evilive04 Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 To si děláte pr.el že srovnáváte grafiku psp2 a ps3.Berete na vědomí že jde o handheld vs stolní konzole? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 A nenabizi se to snad po vseh tech prohlasenich o vykonu PS3 v malem baleni, po prohlaseni o portovani PS3 her.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda_8020 Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 Koukám, spousta různých názorů :-) Za sebe musím říct, že PSP2 designově nezklamalo-naopak překvapilo pozitivně.Když jsem viděl ty obrázky ještě před tou konferencí-přál jsem si aby to nebyla pravda a nebyla, super že vycházeli z původního psp a né z GO verze a všeho možnýho :-) Je krásný zaoblenější a myslím že bude i příjemnější držení v ruce.2 analogy to byla asi samozřejmost a zbožný přání všech psp hráčů. Teď už jen doufat, že budou vycházet dobrý a nejenom graficky ohromující(mimochodem z těch videí uncharted a jiných to vypadá fakt luxusně) hry. Uvidíme časem jaká bude cena a kdy se u nás bude prodávat, ale ono se to bude ještě 5x měnit do té doby než vyjde, třeba to bude dřív než všichni čekají a nebo naopak.To jsou jen spekulace. Já jsem ale zatím nadšenej a pro ty co tady píšou takový věci jako že, další zbytečná kravina atd. tak nechápu proč jsem na forum vůbec lezou?!? Je to svým způsobem koníček a kadýho baví něco jinýho!Někdo chytá ryby, jinej hraje hry a co????!!! A někdo obojí :-)))) Bavte se k tématu a nehádejte se tu, ty který to nezajímá asi nemají co dělat když se chodí dohadovat na fora všeho typu.Pak je tu vždycky 300 stránek a z toho 50% spamu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 Pokuď vim tak je fakt PSP2(NGP) skoro jako PS3 splácnutý do malýho herního obdélníku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 To si děláte pr.el že srovnáváte grafiku psp2 a ps3.Berete na vědomí že jde o handheld vs stolní konzole? A kdo to tady sráží?však všichni povídají že je tomu NGP hoodně blízko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 Jo ale 3D bez bryli v hadnheldu ano. Jde spis o to ze to pro lidi bude velke lakadlo.To video jsem videl a prijde mi to pekny, ale jinak v tom zadnim dotykaci vyuziti moc nevidm. V ruce jsem to nemel ale co jsem videl a slysel neprijde mi to prakticke a pohodlne, myslim ze by se bez toho mohlo NGP klidne obejit... No dotykový panel na zadní straně přístroje(s dobrým využitím)se dá taky teda nazvat novinkou...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 Hele ale nezměnili taky wifi modul? dřívější určitě nebyl tenhle a pak ještě 3D, taky novinka v oblasti NGP/PSP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 že by cena NGP/psp2? http://vgreleases.com/News-689594.aspx jinak....3G prý bude v japoncku v každém NGP a v Evropě budeme mít na výběr... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 5300 bych ještě měl ale pokuď to ovšem nebude o 50$ víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 5300 bych ještě měl ale pokuď to ovšem nebude o 50$ víc No a ještě počítej že tady to bude dražší....jinak já myslím tak 6700,-až 7000,-....je to přeci jen nadupaná mašinka....a tolik funkcí a vymožeností....přijde mi že by šli ještě hooodně pod cenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 Jo, na to nemam prachy takže du do 3DS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 Jo, na to nemam prachy takže du do 3DS jen můj názor...počkáme na oficiální cifru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 Proto dali u 3DS možnost 3D vypnout nebo "stlumit" ... jj.....však nic nenamítám....prostě mi ty handeldy do autobusu neseděj.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 Ví se vůbec jaká bude max rychlost stahování u wifi a podobný info? stará se psalo někde že má 11Mbps Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 Jinak musím říct že design se jim opravdu povedl....ikdyž to vypadá tak trochu jako iphone(styl,tlačítka volume a power) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 nuguien Hele ale nezměnili taky wifi modul? Asi jo ale jedna verze ta drasi bude mit i 3g . Jinak musím říct že design se jim opravdu povedl....ikdyž to vypadá tak trochu jako iphone Iphone to nepripomina ani z daleka! A nezacinal bych tady raci rozebiral iphone. OT: (zazil sem týpka co se snazil idem namulivit že HTC Hero je to same jako Iphone. (LoL) http://www.czechcomputer.cz/disc_doc-PD76002B76AEB3935C12575F40081A9DC.html?ansid=21 ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 Taky by mě zajímalo jestli vylepšili ten web browser protože tamten je hroznej. Aspoň HTML5,JS,AJAX,VBS..to by stačilo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 Uncharted, Call of Duty, Killzone a Resistance jsou hry, které už máme potvrzené pro konzoli od Sony s názvem Next Generation Portable (NGP). Do rozšíření katalogu o známé značky by mohlo promluvit v budoucnu i studio Visceral Games, které stojí za úspěšnou hororovou sérií Dead Space a mlátičkou Dante’s Inferno. „Určitě máme zájem vytvořit Dead Space na jiné platformy. Naším klíčem je to, že nevytváříme prosté porty. Pokud jde o NGP, já bych byl pro vytvoření něčeho, co ukáže sílu této platformy a ne pouze o slaboučký port,“ řekl Ian Milham z Visceral Games. ZDROJ: Konzolista.cz to BigMen .... proč tady zase vytahuješ nějaké hovadiny a házíš linky na htc ? Radši by jsi se místo toho, aby si každou stránku tohoto topicu zaházel hromadou příspěvků absolutně nulové hodnoty, měl věnovat vylepšování tvé češtiny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 Tak na tejhle platformě by snad znova rozjeli NHL , FIFU a jiný sportovní pozapomělý tituly. Docela bych na tom možná viděl i Just cause 2 nebo Motorstorm . Určitě by to nezůstalo jenom u jednoho titulu. Musíme se nechat překvapit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 Tak na tejhle platformě by snad znova rozjeli NHL , FIFU a jiný sportovní pozapomělý tituly. Docela bych na tom možná viděl i Just cause 2 nebo Motorstorm . Určitě by to nezůstalo jenom u jednoho titulu. Musíme se nechat překvapit určitě, počítám, že EA bude vydávat všechny svoje sportovní série pravidelně i na NGP, vzhledem k tomu, že to díky tomu výkonu nebudou muset až tolik překopávat oproti stolním verzím ... spíš by mě zajímal cena launchových titulů, protože je dost pravděpodobné, že budou stát tolik jako první hry na ps3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 Když bude PSP 2 stát do 400dolarů jdu do něj ale nebudu podporovat ty zloděje v česku a objednám si ho raději ze zahraničí , jestli to bude stejně jako s hrami tak to Anglie jistí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 A nebude lepší počkat na slim verzi? (Určitě toho nabídne ještě víc.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 nebude lepsi pockat na CFW? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matyasek Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 K cemu je zezadu ten touchpad ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 nebude lepsi pockat na CFW? To je snad samozdřejmost ne? :D mam znameho v obchode s elektronikou az vyjde PSP2 tak mi z toho udela na pul az tryctvrte roku archivní záležitost. Proč? Nižší cenna,Jeden z prvních FW, :D K cemu je zezadu ten touchpad ? V nejakem videu si s tim ten chlápek hrál. Tak že tam měl kuličku a tu posouval pomocí toho toupadu v zadu... je to takovej doplnek v nejakem videu sem videl ze ten Unchear... neco (nevim jak se to pise je to takova ta hra v tedzungli) tak ze pomocí toho lez po lijane (neco jako v CoD MW2 jak si lez myší) tak ne tohle... ale ja myslim ze to nema smysl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.