Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PSP2 - NGP ( next generation portable)

radator

Recommended Posts

ani názov vita ešte nieje na 100% percent. Všetko sa ale dozvieme už budúci týždeň. Tohto ročná konferencia sony na E3 bude aj naživo vysielaná na strankach blogu PS. Takže kto ma záujem môže sledovať priamo a vedieť hneď všetky novinky a podrobnosti.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 2,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Jééj vy si tu stěžujete na název...asi půjde spíš o něco jinýho,ne?A jestli chcete,tak si tomu můžete říkat psp2...přece jen to i PlayStationPortable2 je..;)

btw. tady je potvrzený seznam launch titulů pro PSV(!!! :D)...

http://www.pspgweber.com/982/ps-vita-launch-titles-revealed.html

nevidím tam nikde Little Big Planet,což mě docela štve...:/

Oslovilo mě jen Little Deviants (To je to jak to ovládáš tim touchpadem ze zadu ne?) a Uncharted

Odkaz ke komentáři

ani názov vita ešte nieje na 100% percent. Všetko sa ale dozvieme už budúci týždeň. Tohto ročná konferencia sony na E3 bude aj naživo vysielaná na strankach blogu PS. Takže kto ma záujem môže sledovať priamo a vedieť hneď všetky novinky a podrobnosti.

No ty uniklé fotky jsou z rukou nejákého designéra,který to na očekávájící E3 speciálně dělal pro Sony ;)

Edit:

http://www.destructoid.com/e3-web-site-source-code-seemingly-confirms-ps-vita-name-202556.phtml

Odkaz ke komentáři

DeSmond: No a když budeš půjčovat to nový Wiičko co je v plánu tak řekneš "tu máš Café". :D

Jinak Vita... nvm no, ke konzoli se takovýhle pojmenování moc nehodí, to samý u toho Wiička... Má se to jmenovat normálně "PlaStation Portable 2 - PSP2" a né zbytečně vymejšlet blbosti tohodle typu.

Odkaz ke komentáři

Uz vidim jak to nekomu podavas a rikas "Vita, na" :D Ja proti tomu nazvu ale nic nemam prijde mi v pohode.... Jak je to s tim Uncharted, bude to nakonec nejaky "sequel/prequel/spinn-of" nebo jen remake jednicky?

Bude se jmenovat Uncharted:Golden Abbys a myslím,že to má být sequel

Odkaz ke komentáři

"Hra Uncharted Golden Abyss se odehrává před událostmi hry Uncharted: Drake's Fortune pro systém PlayStation 3. Hrdina Drake se v ní vydává na další ze svých nebezpečných výprav s nejlepším přítelem a učitelem Victorem Sullivanem." tak takhle to je :D

btw koukněte na ty očekáváné hry...na konci to uncharted vypadá fakt dost dobře.bo ten kulečník,taky pěkný.

http://cz.playstation.com/home/news/articles/detail/item378402/O%C4%8Dek%C3%A1van%C3%A9-hry-pro-syst%C3%A9m-NGP/

uncharted-p_cliff-opening_05a-noscale-game14154-img200938.jpg

uncharted-p_cliff-opening_03-noscale-game14154-img200937.jpg

uncharted-p_cliff-opening_01-noscale-game14154-img200936.jpg

snaketemple_05-noscale-game14154-img200935.jpg

snaketemple_04-noscale-game14154-img200934.jpg

snaketemple_02-noscale-game14154-img200933.jpg

K grafice fakt nemám co dodat.Nádhera.

Odkaz ke komentáři

To nechápu PSV za 249$ a 249euro WTF. vždyť je jiný kurz měny, to ti amicí budou mít levnější?

No bohužel už je to tak, to je, ale tady se vším dám jeden příklad hovoříci za vše, když měla přijít před přibližně dvěma roky nejvýkonnější grafická karta na trh - ATI Radeon - nevím typ(mám dojem 5970 4 GB - Ares), tak cena v US byla v přepočtu za 16 000 Kč a tady u nás v ČR byla nakonec za 25 000Kč.

Musely ten název tak zmrvit neaky vita koho to zajma. Npg mnohem lepší

Nj už se stalo no, ale předchozí označení taky nebyly nic moc, jak už někdo někde napsal PSP "Fat - Tlusté", "Slim - Hubené", "Brite - Jasné", "Go - Jdi". A navíc název je vedlejší, ten moc lidí zajímat nebude (sice se mi osobně taky nelíbí Vita, ale co s tím nadělám, a mě je nějak v podstatě jedno jestli budu říkat "PSP dva" nebo "eNGéPečko" nebo PéeSVéčko") tady jde hlavně o to co bude uvnitř (výkon) a o to, jak to bude zábavné (jaké na tom budou hry)

Odkaz ke komentáři

Ano online půjde hrát u obou, u obou je Wi-Fi, akorát u toho dražšiho je 3G. Zjednodušeně řečeno 3G je druh mobilního internetu (připojení až 21,6 MBps) poskytovaný mobilními operátory(O2,T-mobile,atd.) a všude kde je ten signál dostupný (Většina velkých měst) se můžeš napojit, ale samozřejmě, že se za to platí.

Odkaz ke komentáři

• Moderators
Taky nechápu těch 250 euro a 250 dolarů.

Jen pro představu:

250 Euro > cca 6000,- Kč

250 USD (dolarů) > cca 4000,- Kč

A ještě navíc v česku to má stát 6500,- Kč, takže to už je vážně nějaký divný!

Takhle to bylo odjakživa ale ..

Odkaz ke komentáři

myslim že ta cena jde (ve srovnání s občasnými extrémy v ČR), kdo chce levně tak stejně koupí v USA.... S tim 3G jsem koukal a psali že to bude exkluzivně pro AT&T(USA operátor), takže se tý verze ani nemusíme dočkat.

http://www.ps3hax.net/2011/06/e3-ps-vita-announced-249-wi-fi-only-299-wifi3g/

tady je napsaný ... and $299 for 3G version (exclusive to AT&T) ...

Odkaz ke komentáři

Takhle to bylo odjakživa ale ..

No jo češi jsou drahý ve všem :D

myslim že ta cena jde (ve srovnání s občasnými extrémy v ČR), kdo chce levně tak stejně koupí v USA.... S tim 3G jsem koukal a psali že to bude exkluzivně pro AT&T(USA operátor), takže se tý verze ani nemusíme dočkat.

http://www.ps3hax.net/2011/06/e3-ps-vita-announced-249-wi-fi-only-299-wifi3g/

tady je napsaný ... and $299 for 3G version (exclusive to AT&T) ...

Ani jsem si nevšiml že by tam mělo bejt 3G, ale bylo by to super, škoda že to je jen pro USA, a navíc jen ještě pro jednoho operátora, to vůbec nechápu...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu