Radiovka Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 Zdravím, mám otázku ohledně her. Je nějaká hra která by se dala hrát s kámošem přes wifi ale přes internet. Tzn. že on je ode mně 5 kiláků a máme oba doma internet s wifinou a připojíme se pomocí netu ? Jen u GTA Chinatown wars jsme si chatovali přes net ale nejde tam hrát spolu. Nevíte ? Hledáme ale bez výsledku. Předem děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michat Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 medal of honor: 1 a 2..fifa 09 , 10 ,11 .. možná pak Smacdown vs raw 2010,2011..mylsím že tu je i topik kde jsou z části vypsány ty hry.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 Killzone to jsem hrával to bylo good Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radiovka Odesláno Leden 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 díky moc. Už stahuju. Hledal sem topic a ve vyhledávači ale budu hledat dál tady. Uvidím a těším se. Díky za tipy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 Tak zrovna teď pařim Resistance Retribution a nemůžu se toho nabažit :-D nebo pak ještě Motorstorm: Arctic Edge Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Leden 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 JJ resistance je good hra... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Leden 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 Já teď často pařim CSPSP 1.82... Je to nová verze, je to fakt parádní... :D Hraje to hodně lidí, hrajou se všechny možný mapy (de_dust2, fy_iceworld, fy_poolday...), ti co hrajou CS na PC tak tyhle mapy určitě znaj. A je fakt zajímavý kouknou se na to z vrchu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marack666 Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 Kamoš mi říkal že dva jeho kamoši maj psp 3004 a prej hrali tonyho hawka ale že dali multiplayer ale nemuseli se napojovat na wi-fi , je to pravda ? nejsem si jistej že by to tak šlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brizap Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 to je zase jiný typ multiplayeru- to je přes ad-hoc , to propojí psp, které jsou u sebe( na pár metrů)..něco jako bluetooth :D by se dalo říct-ale neni to tak..jen nevim jak to vysvětlit a když pořádný multiplayer tak jednoznačně fat princess, akorát nevim jestli to ještě funguje, pač si pamatuju , když jsem to ještě hrával, že to občas blblo..ale jinak suprová hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marack666 Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 takže by to šlo když sme od sebe tak na 2 metry ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 Išlo , aj bez wi-fi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.