Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PSP2 - NGP ( next generation portable)

radator

Recommended Posts

• Odpovědi 2,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Citát z Wikipedie:

Cracker je také označení pro někoho, kdo se snaží prolomit ochrany většinou placeného softwaru za účelem získat možnost používat jej bez nutnosti ho koupit (např. zjištění způsobu ověřování sériových čísel pro odblokování zkušební verze nebo odstranění kontroly u her, zda je v CD mechanice originální médium).
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No já musím říct, že podle toho, co jsem původně očekával (hlavně po stránce designu, výkon mě zas tak nepřekvapil :) ), mě PSP2 mile překvapilo. Doufám, že se Sony taky už konečně postaví čelem (a ne pr*elí) k nějaký možnosti čtení knih (klidně přes placenej program) atd. . Jinak přenosná PS3 se jeví dost zajímavě a přesto, že poslední dobou spíš pořád vylepšuju PC, zauvažoval bych nad tím, dát si nějaký korunky stranou, až vyjde PSP2.

P.S. Docela mě potěšilo, že moje prognóza paměťovek namísto UMD bude i realita... UMD byl nesmyslnej formát určenej k zaniknutí s koncem PSP1.

Odkaz ke komentáři

Nechápu proč to srkají do obchodu kdyz se jeste nevi cena ani kdy to u nas vyjde. Jestli jim jde o par kusu.

Tohle je pro lidi kteří buď věří ceně. A nebo pro lidi kteří do toho vrazí cokoliv... Každopádně až to vyjde tak bude předobjednávka dlouhá jako listina lidí co potřebujou nove ledviny. A k tomu to slouží když objednáš teď seš první v řadě a můžeš se smát těm co jsou poslední... (A taky to dává celkem dobrej přehled o tom kolik mají objednat kusů).

Cracker je také označení pro někoho, kdo se snaží prolomit ochrany většinou placeného softwaru za účelem získat možnost používat jej bez nutnosti ho koupit (např. zjištění způsobu ověřování sériových čísel pro odblokování zkušební verze nebo odstranění kontroly u her, zda je v CD mechanice originální médium).

Slance nebudu se s tebou hádat. ALE!

Cracker je ten zlý který škodí.

Hacker je ten hodný který škodí jen někdy ale především skoumá a užívá si počítačového světa bez limitů.

Hackerská pravidla

1.Nikdy nepoškodit žádný systém. Pouze pokud se dostanete do nesnází.

2.Nikdy neupravovat žádné systémové soubory, vyjma případu, kdy potřebujete zajistit, aby vás neodhalili, nebo pokud chcete zajistit, abyste měli přístup do onoho počítače i v budoucnu.

3.Nesdílejte s nikým žádné informace ohledně vašich hackerských projektů, ještě byste někomu svěřili do rukou svůj život.

4.Pokud posíláte poštu na BBSku (Bulletin Board Systems), snažte se maximálně nejasně popisovat Vaše současné hackerské projekty. BBSky mohou být zákonným nařízením monitorovány.

5.Když posíláte poštu na BBS, nikdy nepoužívejte jakékoli skutečné jméno nebo skutečný telefon.

6.Nikdy nenechávejte Vaší přezdívku v žádném systému, do kterého jste se hákli.

7.NIKDY nehákujte vládní počítače.

8.Nikdy nemluvte o hackerských projektech po vaší domácí telefonní lince.

9.Buďte paranoidní. Schovávejte všechny své hackerské materiály na bezpečném místě.

10.Pokud se chcete stát skutečným Hackerem, musíte hákovat. Nemůžete zůstat jenu čtení textových souborů a připojování na BBSky. Tohle není to hákování, o kterém se bavíme.

E:/ Je to jen věc názoru ty si myslíš že člověk který přechcává PSP Soft. je zlý tudíš Cracker.

Já myslím že je hodný a nazývám ho Hackerem. (Viz. Hackeruv Manifest)

Hacknuti tohoto PSP bude určitě lehké. Zase si zahrávají s novým Soft. a proto je jasné ženení dokonalý. Nic nového není dokonalé... A bude to podle mě stejně jako u PSP 1004

Odkaz ke komentáři

Si myslíš že to bude hodně lehký ale seznámit se s Androidem atd..nový funkce a podobně a navíc už se z útoků hackerů/crackerů dost poučili. Myslíš furt že to bude tak lehký?

A ještě jestli jim s tim fakt helpoval Google tak úplně zapomeň na to že to bude lehký

Odkaz ke komentáři

NGP nebude bezat na androide ta cast na http://cz.playstation.com/ngp/ znamena ze Playstation suit bude bezat na mobiloch s androidom 2.3 a vyssie a na NGP. Co sa tyka hacknutia androidu tak by to bolo naozaj lahke, pretoze android je open source a lahsie sa pracuje so zdrojakmi ako to robit reverznym inzinierstvom.

Odkaz ke komentáři

Lidi,jak jsem již řekl,Sony tentokrát mě velice,ale opravdu velice potěšila,páč jako,ta výbava,desing (ještě že neudělali Go-Sajrajt konstrukci),já už mám našetřený 2 tisíce a hned jak cena klesne na takových 7-6 tisíc (doufejme) tak letim a kupuju,jinak ten Android a NGP,nepochopil jsem vás ale NGP má vlastní OS ale půjdou tam hrát hry i z Androidu ne?

Nově vytvořený a vydaný herní obsah pro přenosná zařízení se systémem Android bude možné hrát i na NGP. Díky tomu budou mít uživatelé přístup nejen k nejšpičkovějšímu obsahu, ale také k běžným hrám, které se objevují na mobilních telefonech.
Odkaz ke komentáři

Ten hackerův manifest je 25 let starý, navíc se to týkalo hlavně telefonování. Cracknutím PSP ten "hacker" poškozuje Sony, která na tom dále tratí - nízké prodeje her, nedůvěra vydavatelů.

Kde se pise ze co je stare je spatné? Jo týkalo se to telefonování,automatů...

"Cracknutím PSP ten "hacker" poškozuje Sony," a my s flashem nemusime platit za hry.

Na PC kupuju originalky ale na konzole to nema smysl. A navíc jak uz tu zaznelo..

Kvalita her neodpovídá jejich ceně. (A tím že si stahuješ hry zabíjíš jednotlive.. ja nevim jak se tomu ted nadavá.. vydavatelství Př.. Konami,Rockstar games,Activision ale je to nepohřbí.. protože jsou to velike firmy

tohle stahování zabijí jen ty malé.. :)

Odkaz ke komentáři

Co mele ten vůl? http://cz.playstation.com/ngp/ ČTI! máš tam NGP A ANDROID! je v PSP2(NGP) úplně novej systém , XMB.. všecko

Dokonce to je i v PSP REVUE napsaný a má tam bejt nějakej 2.3

Takže za 1. proč mi bezdůvodně nadáváš? Napadnul jsem tě snad já?

2. Je tam napsáno toto

Nově vytvořený a vydaný herní obsah pro přenosná zařízení se systémem Android bude možné hrát [b]i[/b] na NGP 

tak si to ještě jednou přečti a je tím myšleno toto: http://www.mobilmania.cz/bleskovky/playstation-suite-spickove-hry-miri-na-android/sc-4-a-1315487/default.aspx

3. Připravuje se PSP s telefoním modulem, který vyjde pod značkou Sony Ericcson a bude právě běžet na Androidu a právě ta větička říká, že hry pro psp phone rozjedeš i na NGP, takže příště si radši ověř fakta, než někoho budeš urážet...

A ještě jednou NGP aka PSP2 nepojede na Androidu!

Odkaz ke komentáři

Pani, par hodin tu nejsem a objevim pres osm stran zbytecne diskuze :) Jediny co jsem se dozvedel je dalsi spekulace o cene, ktera bych rekl je zase mimo misto.

Mimocohde BigMenovi bych udelil nejakou cenu za nejneuzitecnejsi a mozna i nejhure citelne (a to srovnavam i s mymi) prispevky :)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu