Fan1s Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 jak rikas claymory.. verim ze by to mohlo byt i pro nas to 3G a vy co mate PSP starsiho typu a chystate se koupi noveho, budete si nechavat stare? :) a budete se to nekdo chystat kupovat v USA? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ClayMore Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 Staré si určitě nechám. Kupovat v USA ? Na to je zatím moc brzo. Potřebujeme vědět jak to bude s připadnou regionální ochranou a navíc kupovat tam 3G model bude blbost protože to bude jen pro AT&T. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan1s Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 mel jsem namysli to PSP bez 3G,protoze u nas je 3G zatimmalo rozsireny a kdyz uz nekde je tak se to poradne zaplati. platit 3G na mobil a jeste na PSP je trochu nevyhodny. a ta ochrana by nemusela byt zadna ten cenovej rozdil je docela znatelnej... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 Nakonec to dopadne jako s iphonem, nějakej maník udělá pár úprav a půjde to na všechny operátory, ovšem pak tu bude nejspíš problém a tím že když to tady nebude oficiálně podporovaný tak bude problém to tady sehnat, max. pár kousků z dovozu ale těch bude stejnak minimum. Možná si pak v sony řeknou že to byla blbost upsat se jenom jednomu operátorovi kterej je navíc jenom v usa a že jim díky tomu unikají zisky všude jinde, udělat novej FW ve kterým to bude povolený na všechny operátory a třeba to sem začnou vozit. Toť moje vize budoucnosti ps vita :) Každopádně dokud to nebude prolomený pro hraní stahovanejch her, nemá pro mě smysl to kupovat. A teď všichni do mě, jak kvůli mě a mě podobnejm herní průmysl upadá a podobný ho*na co se tady pořád řešej. Se*u na vás... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan1s Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 jak rikas .. :D jako az bude neco jako CFW na nasich psp tak pak si to budu kupovat,protoze vrazet prachy do her ktere jsou u nas premerstene drahy se me nechce. kdyby hry na NGP/VITA staly od zacatku jako je sezenu na svoje PSP, tot znamena cca okolo 200-300kc tak si je klidne kupovat budu, ale hru za litr a vice fakt ne. verim tomu ze nekdo kdo ngp "rolzouskne" bude a preju mu hodne stesti.. :D a uvidime jak to vsechno bude, kazdopadne vypada to jako povedeny kousek a hlavne me nadchnul ten displey a touch pad ze zadu, chtel bych si zkusit jak se to bude ovladat a jak to bude cele proste fungovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ClayMore Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 Ty hade ! Kvůli tobě, mě a nám podobnejm herní průmysl upadá ! :D Zajímalo by mě jaké budou výrobní náklady. Podle mě budou hodně převyšovat prodejní cenu. SONY prostě vydělává na hrách (do doby než jim to někdo flashne). Já ale doufám že flash bude ale nechci aby to dopadlo jako PSP1. Kdyby to bylo jako na PS3 (flash tam je moc lidí ho nemá). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 Naprosto s vámi chlapci souhlasím. Pokud by ty největší a nejznámější pecky (př. Uncharted, LBP) byly do max. 500 Kč a ty ostatní za cca 200 Kč - 300 Kč, tak bych neváhal a PSV bych si koupil hned jak vyjde. Ale takhle, kdy předpokládám bude většina her kolem litra si taky počkám na nějaký cfw a zatím co budu čekat na prolomení (dávám tomu tak půl roku maximálně rok od vydání) doufám, že to trochu zlevní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ClayMore Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 Já ho koupím asi po vánocích. Do školy budu dojíždět hodinu, tak budu mít na čem koukat na filmy, prohlížet web (pokud u nás bude podpora 3g), poslouchat hudbu. Hej taky sem zvědav jak to bude s videem. Jestli to pojme klasický AVIčko nebo se bude muset zase stupidně konvertovat. Jo a taky Péčko na tom bude super :D :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Červen 7, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 Ty hade ! Kvůli tobě, mě a nám podobnejm herní průmysl upadá ! :D Nic neupadá, všude se nepirátí jako u Nás. Navíc my jsme pro ně možná 1% ovr prodeje, takže bych strach neměl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 Však to je jasný, to byla reakce na zakončení mýho předchozího postu, jasně že nic neupadá, to tvrděj jenom moralisti protože sou pos*aný ze ztráty záruky nebo poškození konzole a vymlouvaj se úpadek herního průmyslu. Ale nerad bych aby tady díky mě vznikl flame takže snad, dost už! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krisa Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 Jinak tady je dobré info o vitě :cz.playstation.com/psvita/#select-tab-specifications Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 Tak už si šetřím penízky...:D Koupím si verzi jen s WiFi(3G bych určitě nevyužil) k tomu určitě Uncharted Golden Abyss a LBP... Co vy?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ClayMore Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 Já si začnu šetřit o prázdninách a pokud to bude možné koupim verzi s 3G (sem z prahy tak to využiju) k tomu Uncharted Golden Abyss a WipEout 2048 :D už se těšim.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 .:Bloody!Splatt:. a Claymore: To já, jak už jsem psal o pér postů výš, si počkám až někdo udělá CFW a pak si to teprve koupím, i když mě to hodně láká, tak to vydržím a ona třeba zatím trošku sleze cena. Jinak vyšlo nějaké to info: originální články v angličtině zde: http://www.shoptonews.net/2011/06/07/sony-confident-vita-battery-life-will-compare-to-psp/ a zde http://e3.gamersguidetolife.com/2011/06/ps-vita-q-backwards-compatibility.html To nejdůležitější shrnutí z těch článků: - Výdrž baterie bude srovnatelná s tou z PSP - Verze s 3G i bez 3G vyjdou současně - Pokud již máte PSN účet a na něm zakoupené hry, budete si je moci stáhnout a hrát je - Z toho plyne 100% kompatibilita se všemi PSP a Minis hrami - PSV nebude mít žádné interní uložiště (kromě paměti pro uložení firmwaru) - Pro stahování her z PSN, ukládání filmů, MP3 atd. se budou muset dokupovat speciální paměťovky - Hry se budou prodávat na speciálních flash paměťovkách (budou odlišné od těch na ukládání filmů, hudby, atd.), které budou rozděleny na dvě části, jedna bude jen pro čtení (bude na ni uložená hra) a na druhou část půjde i zapisovat (budou se na ni ukládat uložené pozice) - Budou vycházet hry, které budou využívat vestavěné GPS tzv location-based games, kdy budete chodit venku a nacházet různé předměty, které sem virtuálně umístili ostatní hráči, kteří tam byli před vámi - Webový prohlížeč bude hodně vylepšená a upravená verze toho z PSP (více informací se dozvíme brzy) - Do 3G verze se budou dávat SIM karty normální velikosti - GPS modul bude upřednostněn ve 3G verzi, ve verzi bez 3G bude taky, jen bude muset být použita ?bezdrátová triangulace? (nejsem si jistý co to je) - PSV nebude mít TV výstup - PSV nemá systém založený na Androidu (tudíž hry na něj nepůjdou hrát), je to systém vyvinutý speciálně pro PSV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 Jak se to tak rýsuje,tak to vypadá na revoluční handheldovou konzoli vůbec...:) mimochodem tady je seznam her vyvíjených pro PSV: http://www.psvita.cz/seznam-her-vyvijenych-pro-ps-vita/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 No to tedy jo, jen se mi tedy nějak zatím nepozdává, že to nebude mít TV výstup (když všechny PSP od slimka až po Go ho měli), což si myslím, že by bylo u takovéhle konzole škoda ho nemít. Doufám, že to byl v tom rozhovoru nějaký překlep a že ho nakonec bude mít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 No to tedy jo, jen se mi tedy nějak zatím nepozdává, že to nebude mít TV výstup, což si myslím, že by bylo u takovéhle konzole škoda ho nemít. Doufám, že to byl v tom rozhovoru nějaký překlep a že ho nakonec bude mít. Souhlasím....mít přenosnou Konzoli výkonem skoro srovnatelnou s PS3 by se hodilo...:D např. připojit u kamaráda a pařit...taky doufám že je to jen překlep Edit:Ještě mě zajímá jak budou vypadat krabičky na hry....:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 taky se mi to s tím tv výstupem moc nezdá, ale třeba je to obchodní tah a bude až v další revizi, kdo ví, musí si něco "schovat" na příště, jinak by nemělo smysl novou revizi kupovat :D edit: fatka taky neměli tv výstup, ten byl až u slimáků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 taky se mi to s tím tv výstupem moc nezdá, ale třeba je to obchodní tah a bude až v další revizi, kdo ví, musí si něco "schovat" na příště, jinak by nemělo smysl novou revizi kupovat :Dedit: fatka taky neměli tv výstup, ten byl až u slimáků To mě taky napadlo... máš pravdu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan1s Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 kazdopadne to vypada luxusne zatim.. :) uz by to mohlo bejt k dostani, ty hry vapadaj kvalitne ;) a myslim si ze TV vystup bude v dalsi verzi, treba se dockame hrani na TV v HD, aspon treba v 720p.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 taky se mi to s tím tv výstupem moc nezdá, ale třeba je to obchodní tah a bude až v další revizi, kdo ví, musí si něco "schovat" na příště, jinak by nemělo smysl novou revizi kupovat :Dedit: fatka taky neměli tv výstup, ten byl až u slimáků Vždyť na E3 s psv hrál přes obrazovku takže výstup by měl být. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ClayMore Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 Vždyť na E3 s psv hrál přes obrazovku takže výstup by měl být. No tak jasný...ale přece nebude stát na pódi a hrát si sám pro sebe aby to nikdo neviděl. ta jejich verze bude nějak upravéná. já se přikláním k názoru že TV výstup bude až v další verzi :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ClayMore Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 celkem zajímavé srovnání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
provazacek Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 Chcete si vydělat super peníze ? Jen za to co už stejně děláte? Vydělávejte za surfování po internetu. Registrace zdarma.V dnešní době těžké, ale tohle je pohoda a hlavně to funguje. Registrujte se na http://en.20dollars2surf.com/?ref=346151 a začněte vydělávat. Vyzkoušejte sami. Po registraci si na těchto stránkách stáhnete program a nainstalujete, bude se vám na monitoru zobrazovat malínké okénko, ve kterem se bude zobrazovat reklama, tam je znak dolaru na ktery kliknete a pak už jenom klikate na reklamy, dostavate za klikani body a na KONCI měsíce vám za ně příjde výplata! Zpočátku zisky jsou malé, ale při trpělivosti si můžete vydělat klidně 100 dolarů za den. Pomocí inzerce,emailu,a.t.d. Zaregistrujte pod sebe další lidi či kamarády, čím více, tím více vyděláte. Za každého člověka který se pod vás zaregistruje budete dostávat 10.procent z jeho výdělků. Pokud i on pod sebe zaregistruje další, tak vy opět zakaždého budete dostávat 10.procent. A to už stojí za úvahu. Tak co myslíte? Můžete se dostat během jednoho roku třeba na 100 dolarů denně. Ale klidně i na 500,nebo více. Záleží pouze na vás kolik lidí dokážete zaregistrovat pod sebe. Neváhejte,jsou to peníze vydělané za nic a bez jakékoliv práce či námahy. Vyzkoušejte a uvidíte zda se vám to bude líbit. Přeji mnoho vysokých výdělků bez práce. Kdyby byly nějaké dotazy, rád je zodpovím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Červen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2011 Jdi si spamovat jinam omg... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.