Martin2412 Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 rockyzz: Tak to né možná, ale určitě říkáš nesmysl, 3G verze samozřejmě bude mít slot na SIM kartu (kdyby jsi si pročetl tuhle diskuzi o cca 10 stránek nazpět, tak tam se to probíralo) a samozřejmě, že nebude zadarmo (to možná žiješ někde mimo tuto planetu, už jsi někdy někde viděl, aby bylo něco zadarmo?), prostě si koupíš SIM od jednoho z operátorů (T-mobile, Vodafone, atd.) a koupíš si některý z internetových balíčků (cca 200Kč měsíčně). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasicek Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 Aha, tak to sem netušil, myslel sem že tam bude nějakej 3G modul přez kterej se normálně připojíš (jak na wifi) akorát to bude na 3G. To, že se to bude platit sem vůec nevěděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Madridista* Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 A když už se tu mluví o simkartách .... bude se moci z te karty v psp volat ? :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 Ne............... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 já myslym že nikdo udělá program na to volání pro 3G verzi :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike97 Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 max volání přes net.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 Až na F1 a little big planet a tu aplikaci T@g je to sklamáníUnchartedu je asi 3-5 videjí to ti nestačí?! Pro mě si zklamání ty :lol: Ty videa jsou úžasná naprosto všechny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 max volání přes net.. Přes net?Spíš voice chat při hraní ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike97 Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 jestli sis nevšiml, tak jsem odpovídal někomu, kdo psal, že udělají nějaký prográmek na 3g, přes kterého půjde volat. Proto jsem napsal volání přes net, protože jsem pochopil, že si myslí, že by na tom šlo volat normálně jak z telefonu.. EDIT: nedělej double posty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 Pro mě si zklamání ty Ty videa jsou úžasná naprosto všechny... Já sem od toho asi ošekával něco víc.. a to F1,Littlebigplanet a Uncharted splnily. Ale ten zbytek.. Asphalty maj grafiku.. Je to skoro stejny jako na Galaxy S :( . Co by sme si nalhávali resistance taky není uplně optimální celá ta grafika je hranatá :/ . Wipeout? Tam se nějak divně hejbou textury.. (Myslim pozadí, takový vlnění.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Madridista* Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 To nejde vyrobit jen takový program .... to musí být integrované odpověď na volání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 Já sem od toho asi ošekával něco víc.. a to F1,Littlebigplanet a Uncharted splnily. Ale ten zbytek.. Asphalty maj grafiku.. Je to skoro stejny jako na Galaxy S :( . Co by sme si nalhávali resistance taky není uplně optimální celá ta grafika je hranatá :/ . Wipeout? Tam se nějak divně hejbou textury.. (Myslim pozadí, takový vlnění.) To vlnění je schválně.. to o čem to je - závodění v budoucnosti nebo něco tak.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 jestli sis nevšiml, tak jsem odpovídal někomu, kdo psal, že udělají nějaký prográmek na 3g, přes kterého půjde volat. Proto jsem napsal volání přes net, protože jsem pochopil, že si myslí, že by na tom šlo volat normálně jak z telefonu..EDIT: nedělej double posty Dítě mě chce poučovat? :D :D Přes net je úplná blbost.. :lol: Skype nebo voice chat při hraní BigMen:Resistance je kostičkovaný?Asphalt jako na Galaxy?Twle ty nedělej recenzenta :DWipeOut má grafiku stejnou jako na PS3 tak nevím co povídáš... A moc si nestěžuj...ty to stejnak dostaneš od tatíka,narozdíl od ostatních,kteří si na to vydělávájí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike97 Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 co kecáš o dítěti? ;) sám si dítě podle tvých příspěvků.. Myslel jsem volání přes net typu viber apod. jak je to na iphonu. Není důvod se hned rozčilovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 co kecáš o dítěti? ;) sám si dítě podle tvých příspěvků.. Myslel jsem volání přes net typu viber apod. jak je to na iphonu. Není důvod se hned rozčilovat... Na třináctiletého fracka máš docela dost drzosti ;) a pochop že tohle není Iphone... Ještě maličkost...přes viber se volá zdarma -pokud myslíš že PSV hacknou za 2 dny budíš(ale pochybuji,jelikož PS3 trvalo dlouho,tak PSV bude mít samozřejmě lepší ochranu) -pokud myslíš,že udělá Sony takovouto aplikaci(bez poplatků)tak jsi na omylu...šidili by jak operátory,tak sami sebe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Madridista* Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 Jak si tak jistý, že je mu 13 ? :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 Jak si tak jistý, že je mu 13 ? :)) To se pozná,věř mi ;) EDIT:spletl jsem se,je mu 14 ;) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Madridista* Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 Pozná :) jak kdy ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 Pozná :) jak kdy ;) Hlavně se to pozná,že odejde bez jediného příspěvku od doby,co jsem napsal jeho pravý věk ;) :D Jinak k těm Fjedničkám... musíme si počkat na trailer a ne gameplay natáčený kamerou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 Jinak k těm Fjedničkám...musíme si počkat na trailer a ne gameplay natáčený kamerou... Congratulations :) nejvetsi p*ovina co na tehle strance je. BigMen:Resistance je kostičkovaný?Asphalt jako na Galaxy?Twle ty nedělej recenzenta WipeOut má grafiku stejnou jako na PS3 tak nevím co povídáš...A moc si nestěžuj...ty to stejnak dostaneš od tatíka,narozdíl od ostatních,kteří si na to vydělávájí... Jenom K*rva píšu jak to je! A co ti vadí?! Drblo ti? Co je ti do toho od koho nebo jak se k tomu dostanu? To ti fakt tak moc vadí že mají jiní větší štěstí než ty?!! Nebo jak to máš? Možná že to máš v hlavě nějak divně poskládaný, takovej malej tetris! Co myslíš že muj táta dělá? On na to taky vydělává. A když už sme u toho proč zase meleš a přípomínáš takový p*oviny?!! Takovej jako seš ty mi nesahá ani po podrážku na mejch zlatejch najkách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 Congratulations :) nejvetsi p*ovina co na tehle strance je. Jenom K*rva píšu jak to je! A co ti vadí?! Drblo ti? Co je ti do toho od koho nebo jak se k tomu dostanu? To ti fakt tak moc vadí že mají jiní větší štěstí než ty?!! Nebo jak to máš? Možná že to máš v hlavě nějak divně poskládaný, takovej malej tetris! Co myslíš že muj táta dělá? On na to taky vydělává. A když už sme u toho proč zase meleš a přípomínáš takový p*oviny?!! Takovej jako seš ty mi nesahá ani po podrážku na mejch zlatejch najkách. Největší co?Tvoje recenze mě dostaly víc :D :DPokud nepoznáš rozdíl mezi gameplay trailerem a off-Screen gameplayem je tvoje blbost ;) A co mi vadí?Nekritizuj hry,o které si stejně řekneš "tatínkovi"..;) K tomu tetrisu(to mě dostalo xD)nepovídej o tetrisu a o kostičkách na jedné stránce příspěvků,pak vypadáš jako retro gamer. Já ti sahám do svědomí,ne na tvoje podrážky od tatíka ;) Doufám,že to tvůj líný mozeček pochopil... EDIT: ještě něco :D piš spisovně ať všem ukážeš tvoje umění co se týče Českého Jazyka ;) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 Technicky to problem neni pres 3G site se da i volat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 Já myslim že problem bude spíš někde u Bloodyho nejspíš mezi židlí a monitorem. Dokážu se bavit na úrovni ale když narazim na takovyho zm*da jako seš ty kterej hejtuje a pochcává co se dá. Promiň ale lidi jako sem já musí řešit noobs jako seš ty na úrovni. A já to nedokázal, nepřemohl jsem se abych s tebou mluvil jako s dem*ntem a rači sem se ti to snažil vysvětlit. Sorry. Jinak k tomu retro hraní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Madridista* Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 píše se radši :lol: Jinak nadáváš tu jak ♥♥♥♥♥ a stěžuješ si na Bloodyho :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 Myslel jsem, že to byla diskuze o PS Vita, chlapi ;)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.