Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PSP2 - NGP ( next generation portable)

radator

Recommended Posts

rockyzz: Tak to né možná, ale určitě říkáš nesmysl, 3G verze samozřejmě bude mít slot na SIM kartu (kdyby jsi si pročetl tuhle diskuzi o cca 10 stránek nazpět, tak tam se to probíralo) a samozřejmě, že nebude zadarmo (to možná žiješ někde mimo tuto planetu, už jsi někdy někde viděl, aby bylo něco zadarmo?), prostě si koupíš SIM od jednoho z operátorů (T-mobile, Vodafone, atd.) a koupíš si některý z internetových balíčků (cca 200Kč měsíčně).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 2,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

jestli sis nevšiml, tak jsem odpovídal někomu, kdo psal, že udělají nějaký prográmek na 3g, přes kterého půjde volat. Proto jsem napsal volání přes net, protože jsem pochopil, že si myslí, že by na tom šlo volat normálně jak z telefonu..

EDIT: nedělej double posty

Odkaz ke komentáři

Pro mě si zklamání ty

Ty videa jsou úžasná naprosto všechny...

Já sem od toho asi ošekával něco víc.. a to F1,Littlebigplanet a Uncharted splnily. Ale ten zbytek.. Asphalty maj grafiku.. Je to skoro stejny jako na Galaxy S :( . Co by sme si nalhávali resistance taky není uplně optimální celá ta grafika je hranatá :/ . Wipeout? Tam se nějak divně hejbou textury.. (Myslim pozadí, takový vlnění.)

Odkaz ke komentáři

Já sem od toho asi ošekával něco víc.. a to F1,Littlebigplanet a Uncharted splnily. Ale ten zbytek.. Asphalty maj grafiku.. Je to skoro stejny jako na Galaxy S :( . Co by sme si nalhávali resistance taky není uplně optimální celá ta grafika je hranatá :/ . Wipeout? Tam se nějak divně hejbou textury.. (Myslim pozadí, takový vlnění.)

To vlnění je schválně.. to o čem to je - závodění v budoucnosti nebo něco tak..

Odkaz ke komentáři

jestli sis nevšiml, tak jsem odpovídal někomu, kdo psal, že udělají nějaký prográmek na 3g, přes kterého půjde volat. Proto jsem napsal volání přes net, protože jsem pochopil, že si myslí, že by na tom šlo volat normálně jak z telefonu..

EDIT: nedělej double posty

Dítě mě chce poučovat? :D :D

Přes net je úplná blbost.. :lol: Skype nebo voice chat při hraní

BigMen:Resistance je kostičkovaný?Asphalt jako na Galaxy?Twle ty nedělej recenzenta :DWipeOut má grafiku stejnou jako na PS3 tak nevím co povídáš...

A moc si nestěžuj...ty to stejnak dostaneš od tatíka,narozdíl od ostatních,kteří si na to vydělávájí...

Odkaz ke komentáři

co kecáš o dítěti? ;) sám si dítě podle tvých příspěvků.. Myslel jsem volání přes net typu viber apod. jak je to na iphonu. Není důvod se hned rozčilovat...

Na třináctiletého fracka máš docela dost drzosti ;) a pochop že tohle není Iphone...

Ještě maličkost...přes viber se volá zdarma

-pokud myslíš že PSV hacknou za 2 dny budíš(ale pochybuji,jelikož PS3 trvalo dlouho,tak PSV bude mít samozřejmě lepší ochranu)

-pokud myslíš,že udělá Sony takovouto aplikaci(bez poplatků)tak jsi na omylu...šidili by jak operátory,tak sami sebe...

Odkaz ke komentáři

Jinak k těm Fjedničkám...

musíme si počkat na trailer a ne gameplay natáčený kamerou...

Congratulations :) nejvetsi p*ovina co na tehle strance je.

BigMen:Resistance je kostičkovaný?Asphalt jako na Galaxy?Twle ty nedělej recenzenta WipeOut má grafiku stejnou jako na PS3 tak nevím co povídáš...

A moc si nestěžuj...ty to stejnak dostaneš od tatíka,narozdíl od ostatních,kteří si na to vydělávájí...

Jenom K*rva píšu jak to je! A co ti vadí?! Drblo ti? Co je ti do toho od koho nebo jak se k tomu dostanu? To ti fakt tak moc vadí že mají jiní větší štěstí než ty?!! Nebo jak to máš? Možná že to máš v hlavě nějak divně poskládaný, takovej malej tetris! Co myslíš že muj táta dělá? On na to taky vydělává. A když už sme u toho proč zase meleš a přípomínáš takový p*oviny?!! Takovej jako seš ty mi nesahá ani po podrážku na mejch zlatejch najkách.

Odkaz ke komentáři

Congratulations :) nejvetsi p*ovina co na tehle strance je.

Jenom K*rva píšu jak to je! A co ti vadí?! Drblo ti? Co je ti do toho od koho nebo jak se k tomu dostanu? To ti fakt tak moc vadí že mají jiní větší štěstí než ty?!! Nebo jak to máš? Možná že to máš v hlavě nějak divně poskládaný, takovej malej tetris! Co myslíš že muj táta dělá? On na to taky vydělává. A když už sme u toho proč zase meleš a přípomínáš takový p*oviny?!! Takovej jako seš ty mi nesahá ani po podrážku na mejch zlatejch najkách.

Největší co?Tvoje recenze mě dostaly víc :D :DPokud nepoznáš rozdíl mezi gameplay trailerem a off-Screen gameplayem je tvoje blbost ;)

A co mi vadí?Nekritizuj hry,o které si stejně řekneš "tatínkovi"..;)

K tomu tetrisu(to mě dostalo xD)nepovídej o tetrisu a o kostičkách na jedné stránce příspěvků,pak vypadáš jako retro gamer.

Já ti sahám do svědomí,ne na tvoje podrážky od tatíka ;)

Doufám,že to tvůj líný mozeček pochopil...

EDIT: ještě něco :D piš spisovně ať všem ukážeš tvoje umění co se týče Českého Jazyka ;) :D

Odkaz ke komentáři

Já myslim že problem bude spíš někde u Bloodyho nejspíš mezi židlí a monitorem. Dokážu se bavit na úrovni ale když narazim na takovyho zm*da jako seš ty kterej hejtuje a pochcává co se dá. Promiň ale lidi jako sem já musí řešit noobs jako seš ty na úrovni. A já to nedokázal, nepřemohl jsem se abych s tebou mluvil jako s dem*ntem a rači sem se ti to snažil vysvětlit. Sorry.

Jinak k tomu retro hraní

post-45031-1468715781594_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu