Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PSP2 - NGP ( next generation portable)

radator

Recommended Posts

• Odpovědi 2,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

?? sem se jenom ptal sjetli to teda bude a nebo ne. nebo co pořat čtu tak nvm... a jak jsem viděl vydea tak to je dost luxusní....

blbá odpověd........blbej člověk.....

ale aby to nebylo OT tak řeknu - kdyby na NGP šli hry z PS2 a byli tam porty ModNation,GT5,Ratchet & Clank a LBP2 z PS3 skákal bych jako blecha

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zatímco SONY stále mlčí o ceně NGP , kolegové z PSP G Weber zveřejnili jeho cenu!

Jak je už potvrzeno NGP model bez 3G verze v USA by měl stát asi 250-280 USD to je 184-250€.

3G model NGP by měl stát asi 320-350 USD a to je 235-255€.

SONY se odmítá vyjádřit k této informaci.

zdroj: playstation-android.sk

Cenu do 300 euro som ochotný zaplatiť. No ani o cent viac.

Odkaz ke komentáři

Dost pochybuju, že na to budou portovat "starší" PS3 hry. Portování má byt lehké, ale to spíše znamená, že se bude dělat PS3 a PSP verze zároveň.

Koukám,že nejste nikdo moc informovaní..:D

jestli jste viděli videa např. MGS na NGP,bo Yakuza,Lost Planet2(

) tak to byly právě porty z PS3....;)

A ani jedna verze nelze rozeznat od PS3...

Odkaz ke komentáři

Koukám,že nejste nikdo moc informovaní..:D

jestli jste viděli videa např. MGS na NGP,bo Yakuza,Lost Planet2(

) tak to byly právě porty z PS3....;)

A ani jedna verze nelze rozeznat od PS3...

možná to vypadá totožně proto, že to nejsou žádný gameplaye, jen ingame videa. Alespoň co se týče mgs se nejednalo o žádný port hry, ale jen jedno překonvertované video, které mělo prezentovat výkon NGP :)

Odkaz ke komentáři

možná to vypadá totožně proto, že to nejsou žádný gameplaye, jen ingame videa. Alespoň co se týče mgs se nejednalo o žádný port hry, ale jen jedno překonvertované video, které mělo prezentovat výkon NGP :)

Přečti si tohle....http://psp.hrej.cz/novinky/2011/02/11/konverze-ps3-her-pro-psp2-je-snadna-23986/

jsou to porty...

Odkaz ke komentáři

Nejsou nějaké nové info jak to teda vypadá s podporou EA pro NGP?Byla by škoda kdyby na něm nebyly tituly jako Fifa, Nhl atd. :-(

Moza jsem mimo, ale EA ci Sony nekdy vyvratili vzajemnou spolupraci? Prijde mi fakt ujete, ze se ptas, zda mozna vubec nejvetsi herni studio by pro NGP nevyvijelo/portovalo....spis jsem asi nepochopil otazku :)

Odkaz ke komentáři

Pochopil si dobře,ale pokud vím, tak EA nebylo ve zmiňovaném seznamu a i se tu o tom diskutovalo, proto se ptám... Kdyby neměly být takové tituly jako fifa apod. tak bych se asi hodně rozmýšlel zda koupit :-(

Nechci tady šířit fámy takže mě prosím opravte pokud jsem se spletl...

Odkaz ke komentáři

Pochopil si dobře,ale pokud vím, tak EA nebylo ve zmiňovaném seznamu a i se tu o tom diskutovalo, proto se ptám... Kdyby neměly být takové tituly jako fifa apod. tak bych se asi hodně rozmýšlel zda koupit :-(

Jeneze EA to neni jen sport, ale i moh, battlefield, nfs, sims proste spoustu velkych znacek....myslim ze je hloupost s EA nepocit, popravde nechapu jak se vubec muzes na takovou vec ptat?

Odkaz ke komentáři

Co to tady pindáš?! EA tam bude na 101% není důvod proč by ne. (A oni si rádi vydělají nejake cashe navíc. a to celkem za nic. Portování atd...)

Odkaz ke komentáři

Co to tady pindáš?! EA tam bude na 101% není důvod proč by ne. (A oni si rádi vydělají nejake cashe navíc. a to celkem za nic. Portování atd...)

Hele BigMene uklidni se, ty už si tady vyhrál anketu o nejvíc zbytečných diskuzí k tomuto tématu a ještě seš drzej!!!Neptal jsem se jen tak!!!Jak už jsem napsal někde se diskutovalo o tom zda EA bude nebo nebude vyvíjet pro NGP a taky tam dost lidí bylo naštvaných právě kvůli titulům jako FIFA a NHL!!!

Proto se ptám a netvrdím jestli jo nebo ne!Chtěl jsem pouze info od někoho kdo o tom ví víc a případné vyvrácení toho že by neměla být mezi nimi spolupráce což by mě potěšilo!

Takže klídek!Kdyby ti měl tady každej nadávat za ty tvoje blbosti co si tu napsal tak tu je jen 10 stran urážek na tvoji adresu to mi věř!

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu