Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PSP2 - NGP ( next generation portable)

radator

Recommended Posts

myslíte si že vyjde na psv fifa 12 a nhl 12 ?? a jestli ano tak jestli to bude stejné jak z ps3 nebo hodně osekané

U sportovních her se nebojím.Je to většinou malá plocha, a tak tam těch polygonů není tolik.Řekl bych,že to bude srovnatelné s PS3 verzí,ale pokud to bude nutné,osekají třeba tribuny nebo něco takového.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 2,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

U sportovních her se nebojím.Je to většinou malá plocha, a tak tam těch polygonů není tolik.Řekl bych,že to bude srovnatelné s PS3 verzí,ale pokud to bude nutné,osekají třeba tribuny nebo něco takového.

já měl na mysli spíše ten impact engine, nebo u nhl ten full physics kontakt a podobný vymoženosti

Odkaz ke komentáři

já měl na mysli spíše ten impact engine, nebo u nhl ten full physics kontakt a podobný vymoženosti

Fyzika je samozřejmostí u nové konzole,která se srovnává se sílou ps3 ;) Myslím že jsem někde četl,že u FIFA12 na PSVita bude již zmiňovaný impact engine jistý.

Odkaz ke komentáři

Na internet unikl údajný seznam všech, v současnosti, vyvíjených her na PSVita (nechybí tam takové pecky jako Mass Effect, Dead Space, Cal of Duty, Dragon Age, GTA, a mnoho dalších) http://oxcgn.com/2011/08/16/possible-list-of-unannounced-ps-vita-games-for-gamescom-leaked/ co na to říkáte?

EDIT: Další novinka, podle tohoto článku na Tiscali games plánuje SONY ještě do konce roku před vydáním PSVita uvést Sony nový model PSP s názvem PSP E-1000, který nebude podporovat wi-fi, ale za to se bude prodávat za 99 euro (v přepočtu cca 2500 Kč, u nás očekáváme cenu pod 3000 Kč) bude to taková hodně odlehčená verze současných PSP.

Odkaz ke komentáři

Vy jste všichni jak malý Jardové s tou cenou...nikdo neberete v úvahu to že u nás to logicky dražší být musí...protože když to stojí v cizině 250 doláčů tak je logický že na hranicích se platí clo a u nás v obchodě si na to lidi taky přihodí aby z toho něco měli...tak proboha furt všichni přestante fňukat nad cenou...můžete být jen rádi že nestojí třeba 10 000kč na to co bude umět a že je to pořád o 1000 - 1500kč levnější než byla původní cena PSP 1, který stálo 7500kč !! Fakt jste některý jak malý retardi

Odkaz ke komentáři

Vy jste všichni jak malý Jardové s tou cenou...nikdo neberete v úvahu to že u nás to logicky dražší být musí...protože když to stojí v cizině 250 doláčů tak je logický že na hranicích se platí clo a u nás v obchodě si na to lidi taky přihodí aby z toho něco měli...tak proboha furt všichni přestante fňukat nad cenou...můžete být jen rádi že nestojí třeba 10 000kč na to co bude umět a že je to pořád o 1000 - 1500kč levnější než byla původní cena PSP 1, který stálo 7500kč !! Fakt jste některý jak malý retardi

Takovéto "chytré" komenty mě dostávají :).Toto téma tu je od toho,aby se ostatní podíleli o své názory...pokud se někomu nezdá cena tak to sem napíše...obvykle někdo rozumně vysvětlí,ale bohužel se tu najdou i tací,kteří ho osloví jako retarda. :roll: Teď ale vážně...Kam ten svět spěje..

:?

Edit:Tady máte to nové psp :)

http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2011080007

Odkaz ke komentáři

To nové PSP (E-1000) je podle mě super, i když už jsem měl asi tři PSP a mezi nimi bylo i Go, půjdu do tohoto modelu znovu. Hlavně proto, že 100 euro je vážně nízká cena, takže když bych ho někde ztratil nebo mi ho někdo ukradl, tak se toho tolik neděje, čímž pádem se pro mě stává "přenosnější" herní konzolí. Předtím jsem na PSP hrál spíše doma, ne že bych měl o něj takový strach, ale prostě se mi nechtěla tahat relativně drahá věc na nějaké třeba jednodenní, dvoudenní výlety do přírody, kde by se mu mohlo něco přihodit dost snadno.

Taky se mi zdá nový design hodně líbivý, pro mě osobně víc než všechny předchozí PSP dohromady. Absence Wi-fi mi nějak nevadí, internetový prohlížeč stejně nestál za nic a hraní nějaké hry online jsem ani nikdy nezkusil, protože mě to prostě na tak malé konzoli absolutně nelákalo, jediné mínus, které na tom snad vidím je to, že už teď nepůjde připojit k PS3 a sledovat na PSP např. filmy z PS3.

Takže já tleskám Sony, určitě si ho koupím, ceny PSP her jsou už dnes velmi nízké, tudíž nevidím žádný problém. Nejprve ale samozřejmě koupím PS Vita :)).

Odkaz ke komentáři

trochu Troll logics tohle to...

pokud už máš psp tak vážně nevim proč kupovat tohle, už jenom tim že hodnotově to bude nastejno protože to tvoje je jetý, a tohle je fakt humáč...

Pokud máš psp tak tě nikdo nenutí si ho kupovat.

Jinak nový trailer na Little Big Planet:

Odkaz ke komentáři

To nové PSP (E-1000) je podle mě super, i když už jsem měl asi tři PSP a mezi nimi bylo i Go, půjdu do tohoto modelu znovu. Hlavně proto, že 100 euro je vážně nízká cena, takže když bych ho někde ztratil nebo mi ho někdo ukradl, tak se toho tolik neděje, čímž pádem se pro mě stává "přenosnější" herní konzolí. Předtím jsem na PSP hrál spíše doma, ne že bych měl o něj takový strach, ale prostě se mi nechtěla tahat relativně drahá věc na nějaké třeba jednodenní, dvoudenní výlety do přírody, kde by se mu mohlo něco přihodit dost snadno.

Taky se mi zdá nový design hodně líbivý, pro mě osobně víc než všechny předchozí PSP dohromady. Absence Wi-fi mi nějak nevadí, internetový prohlížeč stejně nestál za nic a hraní nějaké hry online jsem ani nikdy nezkusil, protože mě to prostě na tak malé konzoli absolutně nelákalo, jediné mínus, které na tom snad vidím je to, že už teď nepůjde připojit k PS3 a sledovat na PSP např. filmy z PS3.

Takže já tleskám Sony, určitě si ho koupím, ceny PSP her jsou už dnes velmi nízké, tudíž nevidím žádný problém. Nejprve ale samozřejmě koupím PS Vita :)).

100€ = cca 2500 Kč (bez hraničních poplatků které se k ceně ještě přičtou) a nový 300X se dá koupi od 3K, takže cena těchto modelů je prakticky stejná. Desing u E-1000 se mi taky líbí, ale abych platil stejnou částku za to, že budu bez WiFi a místo dvou stereo repráčků jen s jedním monem, zřejmě i bez TV výstupu bych řekl, že je výjeb.

Odkaz ke komentáři

Na internet unikl údajný seznam všech, v současnosti, vyvíjených her na PSVita (nechybí tam takové pecky jako Mass Effect, Dead Space, Cal of Duty, Dragon Age, GTA, a mnoho dalších) http://oxcgn.com/2011/08/16/possible-list-of-unannounced-ps-vita-games-for-gamescom-leaked/ co na to říkáte?

EDIT: Další novinka, podle tohoto článku na Tiscali games plánuje SONY ještě do konce roku před vydáním PSVita uvést Sony nový model PSP s názvem PSP E-1000, který nebude podporovat wi-fi, ale za to se bude prodávat za 99 euro (v přepočtu cca 2500 Kč, u nás očekáváme cenu pod 3000 Kč) bude to taková hodně odlehčená verze současných PSP.

Vidím dobře? Contra?Začínám vzpomínat na staré dobré časy :)

Odkaz ke komentáři

Jj, pravda, na začátku, kdy nebude cenový rozdíl mezi verzí 3000 a E-1000 skoro žádný by to byla asi hloupost. Nicméně si nemůžu pomoct, ale design té E-1000 se mi vážně líbí o hodně víc než všechny předchozí. Stejně si ale teď koupím PS Vita, a až bych pak za nějakou dobu koupil i E-1000, tak věřím, že bych ho mohl koupit nové v rozmezí 2000 - 2500 Kč.

