.:Bloody!Splatt:. Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 24, 2011 Já bych řekl že jo. Dokonce to nekde bylo i napsany.. Delal se okolo toho takovej boom tak urcite jo. Nejvíc best na tom je že to využívá ty dotykový vlastnosti PSV..:D Koupíš si taky PSV? Jestli jo,co si k němu koupíš za hru jako první :) Citovat
BigMen Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 24, 2011 Já určitě jo :) Mám v podstate tosamý v planu jako ty LBP 2,Uncharted,COD, a asi neco zavodniho jestli tam bude v tech launch hrách treba ta F1 vypadá dost libově. Citovat
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 24, 2011 Já určitě jo :) Mám v podstate tosamý v planu jako ty LBP 2,Uncharted,COD, a asi neco zavodniho jestli tam bude v tech launch hrách treba ta F1 vypadá dost libově. Kdyby vyšel BF3 tak je asi povinnost si to koupit :D jinak závodní bych si počkal na NFS The Run..(bylo to někde napsaný že vyjde na PSV) Mimochodem..jestli si pořídíme LBP tak se někdy domluvíme a dáme mp :D Citovat
BigMen Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 24, 2011 Mno.. myslis že na BF3 by.. ten battlefield by musel bejt hodně ořezanej a optimalizovanej aby to šlo :/ ale NFS:RUN bych určitě bral ja vyjde tak ho beru i na xko Citovat
mike97 Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 24, 2011 .:Bloody!Splatt:. Víš, je pěkný, že jen podle mého nicku si myslíš, že mi je 14 ;) a musím ti říct, že se mýlíš. Nebudu se hádat, rýpáš si tady do všech.. EDIT: já tady chci normálně diskutovat o PSV. A navíc do mého věku je ti ho*no. ;) Citovat
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 24, 2011 Mno.. myslis že na BF3 by.. ten battlefield by musel bejt hodně ořezanej a optimalizovanej aby to šlo :/ ale NFS:RUN bych určitě bral ja vyjde tak ho beru i na xko To asi jo... ale co víme :D necháme se překvapit :) mike97:Jdeš se hádat? Takže se chceš hádat...vtipné.Na to ti kašlu.A do tvého věku je mi opravdu h***o.Ať je ti třeba 80,je mi to jedno.Napsal si kravinu,tak jsem ti odepsal. Citovat
Raiton09 Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 24, 2011 bany na vás !!! at trochu zchladnete :D Citovat
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 24, 2011 bany na vás !!! at trochu zchladnete :D Tak,tak :cheesygrin: EDIT: :DActivision:D už by mohlo příjít s trailerem na Call of Duty :) Citovat
mike97 Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 24, 2011 To asi jo... ale co víme :D necháme se překvapit :)mike97:Jdeš se hádat? Takže se chceš hádat...vtipné.Na to ti kašlu.A do tvého věku je mi opravdu h***o.Ať je ti třeba 80,je mi to jedno.Napsal si kravinu,tak jsem ti odepsal. Nechci se hádat, jsem v tomto topicu, abych se bavil o PSV... ;) Myslel jsem tím, něco jako viber.. OK, když to nepůjde, ale stačilo to vysvětlit normálně :) EDIT: bany? :D no, moderátoři tento topic asi moc nesledují.. 8) :D Citovat
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 24, 2011 Nechci se hádat, jsem v tomto topicu, abych se bavil o PSV... ;) Myslel jsem tím, něco jako viber.. OK, když to nepůjde, ale stačilo to vysvětlit normálně :)EDIT: bany? :D no, moderátoři tento topic asi moc nesledují.. 8) :D OK. Jinak..pssst ;) :D Citovat
deepthroat1468623923 Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 24, 2011 deepthroat:protože je to do černobíla :D jinak to bude o úplně něčem jiném. 1) nevis co je hype 2) je to to principialne same jako Limbo, resis problemy tim ze zemres... Citovat
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 24, 2011 1) nevis co je hype2) je to to principialne same jako Limbo, resis problemy tim ze zemres... 1.aha sorry :) 2. tady se snažíš se nezabít,ne? Citovat
deepthroat1468623923 Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 24, 2011 1.aha sorry :)2. tady se snažíš se nezabít,ne? To ani v Limbu, jde o to vetsina lidi proste musi umrit aby prisla na to jak vyresit problem Citovat
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 24, 2011 To ani v Limbu, jde o to vetsina lidi proste musi umrit aby prisla na to jak vyresit problem Jasný...takže když už nevíš tak se zabiješ :D :D Citovat
mike97 Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 24, 2011 Ty hry vypadají na takovou malou konzoli dost dobře :) Myslíte, že tam bude nějaké store? Jak je tomu v ps3? Jinak kvůli PSV chystá nintendo "novou" verzi 3DS. :D Předělá (utlumí 3d efekt) a přidá joystick. Proto asi zlevnilo nynější 3DS na 4 litry. Citovat
deepthroat1468623923 Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 24, 2011 Jasný...takže když už nevíš tak se zabiješ :D :D To ne proste umres, vis kde si udelal chybu a podruhe na to pujdes jinak... Citovat
deepthroat1468623923 Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 24, 2011 Ty hry vypadají na takovou malou konzoli dost dobře :) Myslíte, že tam bude nějaké store? Jak je tomu v ps3? Jinak kvůli PSV chystá nintendo "novou" verzi 3DS. :D Předělá (utlumí 3d efekt) a přidá joystick. Proto asi zlevnilo nynější 3DS na 4 litry. Samozrejme ze tam bude PSN a s ním spojeny store... Citovat
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 24, 2011 Ty hry vypadají na takovou malou konzoli dost dobře :) Myslíte, že tam bude nějaké store? Jak je tomu v ps3? Jinak kvůli PSV chystá nintendo "novou" verzi 3DS. :D Předělá (utlumí 3d efekt) a přidá joystick. Proto asi zlevnilo nynější 3DS na 4 litry. Jo PSV bude normálně podporovat PS store.A 3DS zlevnilo kvuli špatnému prodeji :D EDIT:Já fakt už spím :D tak to jsem nevěděl že udělají nové 3DS..to jako opravdu? Myslím že PSV bude jednička mezi handheldy tak min. 4 roky...3DS se bát nemusí. Citovat
BigMen Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 24, 2011 EDIT:EA už by mohlo příjít s trailerem na Call of Duty CoD dela Activision myslim Ty hry vypadají na takovou malou konzoli dost dobře Myslíte, že tam bude nějaké store? Jak je tomu v ps3? Určitě dyt i u PSP co je ted je Store. (Bloody mě předběhl..) Citovat
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 24, 2011 To ne proste umres, vis kde si udelal chybu a podruhe na to pujdes jinak... Prostě logické gamesky :) Citovat
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 24, 2011 CoD dela Activision myslimUrčitě dyt i u PSP co je ted je Store. Joj ba jo,sorry sem ospalý...a pletu si to s tím BF3 Citovat
*Madridista* Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 24, 2011 Ach jo, kdyby ta Vita už byla v obchodech :lol: už se těším :) A jinak FIFA, nebo PES se zatím neplánuje že ? Citovat
rockyzz Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 24, 2011 Bigmene omg Activision je distributor CoD vytváří Infinity Wards (díly CoD1, United Offensive, CoD2,CoD4, MW2 a MW2) a Treyarch (díly CoD3,CoD5 a Black Ops). Citovat
BigMen Odesláno Srpen 25, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 25, 2011 Bigmene omg Activision je distributor CoD vytváří Infinity Wards (díly CoD1, United Offensive, CoD2,CoD4, MW2 a MW2) a Treyarch (díly CoD3,CoD5 a Black Ops). Thumbs up! Díky.. ja ctu jen to co je na prednim obalu.. :D a nekdy si pletu pojmy s dojmy.. Citovat
rockyzz Odesláno Srpen 25, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 25, 2011 Thumbs up, tak to mi rovnou můžeš dát i thanks ne? Ale to je jedno :D Jinak, plete si to hodně lidí, já když jsem byl menší (časi CoD1) tak jsem si taky myslel že to vyrábí Activision, ale tobě asi 6-7 není ne? :D Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.