Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 2.6k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
BigMen: Hele cekaji te nejkrasnejsi roky zivota 16 a 17 :-) nepromarni je u PC a PSP :-)

No 16. a téměř 17. rok života mám za sebou a nic extra, teda spíš to nic :D Záleží na tom, jak si to člověk zařídí, pokud bude furt u PC, bude ho to bavit a pak nebude litovat, tak proč ne. Ale jinak sry za off topic.

Jinak jsem přemýšlel, pakliže bude později nějaká homebrew scéna u NGP, tak by bylo zajímavý udělat emulátor 3DS xD, předpoklady na to má.

Odesláno
BigMen: Hele cekaji te nejkrasnejsi roky zivota 16 a 17 :-) nepromarni je u PC a PSP :-) Takovedle soudy potom muzes davat az o par roku pozdeji kdy budes napr. vsechny tydle zarizeni vlastnit.. PSP2 je super je nabusene atd.. ovsem bude az za rok..

Daxter: Moc pekny clanek :-)

díky, sice poslední dobou nemám n to psaní tolik času, ale sem tam něco sepíšu :)

No a s tím sezením u PC, to je svatá pravda. Člověk do toho taky musí přihodit nějaké ty sporty a povyražení s kamarády žejo :D

A abych nebyl úplně off topic, dneska jsem na n4g četl že NGP by mělo být po grafické stránce 16x výkonější než iPhone 4 ... což mi zase přijde malinko přemrštěné, ale budiž :)

Odesláno

No otazka je jestli se to tak muze nasobit presne 4ma.. u dvoujadroveho CPU se to taky tak nebralo jako bys mel 2x 1Ghz treba.. ale mozne to je nejak jsem to nezkoumal :-) Kazdopadne je to jedine dobre protoze ip je telefon a psp konzole a kdyby byly na stejne urovni nemelo by smysl si tu konzoli kupovat :-) ikdyz je jasne ze tam ip jednou dospeje a s rychlosti jakou sony predstavuje nove mobilni konzole pochybuju ze utece tomudle :-)

OT: Ja osobne mel nejlepsi leta v 17ti :-) To byl nejvetsi vyrvajz.. a ono se to tak i rika zeto jsou nejlepsi leta.. Potom to uz stoji za starou belu.. kamaradi a kamaradky zacnou mit vazne znamosti na x let.. prestanete je vidat tak casto.. potom se odstehujou nekam do prd. nebo dokonce vy :-) A jak zacnou mit vasi vrstevnici decka tak to uz se neuvidite nikdy s nikym to je konec verejneho zivota :-) Bud te radi ze chodite do skoly a muzete vymyslet vylomeniny s kamosema :-)

Odesláno

Já to nepočítal, jak by se to mělo počítat, já se jen snažil vysvětlit to, jak oni přišli na to, že PSP2 je 16x rychlejší ;). Každopádně takové Nintendo 3DS zvládá "jen" asi 45 milionů polygonů za sekundu, ale všichni víme, že grafika není jen o hrubém výkonu (3DS třeba velmi dobře zvládá práci s texturami a vyhlazováním) a hry zas nejsou jen o grafice. Ale třeba takové původní PSP z roku 2005 mělo výkon 35mil pol/s, což na tu dobu bylo skvělé a mobily takového výkonu dosáhly až minulý rok.

Odesláno
Hele co myslite dostane se to portování z PS3 na PSP2 i k obyčejnym lidem?

(Myslim tak jako ted muzeme delat porty z PSX na PSP..) Pac ja bych mel PC hned plny her na PSP2 :D

Jestli to nemyslis jako vtip tak je to vtipny :) Toho se fakt nedckas, uz i prepartovat to od vyvojaru nebude uplna sranda. Jestli si predstavujes ze si stahnes nejaky soubor kam hodis data z bluray a pomoci jednoho tlacitka ti to vyplivne hru na NGP tak o tom si nech zdat.

PS: Ja bych zradil tebe do OT :)

Odesláno

Ze tu furt priblble resite nejaky vykon... PS2 ma 333MHz CPU a o GPU a RAM je radsi lepsi se nezminovat vubec a podivejte se na God of War II.

A jinak, Sony, resp. PSP fanboyove at si prectou toto a prasti se hlavou o zed: http://www.sankakucomplex.com/2011/01/31/ngp-spec-nothing-special-nowhere-near-ps3/

A ne, opravdovych portu z PS3 se na NGP NIKDY nedockate.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu