Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PSP2 - NGP ( next generation portable)

radator

Recommended Posts

• Odpovědi 2,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Já určitě jo :) Mám v podstate tosamý v planu jako ty LBP 2,Uncharted,COD, a asi neco zavodniho jestli tam bude v tech launch hrách treba ta F1 vypadá dost libově.

Kdyby vyšel BF3 tak je asi povinnost si to koupit :D jinak závodní bych si počkal na NFS The Run..(bylo to někde napsaný že vyjde na PSV)

Mimochodem..jestli si pořídíme LBP tak se někdy domluvíme a dáme mp :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

.:Bloody!Splatt:. Víš, je pěkný, že jen podle mého nicku si myslíš, že mi je 14 ;) a musím ti říct, že se mýlíš. Nebudu se hádat, rýpáš si tady do všech..

EDIT: já tady chci normálně diskutovat o PSV. A navíc do mého věku je ti ho*no. ;)

Odkaz ke komentáři

Mno.. myslis že na BF3 by.. ten battlefield by musel bejt hodně ořezanej a optimalizovanej aby to šlo :/ ale NFS:RUN bych určitě bral ja vyjde tak ho beru i na xko

To asi jo... ale co víme :D necháme se překvapit :)

mike97:Jdeš se hádat?

Takže se chceš hádat...vtipné.Na to ti kašlu.A do tvého věku je mi opravdu h***o.Ať je ti třeba 80,je mi to jedno.Napsal si kravinu,tak jsem ti odepsal.

Odkaz ke komentáři

To asi jo... ale co víme :D necháme se překvapit :)

mike97:Jdeš se hádat?

Takže se chceš hádat...vtipné.Na to ti kašlu.A do tvého věku je mi opravdu h***o.Ať je ti třeba 80,je mi to jedno.Napsal si kravinu,tak jsem ti odepsal.

Nechci se hádat, jsem v tomto topicu, abych se bavil o PSV... ;) Myslel jsem tím, něco jako viber.. OK, když to nepůjde, ale stačilo to vysvětlit normálně :)

EDIT: bany? :D no, moderátoři tento topic asi moc nesledují.. 8) :D

Odkaz ke komentáři

Nechci se hádat, jsem v tomto topicu, abych se bavil o PSV... ;) Myslel jsem tím, něco jako viber.. OK, když to nepůjde, ale stačilo to vysvětlit normálně :)

EDIT: bany? :D no, moderátoři tento topic asi moc nesledují.. 8) :D

OK.

Jinak..pssst ;) :D

Odkaz ke komentáři

Ty hry vypadají na takovou malou konzoli dost dobře :) Myslíte, že tam bude nějaké store? Jak je tomu v ps3? Jinak kvůli PSV chystá nintendo "novou" verzi 3DS. :D Předělá (utlumí 3d efekt) a přidá joystick. Proto asi zlevnilo nynější 3DS na 4 litry.

Odkaz ke komentáři

Ty hry vypadají na takovou malou konzoli dost dobře :) Myslíte, že tam bude nějaké store? Jak je tomu v ps3? Jinak kvůli PSV chystá nintendo "novou" verzi 3DS. :D Předělá (utlumí 3d efekt) a přidá joystick. Proto asi zlevnilo nynější 3DS na 4 litry.

Samozrejme ze tam bude PSN a s ním spojeny store...

Odkaz ke komentáři

Jo PSV bude normálně podporovat PS store.A 3DS zlevnilo kvuli špatnému prodeji :D

EDIT:Já fakt už spím :D tak to jsem nevěděl že udělají nové 3DS..to jako opravdu?

Myslím že PSV bude jednička mezi handheldy tak min. 4 roky...3DS se bát nemusí.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu