DeSmond Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 Hele BigMene uklidni se, ty už si tady vyhrál anketu o nejvíc zbytečných diskuzí k tomuto tématu a ještě seš drzej!!!Neptal jsem se jen tak!!!Jak už jsem napsal někde se diskutovalo o tom zda EA bude nebo nebude vyvíjet pro NGP a taky tam dost lidí bylo naštvaných právě kvůli titulům jako FIFA a NHL!!!Proto se ptám a netvrdím jestli jo nebo ne!Chtěl jsem pouze info od někoho kdo o tom ví víc a případné vyvrácení toho že by neměla být mezi nimi spolupráce což by mě potěšilo! Takže klídek!Kdyby ti měl tady každej nadávat za ty tvoje blbosti co si tu napsal tak tu je jen 10 stran urážek na tvoji adresu to mi věř! Plne souhlasim s idiocii a drzosti BigMena :D ale pravda je ze ta diskuze na tema EA mi prijde zbytecna, je to jedno z nejvetsich hernich studii, takze absolutne nepripada duvod proc by na ngp nevydavalo, profit by z toho nemelo ani EA ani Sony, a nevim ani zadnych rivaleckych sporech (te resi Sony snad jen s LG :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda_8020 Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 OK už to nechám plavat a beru tak že to byly jenom fámy vzniklé z toho že EA nebylo na tom seznamu.Samozřejmě že mi to bylo taky divný že by takový gigant jako EA nespolupracovali se sony a pouze jsem se chtěl ujistit... jinak když to najdu tak sem hodím odkaz té diskuze aby si věsěl, že jsem se ptal oprávněně a nevycucal jsem si to z prstu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 ale pravda je ze ta diskuze na tema EA mi prijde zbytecna, je to jedno z nejvetsich hernich studii, takze absolutne nepripada duvod proc by na ngp nevydavalo, profit by z toho nemelo ani EA ani Sony Ja myslim ze by se na tom EA napakovalo dyt by nemuseli tolik udělat.. tačilo by jen nejakym zpusobem predelat hry z PS3 na NGP a toto vse navic by ani nemuseli vyvíjen nic noveho takze by usetrlil.. Napakovali by se protože PS3 je hacknuty a lidi si jejich hry stahovali.. Tak proč neudělat něco pro NGP když jak tvrdí sony se snaží udělat FW pořádně.. Oni by vlastně prodali jeden výrobek 2x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Březen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 Plne souhlasim s idiocii a drzosti BigMena :D ale pravda je ze ta diskuze na tema EA mi prijde zbytecna, je to jedno z nejvetsich hernich studii, takze absolutne nepripada duvod proc by na ngp nevydavalo, profit by z toho nemelo ani EA ani Sony, a nevim ani zadnych rivaleckych sporech (te resi Sony snad jen s LG :)) Myslím že se to dozvíme zítra......v San Franciscu se koná nějaká konference a bude tam něco o NGP;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Březen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 Ja myslim ze by se na tom EA napakovalo dyt by nemuseli tolik udělat.. tačilo by jen nejakym zpusobem predelat hry z PS3 na NGP a toto vse navic by ani nemuseli vyvíjen nic noveho takze by usetrlil.. Napakovali by se protože PS3 je hacknuty a lidi si jejich hry stahovali.. Tak proč neudělat něco pro NGP když jak tvrdí sony se snaží udělat FW pořádně..Oni by vlastně prodali jeden výrobek 2x Šéf Sony jasně řekl,že nechce jen porty na NGP ;) BTW:tady máš něco o tom EA http://www.nowgamer.com/news/5090/ea-in-talks-with-sony-to-develop-for-ngp na seznamu není ani THQ.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Březen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 Šéf Sony jasně řekl,že nechce jen porty na NGP Je jasný že nebudou jen porty já to chtěl říc tak že kdyby delali porty tak by prodali stejnej výrobek 2x. ale nebylo by to už nic noveho.. což je nevyhoda. PS. ja o tom vim a ses asi 10 clovek co to tu spamuje :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 Je jasný že nebudou jen porty já to chtěl říc tak že kdyby delali porty tak by prodali stejnej výrobek 2x. ale nebylo by to už nic noveho.. což je nevyhoda. PS. ja o tom vim a ses asi 10 clovek co to tu spamuje :) Ty rikej neco o spamech... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Březen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 Je jasný že nebudou jen porty já to chtěl říc tak že kdyby delali porty tak by prodali stejnej výrobek 2x. ale nebylo by to už nic noveho.. což je nevyhoda. PS. ja o tom vim a ses asi 10 clovek co to tu spamuje :) Nj...ale napsal si že by stačilo kdyby dělali porty....;) tak když o tom víš tak tu druhému nenadávej,že to není pravda...;) Já jsem spamer? no aspon' píšu zajímavosti a nehádám se sostatníma...:D A aby to nebylo OT: http://games.tiscali.cz/byznys/sef-sony-je-presvedcen-ze-psp2-nezabije-starsi-model-psp-54928 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Březen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 Nj...ale napsal si že by stačilo kdyby dělali porty....tak když o tom víš tak tu druhému nenadávej,že to není pravda... Já jsem spamer? no aspon' píšu zajímavosti a nehádám se sostatníma... Jo psal sem ze by to stačilo aby pokrili ztráty z PS3 ;) Ja se taky snažím psát zajímavosti.. ale jiní to zazdí... Ten odkaz je dobrej. A je tam i hodně dobrá zpráva! A v otázce ceny, nebudeme prodávat NGP za stejnou cenu jako PSP, které se nyní stalo díky zlevnění velmi oblíbené zvláště mezi mladší generací Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIRKOOOO Odesláno Březen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 Novinka: hry budu na NVG kartach s kapacitou 2 az 4 GB kde vacsia bude pre vacsie hry ako je napr uncharted mobile a tiez nejakych 10% na savy a pridavky atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Březen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 Novinka: hry budu na NVG kartach s kapacitou 2 az 4 GB kde vacsia bude pre vacsie hry ako je napr uncharted mobile a tiez nejakych 10% na savy a pridavky atd... Zdroj? Nebo odkud to víš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pítr Odesláno Březen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 už to tu bylo pokut vím :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nodobre Odesláno Březen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 Ale vtedy sa spekulovalo o tom ze tie flash karty mozu mat kapacitu az 128GB. 4GB to je podla mna malo cakal som viac.Na to mozu doplacat niektore hry.Tak ako na UMD jednoducho hra by presiahla kapacitu tak museli niekde ubrat a toho sa bojim aj tu :/ Novinka: hry budu na NVG kartach s kapacitou 2 az 4 GB kde vacsia bude pre vacsie hry ako je napr uncharted mobile a tiez nejakych 10% na savy a pridavky atd... Toto je aj na gamer revue :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 To jsem zvedavej jak se na ty ty hry vejdou, treba takove uncharted, nevim sice kolik mel prvni dil, ale vim ze druhy dil byl tak velky, ze jen demo melo asi 13 giga, jasny nebude to tak hezky a bude to na mensi displej, ale stejne mi to prijde malo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 To jsem zvedavej jak se na ty ty hry vejdou, treba takove uncharted, nevim sice kolik mel prvni dil, ale vim ze druhy dil byl tak velky, ze jen demo melo asi 13 giga, jasny nebude to tak hezky a bude to na mensi displej, ale stejne mi to prijde malo... Tj...já čekal tak 16Gb....takhle to bude jak UMD.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evilive04 Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 Bude to ze začátku 32gb a postupně bude velikost přibývat.Se 4gb kartou by se ani neobtěžovali dělat nějaké hry typu uncharted,killzone... a ani by nedělali tak výkoný hardware. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 Bude to ze začátku 32gb a postupně bude velikost přibývat.Se 4gb kartou by se ani neobtěžovali dělat nějaké hry typu uncharted,killzone... a ani by nedělali tak výkoný hardware. Zdroj?nebo je to jen tvůj názor... http://www.zing.cz/novinky/3387/ngp-bude-vyuzivat-vlastni-format Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 Zdroj?nebo je to jen tvůj názor...http://www.zing.cz/novinky/3387/ngp-...vlastni-format O5 zajímavý odkaz THX. Ale vy se rozčilujete nad velikostí karty.. (taky mě to štve jestli to znekvlitní hraní po graficke strance je to na Pi*u). Ale není možné že by se hry instalovaly...? (MGS:PCW,Monster hunter 3rd..) Jinak i u PSP(1) měly hry vlastní formát ISO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nodobre Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 To by nebolo zle keby sa instalovali :D Za tial sa o tom nic nehovorilo ale nemozne to neni :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 Tak to by stejne potrebovalo obrovsky hardisk, coz je nerealne, krom toho by se to k tobe stejne muselo nejak dostat na karte... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 Nevíte někdo jestli tam půjdou dát SD karty?....:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 je na***** ze zase jejich format dopadne to stejne jak s umd-propadák! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 Tak to by stejne potrebovalo obrovsky hardisk, coz je nerealne, krom toho by se to k tobe stejne muselo nejak dostat na karte... Když si koupis hru na CD tak ta hra má (Např. CoD MW2 8gb nejak tak) pak to nainstalujes a mas z toho 12-14gb... nejak tak sem to myslel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 Když si koupis hru na CD tak ta hra má (Např. CoD MW2 8gb nejak tak) pak to nainstalujes a mas z toho 12-14gb... nejak tak sem to myslel. Co to meles? takovy narust to nikdy neni, u konzoli kdyz nainstalujus je to stejne velky jak na DVD.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 Co to meles? takovy narust to nikdy neni, u konzoli kdyz nainstalujus je to stejne velky jak na DVD.... Hele odpusť si to jo?! A kdo mluvil o konzolích?! A prestaň se do mě zase sakra sr*t! JÁ TO DÁVAL JEN JAKO PŘÍKLAD.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.