.:Bloody!Splatt:. Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 Já bych řekl že jo. Dokonce to nekde bylo i napsany.. Delal se okolo toho takovej boom tak urcite jo. Nejvíc best na tom je že to využívá ty dotykový vlastnosti PSV..:D Koupíš si taky PSV? Jestli jo,co si k němu koupíš za hru jako první :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 Já určitě jo :) Mám v podstate tosamý v planu jako ty LBP 2,Uncharted,COD, a asi neco zavodniho jestli tam bude v tech launch hrách treba ta F1 vypadá dost libově. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 Já určitě jo :) Mám v podstate tosamý v planu jako ty LBP 2,Uncharted,COD, a asi neco zavodniho jestli tam bude v tech launch hrách treba ta F1 vypadá dost libově. Kdyby vyšel BF3 tak je asi povinnost si to koupit :D jinak závodní bych si počkal na NFS The Run..(bylo to někde napsaný že vyjde na PSV) Mimochodem..jestli si pořídíme LBP tak se někdy domluvíme a dáme mp :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 Mno.. myslis že na BF3 by.. ten battlefield by musel bejt hodně ořezanej a optimalizovanej aby to šlo :/ ale NFS:RUN bych určitě bral ja vyjde tak ho beru i na xko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike97 Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 .:Bloody!Splatt:. Víš, je pěkný, že jen podle mého nicku si myslíš, že mi je 14 ;) a musím ti říct, že se mýlíš. Nebudu se hádat, rýpáš si tady do všech.. EDIT: já tady chci normálně diskutovat o PSV. A navíc do mého věku je ti ho*no. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 Mno.. myslis že na BF3 by.. ten battlefield by musel bejt hodně ořezanej a optimalizovanej aby to šlo :/ ale NFS:RUN bych určitě bral ja vyjde tak ho beru i na xko To asi jo... ale co víme :D necháme se překvapit :) mike97:Jdeš se hádat? Takže se chceš hádat...vtipné.Na to ti kašlu.A do tvého věku je mi opravdu h***o.Ať je ti třeba 80,je mi to jedno.Napsal si kravinu,tak jsem ti odepsal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raiton09 Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 bany na vás !!! at trochu zchladnete :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 bany na vás !!! at trochu zchladnete :D Tak,tak :cheesygrin: EDIT: :DActivision:D už by mohlo příjít s trailerem na Call of Duty :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike97 Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 To asi jo... ale co víme :D necháme se překvapit :)mike97:Jdeš se hádat? Takže se chceš hádat...vtipné.Na to ti kašlu.A do tvého věku je mi opravdu h***o.Ať je ti třeba 80,je mi to jedno.Napsal si kravinu,tak jsem ti odepsal. Nechci se hádat, jsem v tomto topicu, abych se bavil o PSV... ;) Myslel jsem tím, něco jako viber.. OK, když to nepůjde, ale stačilo to vysvětlit normálně :) EDIT: bany? :D no, moderátoři tento topic asi moc nesledují.. 8) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 Nechci se hádat, jsem v tomto topicu, abych se bavil o PSV... ;) Myslel jsem tím, něco jako viber.. OK, když to nepůjde, ale stačilo to vysvětlit normálně :)EDIT: bany? :D no, moderátoři tento topic asi moc nesledují.. 8) :D OK. Jinak..pssst ;) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 deepthroat:protože je to do černobíla :D jinak to bude o úplně něčem jiném. 1) nevis co je hype 2) je to to principialne same jako Limbo, resis problemy tim ze zemres... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 1) nevis co je hype2) je to to principialne same jako Limbo, resis problemy tim ze zemres... 1.aha sorry :) 2. tady se snažíš se nezabít,ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 1.aha sorry :)2. tady se snažíš se nezabít,ne? To ani v Limbu, jde o to vetsina lidi proste musi umrit aby prisla na to jak vyresit problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 To ani v Limbu, jde o to vetsina lidi proste musi umrit aby prisla na to jak vyresit problem Jasný...takže když už nevíš tak se zabiješ :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike97 Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 Ty hry vypadají na takovou malou konzoli dost dobře :) Myslíte, že tam bude nějaké store? Jak je tomu v ps3? Jinak kvůli PSV chystá nintendo "novou" verzi 3DS. :D Předělá (utlumí 3d efekt) a přidá joystick. Proto asi zlevnilo nynější 3DS na 4 litry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 Jasný...takže když už nevíš tak se zabiješ :D :D To ne proste umres, vis kde si udelal chybu a podruhe na to pujdes jinak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 Ty hry vypadají na takovou malou konzoli dost dobře :) Myslíte, že tam bude nějaké store? Jak je tomu v ps3? Jinak kvůli PSV chystá nintendo "novou" verzi 3DS. :D Předělá (utlumí 3d efekt) a přidá joystick. Proto asi zlevnilo nynější 3DS na 4 litry. Samozrejme ze tam bude PSN a s ním spojeny store... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 Ty hry vypadají na takovou malou konzoli dost dobře :) Myslíte, že tam bude nějaké store? Jak je tomu v ps3? Jinak kvůli PSV chystá nintendo "novou" verzi 3DS. :D Předělá (utlumí 3d efekt) a přidá joystick. Proto asi zlevnilo nynější 3DS na 4 litry. Jo PSV bude normálně podporovat PS store.A 3DS zlevnilo kvuli špatnému prodeji :D EDIT:Já fakt už spím :D tak to jsem nevěděl že udělají nové 3DS..to jako opravdu? Myslím že PSV bude jednička mezi handheldy tak min. 4 roky...3DS se bát nemusí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 EDIT:EA už by mohlo příjít s trailerem na Call of Duty CoD dela Activision myslim Ty hry vypadají na takovou malou konzoli dost dobře Myslíte, že tam bude nějaké store? Jak je tomu v ps3? Určitě dyt i u PSP co je ted je Store. (Bloody mě předběhl..) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 To ne proste umres, vis kde si udelal chybu a podruhe na to pujdes jinak... Prostě logické gamesky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 CoD dela Activision myslimUrčitě dyt i u PSP co je ted je Store. Joj ba jo,sorry sem ospalý...a pletu si to s tím BF3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Madridista* Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 Ach jo, kdyby ta Vita už byla v obchodech :lol: už se těším :) A jinak FIFA, nebo PES se zatím neplánuje že ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 Bigmene omg Activision je distributor CoD vytváří Infinity Wards (díly CoD1, United Offensive, CoD2,CoD4, MW2 a MW2) a Treyarch (díly CoD3,CoD5 a Black Ops). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Srpen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2011 Bigmene omg Activision je distributor CoD vytváří Infinity Wards (díly CoD1, United Offensive, CoD2,CoD4, MW2 a MW2) a Treyarch (díly CoD3,CoD5 a Black Ops). Thumbs up! Díky.. ja ctu jen to co je na prednim obalu.. :D a nekdy si pletu pojmy s dojmy.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Srpen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2011 Thumbs up, tak to mi rovnou můžeš dát i thanks ne? Ale to je jedno :D Jinak, plete si to hodně lidí, já když jsem byl menší (časi CoD1) tak jsem si taky myslel že to vyrábí Activision, ale tobě asi 6-7 není ne? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.