i výrobci konzole, tak pápá :) // Nechtělo se mi věřit, že by Sony byla tak v ****** jak se tu psalo a zatím to vypadá, že se JB budou postupně nahlašovat samy, nedivil bych se, kdyby i za ten bypass něco obdrželi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 OMG říkám challaenge lobby! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 tolik lzi v jednom prispevku, muzes to reklamovat sony, oni ti radi daji ban na celou konzoli, je sranda,ze ten ban na black ops se tyka pouze cheateru,takze dobre ti tak,kdyz neumis hrat fair play. Tedka jsem zvedavy jestli zabanuji cheatery taky na CoD:MW2Ban na Black Ops= Forever,takze si tu hru muzes smazat z hdd Jak ji smažu z HDD kdyz ji mam na Disku a nema CFW ty braine? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ganyb Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 Je videt, jak je SONY ubohy. Kdyz nemuzou na CFW, drti aspot cheatery. Uvedomte si, kdyby dokazali presne urcit toho co ma CFW a je online... banany davno litaji, ale vse se maskuje ( stealth homebrew ). Cheatera a jeste na OFW, odchytnou jednoduse....jak je videt. Ja teda jeste nepotkal toho, co na CFW dostal banan, pokud jo... neumi cistit PS3 od balastu, co ho dokaze odhalit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mastakilla Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 mohl bys mi poradit jak si to od toho balastu muzu vycistit pro sichr pls?thx Je videt, jak je SONY ubohy. Kdyz nemuzou na CFW, drti aspot cheatery. Uvedomte si, kdyby dokazali presne urcit toho co ma CFW a je online... banany davno litaji, ale vse se maskuje ( stealth homebrew ). Cheatera a jeste na OFW, odchytnou jednoduse....jak je videt. Ja teda jeste nepotkal toho, co na CFW dostal banan, pokud jo... neumi cistit PS3 od balastu, co ho dokaze odhalit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 Jak ji smažu z HDD kdyz ji mam na Disku a nema CFW ty braine? at ji mas na cem chces,pro me jsi loser,co nedokaze hrat fair play,proste lidsky odpad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 at ji mas na cem chces,pro me jsi loser,co nedokaze hrat fair play,proste lidsky odpad Ty mas asi dost co?Sel jsem do prestige lobby a tam jsem si to nechtene zvysil...uz radsi nepis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 Ty mas asi dost co?Sel jsem do prestige lobby a tam jsem si to nechtene zvysil...uz radsi nepis SIlver kolik ti je ? 12 ? Podívej se kolik nesmysilných témat tu zakládáš,většinou blbosti ohledně CFW kde brečíš že ti něco nejde. Zkus někdy přispět inteligentnějšíma příspěvkama který i ostatní ocení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 Pane soudce, já nic, on mi na ten nůž naběhnoul desetkrát sám, přísahám. Vážně, silvere, už dej pokoj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 Pardon za OT, za co dostal ban? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silverhound Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 Sakra koukám že mi tu někdo dělá špatný jméno :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 Pardon za OT, za co dostal ban? :) Za to ze si PRÝ omylem zvětšil PRESTIGE rank Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 Za to ze si PRÝ omylem zvětšil PRESTIGE rank http://console-forum.net/tema/113728-black-ops-prestige-hack Tady ovšem píše něco jiného. Ale nepochybuji o tom, že za chvíli přijde s nějakým super vysvětlením. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 Vždyť proto píšu prý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 http://console-forum.net/tema/113728-black-ops-prestige-hackTady ovšem píše něco jiného. Ale nepochybuji o tom, že za chvíli přijde s nějakým super vysvětlením. no o tomhle clenovy si fakt nemyslim nic dobreho, snad brzy napise,ze ma ps3 ban a muzem otvirat sampansky, snad zavede sony to banovani, pres pusteni netu na konzoli:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pisina1 Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 Založil si novy téma: http://console-forum.net/tema/113930-neco-noveho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.