lennyKravic Odesláno Březen 9, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 9, 2012 Po pár letech, co jsem zahodil PSP do šuplíku, jsem koupil i Vitu (snad nedopadne stejně;))... Chci se zeptat na PSN není Ghost of Sparta z PSP? Jen ověřuji, že nedělám něco blbě, pár PSP her bych zpětně zahrál a ta digi distribuce se mi líbí... Citovat
kendykejnova Odesláno Březen 9, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 9, 2012 jo a jadou nebo pudou hrat ps1 hry na psvita???dekuji Citovat
rockyzz Odesláno Březen 9, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 9, 2012 jo a jadou nebo pudou hrat ps1 hry na psvita???dekuji Myslim že ano. Citovat
Susperian Odesláno Březen 9, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 9, 2012 Tak jsem přidělil accses point a už mi jdou mapy i near. Ale moje místo kde bydlím to nenašlo přesně seklo se to asi o 1 km je to normální? Možná když mám Wifi přes soukromého provozovatele ukazuje to jeho místo mé lokace? Je to možné? Díky. Citovat
deepthroat1468623923 Odesláno Březen 9, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 9, 2012 Tak určení polohy přes net je obecně dost nepřesný, a pokud máš nějakej bezdrát tak dvojnásob takže 1km odchylka neni nic nenormálního jo a jadou nebo pudou hrat ps1 hry na psvita???dekuji Zatim nejdou ale nejbližší patch by to měl spravit Citovat
huhla Odesláno Březen 9, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 9, 2012 Tak jsem přidělil accses point a už mi jdou mapy i near. Ale moje místo kde bydlím to nenašlo přesně seklo se to asi o 1 km je to normální? Možná když mám Wifi přes soukromého provozovatele ukazuje to jeho místo mé lokace? Je to možné? Díky. mam vlastní AP a mapy si myslí že bydlím uprostřed silnice:lol: Citovat
kendykejnova Odesláno Březen 9, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 9, 2012 lidi doporucte mi nekdo peky pouzdro na psp.jake mate vy?je potreba folia na dysplai?dik Citovat
Rhapsomanijak Odesláno Březen 9, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 9, 2012 sem do Topicu to asi nepatří ale nechci zakládat nový. Děkuji za vytvoření PSV sekce :) Citovat
will Odesláno Březen 9, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 9, 2012 http://www.ebay.co.uk/itm/PDP-LICENCED-CUSTOM-CRYSTAL-CASE-SONY-PS-VITA-3-DESIGN-CARDS-SO6211EU-/120869761504?pt=UK_VideoGames_VideoGameAccessories_VideoGameAccessories_JN&hash=item1c246631e0 Citovat
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Březen 9, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 9, 2012 lidi doporucte mi nekdo peky pouzdro na psp.jake mate vy?je potreba folia na dysplai?dik Tohle patri spis do otazek a odpovedi.Jinak,ta folie dulezita neni,ale je to spis takova pojistka. Citovat
kendykejnova Odesláno Březen 9, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 9, 2012 Tak srr.priste to pude do dotazu.dekuji za odpoved Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk Citovat
lacodekany Odesláno Březen 10, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 10, 2012 http://www.ebay.co.uk/itm/PDP-LICENCED-CUSTOM-CRYSTAL-CASE-SONY-PS-VITA-3-DESIGN-CARDS-SO6211EU-/120869761504?pt=UK_VideoGames_VideoGameAccessories_VideoGameAccessories_JN&hash=item1c246631e0 Wille, už ti přišlo? Vypadá moc pěkně :) Citovat
meidevil Odesláno Březen 10, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 10, 2012 Tak jsem přidělil accses point a už mi jdou mapy i near. Ale moje místo kde bydlím to nenašlo přesně seklo se to asi o 1 km je to normální? Možná když mám Wifi přes soukromého provozovatele ukazuje to jeho místo mé lokace? Je to možné? Díky. Prosím jak a kde přidělit accse point aby mě fungoval near i mapy? Já už týden si nevím rady co s tím, moc díky za info.. Citovat
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Březen 10, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 10, 2012 Prosím jak a kde přidělit accse point aby mě fungoval near i mapy? Já už týden si nevím rady co s tím, moc díky za info.. Uz se to tu resilo.Strana 164,4. prispevek. Citovat
meidevil Odesláno Březen 10, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 10, 2012 Uz se to tu resilo.Strana 164,4. prispevek. ano, vím, to jsem taky udělal, ale pořád nic.. Takže asi čekat a čekat? Citovat
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Březen 10, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 10, 2012 ano, vím, to jsem taky udělal, ale pořád nic.. Takže asi čekat a čekat? Podivej se na email.Pisou,ze registrovani tveho AP muze trvat tydny. ;) Citovat
Jedi_James07 Odesláno Březen 10, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 10, 2012 Něco mi uniklo? http://www.playcentrum.cz/call-of-duty-psvita-861801.htm Citovat
huhla Odesláno Březen 11, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 11, 2012 Něco mi uniklo? http://www.playcentrum.cz/call-of-duty-psvita-861801.htm Ano uniklo ti ze je do vydani COD 10dní. Citovat
CainCZ Odesláno Březen 11, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 11, 2012 ...což je úplná blbost, takže to klidně pusť z hlavy :) Citovat
radator Odesláno Březen 11, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Březen 11, 2012 ...což je úplná blbost, takže to klidně pusť z hlavy :) Čuměli by jste jako péra z gauče kdyby to vyšlo :D :D Citovat
javak810i Odesláno Březen 11, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 11, 2012 Ehm... Playcentrum...ehm :lol: Citovat
radator Odesláno Březen 11, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Březen 11, 2012 Ehm... Playcentrum...ehm :lol: To je jedinej obchod na světě který to bude prodávat v takovém předstihu :) Citovat
endhalf Odesláno Březen 11, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 11, 2012 Zajímavost - do playcentra se vyplatí prodávat hry ještě méně, než do JRC... Zjišťoval jsem, kolik dávají za Wipeout a nabídli mi 300... :D Citovat
Jedi_James07 Odesláno Březen 11, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 11, 2012 Zajímavost - do playcentra se vyplatí prodávat hry ještě méně, než do JRC... Zjišťoval jsem, kolik dávají za Wipeout a nabídli mi 300... :D Spíš napiš, kde je to nejvýhodnější ... PS: toto je pořád výhoda retail (nedigitální) distribuce ... Dohraješ hru, už tě nebaví, tak ji prodáš do bazaru/ na aukru. PS2: Jestli se nakoupené hry přes digitální distribuce uzamknou na nějaký účet/kus hardware, dá se pak "odebrat/odemknout" a distribuovat dále? Asi pochybuju, ale s HW to tak myslím jde.(Když ne, tak tím chci trochu "narazit" na sdílení účtu mezi x(dřív 5, nyní myslim jen 2) lidmi. Citovat
danfri Odesláno Březen 11, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 11, 2012 Nevím jestly to víte nebo vás to nezajímá ale mě to je jedno , já to sem napíšu. Asi před 5 minutami jsem hledal FUSA SD na své staré PSP a narazil jsem na CFW PSvita . Myslím si že si na to že je u nás vita teprve chvíly tak CFW se šíří opravdu rychle . Co si o tom myslíte vy ? :blejt: Jinak PSvitu bych si koupil jedine kvůly RESISTANCE která má vyjít , a to rikam ze ma vyjit her dost hodně . Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.