... pokud ovšem nebudou do té doby převedené všechny zajímavé PSP tituly i na PS Vita ))

Odkaz ke komentáři

Jj, pravda, na začátku, kdy nebude cenový rozdíl mezi verzí 3000 a E-1000 skoro žádný by to byla asi hloupost. Nicméně si nemůžu pomoct, ale design té E-1000 se mi vážně líbí o hodně víc než všechny předchozí. Stejně si ale teď koupím PS Vita, a až bych pak za nějakou dobu koupil i E-1000, tak věřím, že bych ho mohl koupit nové v rozmezí 2000 - 2500 Kč.

... pokud ovšem nebudou do té doby převedené všechny zajímavé PSP tituly i na PS Vita ))

Promiň, ale jaký má smysl si kupovat Vitu a potom se zase vracet ke starému PSP ? :D:D:D

Odkaz ke komentáři

Promiň, ale jaký má smysl si kupovat Vitu a potom se zase vracet ke starému PSP ? :D:D:D

Tak ze sběratelských důvodů třeba, mám PS1, PS2 - ty první tlusté verze a PS3 Slim, měl jsem i Fat, teď pořídím Vitu, a když pak budou nějaké peníze, tak koupím i PSP, ať jsem kompletní :D. Ale jak říkám, jestli se na Vitu do té doby budou dát koupit všechny pro mě zajímavé hry, které vyšly na PSP, tak od toho záměru kupovat PSP asi upustím.

Odkaz ke komentáři

Viděli jste už tenhle trailer
? vypadá to jako zajímavá hříčka což je dobře byla by škoda nevyužít potenciál psv protože takovýhle kravinky občas zabaví víc než plnohodnotná hra.

Určitě to vypadá jako zajímavá hra...ale jestli-že budou na PSV hry typu Uncharted,LBP,COD tak si nemyslím že tato hříčka sklidí úspěch.

Odkaz ke komentáři

BlazBlue: Continuum Shift II Plus

Broken

Untitled Call of Duty game

Dragon’s Crown

Dynasty Warriors (pracovní název)

Everbodys Golf

Gravity

Hot Shots Golf

Hustle Kings

LEGO Harry Potter: Years 5-7

Little Deviants

LittleBigPlanet (pracovní název)

ModNation Racers

Monster Hunter Portable 3

Oddworld: Munch’s Oddysee

Oddworld: Stranger’s Wrath

Reality Fighters (pracovní název)

Untitled Resistance game

Ridge Racer (pracovní název)

Ruin (pracovní název)

Silent Hill: Book of Memories

Smart As

Sound Shapes

StarDrone

Street Fighter X Tekken

Super Stardust Delta (pracovní název)

Top Darts

Uncharted: Golden Abyss

Untitled Badman game

Unnamed BioShock game

Virtua Tennis 4

Wipeout 2048

wrc 2011

F1 2011

Odkaz ke komentáři

BlazBlue: Continuum Shift II Plus

Broken

Untitled Call of Duty game

Dragon’s Crown

Dynasty Warriors (pracovní název)

Everbodys Golf

Gravity

Hot Shots Golf

Hustle Kings

LEGO Harry Potter: Years 5-7

Little Deviants

LittleBigPlanet (pracovní název)

ModNation Racers

Monster Hunter Portable 3

Oddworld: Munch’s Oddysee

Oddworld: Stranger’s Wrath

Reality Fighters (pracovní název)

Untitled Resistance game

Ridge Racer (pracovní název)

Ruin (pracovní název)

Silent Hill: Book of Memories

Smart As

Sound Shapes

StarDrone

Street Fighter X Tekken

Super Stardust Delta (pracovní název)

Top Darts

Uncharted: Golden Abyss

Untitled Badman game

Unnamed BioShock game

Virtua Tennis 4

Wipeout 2048

wrc 2011

F1 2011

Everybodys golf a Hotshots golf je to stejné,ne? :D Jinak ten Resistance se jmenuje Burning Skies

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu