Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PSP2 - NGP ( next generation portable)

radator

Recommended Posts

Kde se pise ze co je stare je spatné? Jo týkalo se to telefonování,automatů...

"Cracknutím PSP ten "hacker" poškozuje Sony," a my s flashem nemusime platit za hry.

Na PC kupuju originalky ale na konzole to nema smysl. A navíc jak uz tu zaznelo..

Kvalita her neodpovídá jejich ceně. (A tím že si stahuješ hry zabíjíš jednotlive.. ja nevim jak se tomu ted nadavá.. vydavatelství Př.. Konami,Rockstar games,Activision ale je to nepohřbí.. protože jsou to velike firmy

tohle stahování zabijí jen ty malé.. :)

Mám pro tebe radu tak si konzole nekupuj ! Když hry neodpovidají ceně, podejď by ne když taci vysranci jak ty umí jenom stahovat, vyvojáři na tom nevydělávají, a tímpádem klesá kvalita her, a když není kvalita her tak ztratí motivaci i ti co si originalky kupovali, atd. Možná je nepohřbí, ale nevyplatí se jim dělat kvalitní hry a vydavjí samé sra*ky a ne pořadne hry (potom to nikdo nechce kupovat).

Když to pro tebe nemá smysl tak se na to radši vybodni a ještě tím prospěješ.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 2,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Mám pro tebe radu tak si konzole nekupuj ! Když hry neodpovidají ceně, podejď by ne když taci vysranci jak ty umí jenom stahovat, vyvojáři na tom nevydělávají, a tímpádem klesá kvalita her, a když není kvalita her tak ztratí motivaci i ti co si originalky kupovali, atd. Možná je nepohřbí, ale nevyplatí se jim dělat kvalitní hry a vydavjí samé sra*ky a ne pořadne hry (potom to nikdo nechce kupovat).

Když to pro tebe nemá smysl tak se na to radši vybodni a ještě tím prospěješ.

Bejt tebou uklidnim se :) dyt se podivej kazdy 0.5 clovek tady na foru ma flashnute PSP.

Odkaz ke komentáři

Mimochodem mohl by mi někdo poslat link nebo vysvětlit jak funguje 3G? to je pokryta cela ČR a ja budu jen nějak platit? nebo to je jenom ve velkych městech. Děkuju :-)

Mám 3G v Mobilu (Nokia 5320 XM Symbian s60 3rd) a jde to jen ve velkých městech (kde jsem byl tak to jde v Jihlavě,Brně,Praze a celý Chorvatsko :D) Jinak na NGp se asi platit nebude (doufejme) je to rychlejší než normální GSM net,na mobilu přes 3G čumim na Televeizi :D (u o2,jde to ale jen na mobilech s 3G a co podporujou streaming,např. Nokie s RealPlayer)

Odkaz ke komentáři

To je tím, že my máme "specifický trh" ;). Alespon operátoři tvrdí, že současné 3G stanice, které pomálu instalují pak snadno zvládnou přechod na LTE.. jo máme se na co těšit :lol:

BTW Bigmen, za to mi neděkuj, byla to ironie ;). Cokoliv menší než 1 je nesmysl. Pokud bych měl každý 1., tak to znamená, že má každý flash, tudíž z 500 lidí má 500 lidí flash. Každý 2. znamená, že má 250 lidí flash. Takže pokud si chtěl říct, že má flash třeba 400 lidí, tak si měl říct třeba každý 1,20. :D

Odkaz ke komentáři

Jinak já jsem 10Km od Prahy a v baráku 3G nechytám, jen na ulici a to ještě slabě.

Edit: sry za double post, myslel jsem, ze uz je tu dalsi prispevek. Jo to je tohle ******i pridavani prispevku, ktere se auktualizuji az se prispevek zobrazi. Driv to bylo lepsi.

Odkaz ke komentáři

Hele BigMan, jen tak na okraj, kolik ti je? Soudě podle znalostí (nic proti) asi ještě nebudeš sám vydělávat, co? A podle toho, co máš v podpisu vypadáš na pěkně rozmazlenýho fracka.. A to máš ještě potřebu stahovat hry? Tady už se fakt ničemu nedivím.

Odkaz ke komentáři

Neviem ako v Cesku, ale na Slovensku sa da zobrat iPad, Samsung Galaxy Tab a neviem kolko tabletov s podporou 3G na pausal a pravdepodobne to tak bude aj s PSP2. Inak to ze PSP2 bude mat 3G zadarmo je blbost, bude sa to urcite platit. Dokonca na tej konferencii hovorili, ze uz jednaju s operatormi.

Odkaz ke komentáři

Hele BigMan, jen tak na okraj, kolik ti je? Soudě podle znalostí (nic proti) asi ještě nebudeš sám vydělávat, co? A podle toho, co máš v podpisu vypadáš na pěkně rozmazlenýho fracka.. A to máš ještě potřebu stahovat hry? Tady už se fakt ničemu nedivím.

Psal, že je mu patnáct. Jestli si pár let přidal, nebo ne, se asi těžko dozvíme.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu