Susperian Odesláno Leden 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 Tak teď jsem si jesště všiml, že zezačátku nemám textury. Prostě všechno je bez detailů jakloby nahrubo až později se to jakoby dočte. Asi to mám blbě vypálené nebo co :-) To voládání je v pohodě když použiju míření. Ale pokud člověk míří jen křížkem tak mě to trošku plave cítím to. Že to nereaguje hned jak zamířím,a le s mírným spožděním... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Leden 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 normal si to vypalil na dvd jo? Uz som tu na fore asi dvakrat daval navod na USB...tak este raz: Urobil som to cez USB Xtaf Gui Version 32 beta3: http://halo.gruntmods.com/Files/Xtaf_Re ... /beta3.exe Treba mat USB kluc nakonfigurovany v Xku, postup (Step 3): http://support.microsoft.com/kb/981974 Na nakonfigurovanie USB kluca je potrebne mat v X360 nainstalovany Dashboard minimalne verziu 2.0.9199.0. Verzia Dashboardu sa zisti v System info: My Xbox / System Settings / Console Settings / System Info DB stiahnut odtialto (Click here): http://www.xbox.com/en-US/support/syste ... pdates.htm Ako dat na USB kluc a z neho updatnut Dashboard je pod nadpisom "Copy the Update to a USB Flash Drive". Postup nahrania dema na USB kluc: Vlozit USB kluc do PC, otvorit program USB Xtaf, dat Open Drive, zobrazia sa priecinky Cache Partition a Data Partition. Kliknut pravym tlacidlom mysi na Data Partition a vytvorit New folder a napisat Content. Potom na Content kliknut a vytvorit New folder a napisat 0000000000000000 atd. Treba si takto vytvorit vsetky priecinky s presnymi nazvami tak ako su v PC pre to ktore demo. Potom kliknut pravym tlacidlom mysi na posledny priecinok 00080000, vybrat Inject a najst v PC subor dema. Subor sa prekopiruje do USB kluca. Ak vypise program ze Nereaguje, tak to treba nechat tak kym sa subor dema neprekopiruje na USB kluc! Demo sa potom da hrat priamo z USB kluca alebo sa z kluca prekopiruje na HDD a hrat z HDD. Dema na spustenie su v Game Library (Demos and Trials). Najlepsie je minimalne 4 GB USB kluc, lebo 2 GB je na niektore dema malo. Xko si rezervuje 512 MB miesta a napr. demo Tiger Woods 2011 ma 1,7 GB. Na 4 GB kluci je po konfiguracii volnych 3,3 GB. Je samozrejme, ze sa daju dat aj viac demo hier pokial to kapacita USB kluca dovoli. Potom uz staci vytvarat priecinky v priecinku 0000000000000000 s presnymi nazvami, ktore prisluchaju demam. Takto vyzera strom dema CrackDown 2 v programe: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Leden 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 Díky trezzor ja jsem to zkoušel,ale kdykoliv jsem udělal poslední krok Inject tak samozřejmě fleska začla hrabat jak se na ni to demo nahrávalo, ale 3 mi to hodilo, že program přestal pracovat a po čtvrté když to ukázalo, ýe to tam je po připojení do konzole ve slozce Games nic nebylo. Ale to je tou fleskou je nějaká divná tak jsem to pak vypálil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Leden 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 USB flashky maju svetelnu signalizaciu...treba nechat pracovat az kym nezhasne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viitaz Odesláno Leden 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 hnedka to zkusím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viitaz Odesláno Leden 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 akorát nechápu jak je to s tema nulama.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viitaz Odesláno Leden 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 jo tak už chápu :D ale když to dám do konzole, odečetlo se místo na disku(dávám tam 16 gb HDD) a předtim to napsalo free place 16gb a ted uz 14,9,vyberu HDD v xku,ale všude mam 0 kb .... :D tak nevim co to je :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalV65 Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 Je to pecka....už aby byla full verze:P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NORRIS Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 Udělal jsem všechno podle návodu. Vše šlo hladce, dám flashku do Xboxu, zaplnění paměti píše správně atd, ale nevidí tam nic. Podle screenshotu od trezzora to mám stejně. Nechápu.. :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NORRIS Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 EDIT Postupoval jsem špatně podle návodu. Všechno pracuje, jak má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majny Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 No nevím co dělám špatně...zkouším to už půl dne a pořád se mi to nedaří!Ach jo!:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.