ClayMore Odesláno Leden 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2011 3K^;1033469']Nevypadá to vůbec špatně' date=' ale i tak si počkám až to bude v prodeji :) ..[/quote'] :D ty si počáš až to bude v projeji ? xD to já ne já du zejtra do datartu a koupim to tam :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Leden 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2011 BigMen: Hele cekaji te nejkrasnejsi roky zivota 16 a 17 :-) nepromarni je u PC a PSP :-) No 16. a téměř 17. rok života mám za sebou a nic extra, teda spíš to nic :D Záleží na tom, jak si to člověk zařídí, pokud bude furt u PC, bude ho to bavit a pak nebude litovat, tak proč ne. Ale jinak sry za off topic. Jinak jsem přemýšlel, pakliže bude později nějaká homebrew scéna u NGP, tak by bylo zajímavý udělat emulátor 3DS xD, předpoklady na to má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Leden 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2011 :D ty si počáš až to bude v projeji ? xD to já ne já du zejtra do datartu a koupim to tam :D:D:D tady je někdo vtipný až to bolí :dozey:... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Leden 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2011 BigMen: Hele cekaji te nejkrasnejsi roky zivota 16 a 17 :-) nepromarni je u PC a PSP :-) Takovedle soudy potom muzes davat az o par roku pozdeji kdy budes napr. vsechny tydle zarizeni vlastnit.. PSP2 je super je nabusene atd.. ovsem bude az za rok..Daxter: Moc pekny clanek :-) díky, sice poslední dobou nemám n to psaní tolik času, ale sem tam něco sepíšu :) No a s tím sezením u PC, to je svatá pravda. Člověk do toho taky musí přihodit nějaké ty sporty a povyražení s kamarády žejo :D A abych nebyl úplně off topic, dneska jsem na n4g četl že NGP by mělo být po grafické stránce 16x výkonější než iPhone 4 ... což mi zase přijde malinko přemrštěné, ale budiž :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Leden 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2011 Je to tak. Grafický čip PSP 2 má 4 jádra na 200mhz a každé z nich zvládne vykreslit 133 milionů polygonů za sekundu. Vynásob to 4x - takže celkový výkon 532mil pol/s a vyděl 16 = 33,25mil pol/s což je grafický výkon iPhonu 4 - takže ano, hrubě teoreticky je 16x výkonější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pítr Odesláno Leden 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2011 no iphone zas tak dobrou grafiku nema :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anims1468624664 Odesláno Leden 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2011 No otazka je jestli se to tak muze nasobit presne 4ma.. u dvoujadroveho CPU se to taky tak nebralo jako bys mel 2x 1Ghz treba.. ale mozne to je nejak jsem to nezkoumal :-) Kazdopadne je to jedine dobre protoze ip je telefon a psp konzole a kdyby byly na stejne urovni nemelo by smysl si tu konzoli kupovat :-) ikdyz je jasne ze tam ip jednou dospeje a s rychlosti jakou sony predstavuje nove mobilni konzole pochybuju ze utece tomudle :-) OT: Ja osobne mel nejlepsi leta v 17ti :-) To byl nejvetsi vyrvajz.. a ono se to tak i rika zeto jsou nejlepsi leta.. Potom to uz stoji za starou belu.. kamaradi a kamaradky zacnou mit vazne znamosti na x let.. prestanete je vidat tak casto.. potom se odstehujou nekam do prd. nebo dokonce vy :-) A jak zacnou mit vasi vrstevnici decka tak to uz se neuvidite nikdy s nikym to je konec verejneho zivota :-) Bud te radi ze chodite do skoly a muzete vymyslet vylomeniny s kamosema :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Leden 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2011 Já to nepočítal, jak by se to mělo počítat, já se jen snažil vysvětlit to, jak oni přišli na to, že PSP2 je 16x rychlejší ;). Každopádně takové Nintendo 3DS zvládá "jen" asi 45 milionů polygonů za sekundu, ale všichni víme, že grafika není jen o hrubém výkonu (3DS třeba velmi dobře zvládá práci s texturami a vyhlazováním) a hry zas nejsou jen o grafice. Ale třeba takové původní PSP z roku 2005 mělo výkon 35mil pol/s, což na tu dobu bylo skvělé a mobily takového výkonu dosáhly až minulý rok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Únor 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2011 já bych ten topic přesunul radši do sekce PSP Fámy a bludy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Únor 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2011 já bych ten topic přesunul radši do sekce PSP Fámy a bludy. Fámy?bludy?Nn...to jsou fakta....vysvětli mi co je na tom za bludy a fámy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Únor 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2011 a se zadní dotykovou plochou, kamerama a výkonem stejným jako stolní konzole :D zapoměl si na Six-Axis...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Únor 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2011 zapoměl si na Six-Axis...:) Ještě že ho tam dali, na ps3 to byl trhák :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Únor 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2011 já bych ten topic přesunul radši do sekce PSP Fámy a bludy. A já bych tenhle přízpěvek zařadil do off topicu... Ale abych ani ja nezaj*bal tak tady.. http://n4g.com/news/690597/sony-ngp-devil-may-cry-dev-calls-psp2-a-clear-shot-at-the-hardcore Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Únor 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2011 No NGP zatim nema oznameny taky skoro nic. A co ma, to se taky odlozi. Neverim, ze se jim to uspechany uvedeni v lete muze povest. vzhledem k tomu že už mají dema tak myslím že to vyjde akorát....a jestli se hry dají portovat z ps3 tak třeba LBP2 se malinko upraví a mají hru na NGP..;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Únor 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2011 Hele co myslite dostane se to portování z PS3 na PSP2 i k obyčejnym lidem? (Myslim tak jako ted muzeme delat porty z PSX na PSP..) Pac ja bych mel PC hned plny her na PSP2 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Únor 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2011 DeSmond:To ze to ma stejny vykon neznamena ze pujdu do NGP. Bude drazsi nez ps3, krom toho je velky rozdil tahat to sebou a hrat doma na gamepadu u velky obrazovky no tak si koupíš kabel k TV ajedeš...:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Únor 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2011 No ale jestli bude u developerů chybět EA tak to je docela škoda....si vemte NHL,NFS,Dead Space atd... BTW:Metal Gear Solid na NGP jel na 20ti fps..:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
haloconsoleforum Odesláno Únor 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2011 Omyl....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Únor 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2011 Hele co myslite dostane se to portování z PS3 na PSP2 i k obyčejnym lidem?(Myslim tak jako ted muzeme delat porty z PSX na PSP..) Pac ja bych mel PC hned plny her na PSP2 :D Jestli to nemyslis jako vtip tak je to vtipny :) Toho se fakt nedckas, uz i prepartovat to od vyvojaru nebude uplna sranda. Jestli si predstavujes ze si stahnes nejaky soubor kam hodis data z bluray a pomoci jednoho tlacitka ti to vyplivne hru na NGP tak o tom si nech zdat. PS: Ja bych zradil tebe do OT :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Únor 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2011 To se podle me nejakou dobu jeste v poho bude... Toho bych se nebalSpis na to uz nebudou vychazet hry :) Tak,tak....už ted' na psp skoro nic nevychází....Sony dělá na hrách pro NGP ale i více developerů....myslím že po NGP psp úplně zanikne.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Únor 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2011 Jestli to nemyslis jako vtip tak je to vtipny Toho se fakt nedckas, uz i prepartovat to od vyvojaru nebude uplna sranda. Jestli si predstavujes ze si stahnes nejaky soubor kam hodis data z bluray a pomoci jednoho tlacitka ti to vyplivne hru na NGP tak o tom si nech zdat.PS: Ja bych zradil tebe do OT Byla to jen otázka.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Únor 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2011 Byla to jen otázka.. Však jo. Už jen to že se opravdu ptáš mi přijde úsměvné :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Únor 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2011 Ze tu furt priblble resite nejaky vykon... PS2 ma 333MHz CPU a o GPU a RAM je radsi lepsi se nezminovat vubec a podivejte se na God of War II. A jinak, Sony, resp. PSP fanboyove at si prectou toto a prasti se hlavou o zed: http://www.sankakucomplex.com/2011/01/31/ngp-spec-nothing-special-nowhere-near-ps3/ A ne, opravdovych portu z PS3 se na NGP NIKDY nedockate. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Únor 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2011 Co to je za japonskou anime sexistickou stránku? :D Jinak musím souhlasit že PSP NGP bude rozválcováno za par roků smartphony a tablety. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Únor 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2011 Hele co sem našel :D to je ta karta na ktery budou ty hry.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.