Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PSP2 - NGP ( next generation portable)

radator

Recommended Posts

• Odpovědi 2,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Nechápu jak to někdo může hrát v MHD. I když mě cesta trvá 20 minut tramvají, tak bych si nic nezahrál na psv a to i na psp které mám. A to proto že si hru nevychutnáš, ruší tě okolí natož hrozba tmavější populace. U GTA IV bych neměl ani šanci udělat ani jednu misi, prostě to nechápu.

Hry jako Puzzle Quest jsou na cesty vlakem či busem přímo dělané. GTA hrát tak leda v posteli nebo v křesle.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takže nejdříve jedna špatná zpráva: Oficiálně potvrzeno od SONY: PSV NEBUDE mít video výstup, kvůli tomu, že se Sony bojí, že by PSV pomalu začalo nahrazovat PS3, čímž by se snížila prodejnost právě PS3, osobně si myslím, že ten výstup by mohl být až v dalších revizích, až vydají PS4. A teď jedna dobrá zpráva: PSV nebude omezováno pro různé regiony, což znamená, že hry určené pro US nebo JP si budete moci zahrát v EU verzi PSV a nebude to nijak blokováno. Originální článek zde: http://www.pspgweber.com/1007/playstation-vita-will-not-have-video-output.html

Odkaz ke komentáři

Takže nejdříve jedna špatná zpráva: Oficiálně potvrzeno od SONY: PSV NEBUDE mít video výstup, kvůli tomu, že se Sony bojí, že by PSV pomalu začalo nahrazovat PS3, čímž by se snížila prodejnost právě PS3, osobně si myslím, že ten výstup by mohl být až v dalších revizích, až vydají PS4. A teď jedna dobrá zpráva: PSV nebude omezováno pro různé regiony, což znamená, že hry určené pro US nebo JP si budete moci zahrát v EU verzi PSV a nebude to nijak blokováno. Originální článek zde: http://www.pspgweber.com/1007/playstation-vita-will-not-have-video-output.html

Tak ta dobrá zpráva je super, sice to tak bylo i u předešlých konzolí, ale i tak je to super že to výme takhle dopředu :)

Odkaz ke komentáři

no tak jako, na obouch stranách máš něco, na přední to ještě trochu chrání joysticky ale vzadu nemáš nic co by bránilo naražení třeba kamene na touchpad.

Jinak potvrzuju že ModNation Racers je jedna z prvních na kterou se těšim nejvíc protože vypadá pěkně, pěkně se ovládá a hlavně ten editor je famózní.

Dokonce už mam tak nějak dopředu jisto že PS Vita si koupim.

Odkaz ke komentáři

to znamena, ze bude vyhodne obednat PSPV z USA co?protoze v tom asi zadny rozdil nepozname... ? a myslim si ze TV vystup nam moc zili trhat nikomu nebude, protoze si asi kazdej uzije pozitek ze hry na vitakoj ;)

Odkaz ke komentáři

k čemu TV výstup ? Je to kapesní konzole :D

No já vím, jenom, že předchozí PSP kromě Fatka TV výstup měli, a občas si na velké TV i něco zahraju, ale jenom opravdu vyjímečně, jenom, když jsem u babičky, ta má 94 LCD televizi, doma ještě máme 15 let starou CRT 55:cheesygrin:.

Odkaz ke komentáři

s kompatibilitou s ps2 hrami bych nepočítal

Sorry,já to špatně napsal...myslel jsem jako graficky spustitelné...:D jinak na PS3 taky nebyly porty,tak proč by byly na PSVita...

Mimochodem,PSvita vydrží na jedno nabití 6 hodin...

http://www.tyden.cz/rubriky/relax/pocitacove-hry/novy-playstation-vita-vydrzi-na-baterii-dlouhych-sest-hodin_204443.html

je tam napsáno,že záleží na hře,jak bude vypadat...čím lépe vypadající (graficky) hra,tím méně PSV vydrží nabité...

Odkaz ke komentáři

já bych osobně PS Vita nevzal, sotva bych prošel tak by bylo PSko buď na zemi rozbitý nebo by mi ho nějakej děsně vychovanej občan ukrad. :lol:

EDIT: možná to ani nemusí bejt občan

Ted' je tu otázka:brát přenosnou konzoli ven?(dost ironický xP)

V České republice radši ne....(jedině na vlastní riziko)

Ale jako nekupovat si to kvůli stupiditě národa je dost špatný...:D

LiveArea:

Odkaz ke komentáři

Tak tohle je dobrý...:D ale jako štve mě to dost...já myslím že oni už nějaký ten kabel k TV mají,ale jak píšeš....možná u next generation console to vypustí a bude stačit jenom nějaký update....

To se můžou bát tak i tak...

(Sorry za tripple post :))

Odkaz ke komentáři

Jojo, na to CoD se těšim úplně nejvíc, je to jeden z důvodu proč si koupim PSV (dalším z nich je např. uncharted nebo snad i ta podpora PSP her)

Zajímá mě jestli to bude ze součastnosti nebo WW2, či něco jiného. A jestli to CoD co vyjde na PSV vyjde i na jiné konzole.. Ale na to si ještě chvíly asi počkám/e!

Odkaz ke komentáři

Jojo, na to CoD se těim úplně nejvíc, je to jeden z důvodu proč si koupim PSV (dalím z nich je např. uncharted nebo snad i ta podpora PSP her)Zajímá mě jestli to bude ze součastnosti nebo WW2, či něco jiného. A jestli to CoD co vyjde na PSV vyjde i na jiné konzole.. Ale na to si jetě chvíly asi počkám/e!
Nekde sem cetl,ze od CoD na PSVita mame cekat nejlepsi grafiku...
Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu