Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PSP2 - NGP ( next generation portable)

radator

Recommended Posts

Já myslim že problem bude spíš někde u Bloodyho nejspíš mezi židlí a monitorem. Dokážu se bavit na úrovni ale když narazim na takovyho zm*da jako seš ty kterej hejtuje a pochcává co se dá. Promiň ale lidi jako sem já musí řešit noobs jako seš ty na úrovni. A já to nedokázal, nepřemohl jsem se abych s tebou mluvil jako s dem*ntem a rači sem se ti to snažil vysvětlit. Sorry.

Jinak k tomu retro hraní

[ATTACH=CONFIG]13638[/ATTACH]

Lidi jako jsi ty mají na starosti napsat fotříkovi o PlayStation Vita ;)

btw..já hejtuju? ty tady odsuzuješ hry na konzolku,která ani nevyšla...takže jediný hater jsi tu ty...

A na úrovni jsem,to máš pravdu.Jsem na slušné úrovni.Narozdíl od pár jedinců včetně tebe.A pokud jsou ti slušní lidé za noobs,tak si běž za tatínkem,ať ti místo nového PC naučí slušnému chování a řešit věci s chladnou hlavou.

EDIT:Ještě něco...ty tvoje obrázky..:D :D odpovídá to tvojí situaci se spisovnou Češtinou ;) :D

EDIT2:Moc se všem omlouvám,ale takovýto lidé se nad ostatní moc povyšují a nemají s čím ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 2,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Myslel jsem, že to byla diskuze o PS Vita, chlapi ...

Já se snažím i ostatní se snaží ale bloody furt něco na něčem vidí a naváží se do někoho že je dítě a sám na tom není jinak a mě nadává a mele hovadiny o tom že sem rozmazlenec nebo co.. já sám moc nevím o čem točí ale..

Odkaz ke komentáři

Já se snažím i ostatní se snaží ale bloody furt něco na něčem vidí a naváží se do někoho že je dítě a sám na tom není jinak a mě nadává a mele hovadiny o tom že sem rozmazlenec nebo co.. já sám moc nevím o čem točí ale..

S tebou se nemá cenu ani hádat :D tvoje hlava je asi zvyklá na Crysis 2 Battlefield 3 atd..Ale tohle jsou launch hry a neukazuje to maximum z PSVita...

EDIT:Mimochodem,já ti nenadávám to jsi si zase něco hezkého vymyslel proti slušným lidem...

Odkaz ke komentáři

Lidi jako jsi ty mají na starosti napsat fotříkovi o PlayStation Vita

btw..já hejtuju? ty tady odsuzuješ hry na konzolku,která ani nevyšla...takže jediný hater jsi tu ty...

A na úrovni jsem,to máš pravdu.Jsem na slušné úrovni.Narozdíl od pár jedinců včetně tebe.A pokud jsou ti slušní lidé za noobs,tak si běž za tatínkem,ať ti místo nového PC naučí slušnému chování a řešit věci s chladnou hlavou.

EDIT:Ještě něco...ty tvoje obrázky.. odpovídá to tvojí situaci se spisovnou Češtinou

EDIT2:Moc se všem omlouvám,ale takovýto lidé se nad ostatní moc povyšují a nemají s čím

Všichni se opět dokázali normálně bavit o konzoli ale pak si vytasil svoje hlášky tipu:

Dítě mě chce poučovat?

a taky

A moc si nestěžuj...ty to stejnak dostaneš od tatíka,narozdíl od ostatních,kteří si na to vydělávájí...

A už děláš zbytečný rozbroje. Víš co? Vipadáš že se nudíš. Běž si rači někam vidělávat na PSV ;)

Bloody nezbýá než dodat... užij si zbytek dne ve svém měkém pokoji :)

Odkaz ke komentáři

Všichni se opět dokázali normálně bavit o konzoli ale pak si vytasil svoje hlášky tipu:

a taky

A už děláš zbytečný rozbroje. Víš co? Vipadáš že se nudíš. Běž si rači někam vidělávat na PSV ;)

Bloody nezbýá než dodat... užij si zbytek dne ve svém měkém pokoji :)

za 1.)Tohle nejsou nadávky ;)Bylo to malé upozornění na to,že nemá vůbec pravdu

za 2.)Netas na mě nadávky,ty jich máš na fóru nespočetné množství

za 3.)Radši piš nespisovně ;) :D

za 4.) ve dvě hodiny odpoledne jsem přišel z raní,na kterou jsem šel v 5:00...co si dělal ty?

za 5.)Nenarážej na můj pokoj,protože já nemám pokoj ale byt...to ty tu bydlíš s rodičemi ;) dokážu se postavit na vlastní nohy,narozdíl od tebe

Odkaz ke komentáři

za 1.)Tohle nejsou nadávky Bylo to malé upozornění na to,že nemá vůbec pravdu

za 2.)Netas na mě nadávky ty jich máš na fóru nespočetné množství

za 3.)Radši piš nespisovně

za 4.) ve dvě hodiny odpoledne jsem přišel z raní,na kterou jsem šel v 5:00...co si dělal ty?

za 5.)Nenarážej na můj pokoj,protože já nemám pokoj ale byt...to ty tu bydlíš s rodičemi

1. Jestli tohle je upozornění já sem král češtinářů

2. Nedá se svítit když tady potkávám takový jako seš ty.

3. Já sem spokojenej jestli ti to vadí nečti si to.

4. Já sem vstal okolo 11.40 , Pak sem si udělal snidani horu toustů a kakao do kterýho sem si ještě nalámal čokoládu potom sem skouknul asi 5 dílů Takové moderní rodinky potom sem si pustil rychle a zbesile 5 pak byl obed. Potom sem byl asi 2 hodiny na facebooku a poslednich zhruba 50 minut sem se s tebou hádal. Kdyby tě to zajímalo za 30 minut du říct naši služce ad mi udela dalsi jidlo.. a pak asi budu hrat neco na xku. :)

5. Mám pro sebe celý horní patro levýho křídla je to asi 92m čtverečných takovej stredne velkej byt :) a bydleni s rodicema je v 16 normální.

Odkaz ke komentáři

1. Jestli tohle je upozornění já sem král češtinářů

2. Nedá se svítit když tady potkávám takový jako seš ty.

3. Já sem spokojenej jestli ti to vadí nečti si to.

4. Já sem vstal okolo 11.40 , Pak sem si udělal snidani horu toustů a kakao do kterýho sem si ještě nalámal čokoládu potom sem skouknul asi 5 dílů Takové moderní rodinky potom sem si pustil rychle a zbesile 5 pak byl obed. Potom sem byl asi 2 hodiny na facebooku a poslednich zhruba 50 minut sem se s tebou hádal. Kdyby tě to zajímalo za 30 minut du říct naši služce ad mi udela dalsi jidlo.. a pak asi budu hrat neco na xku. :)

5. Mám pro sebe celý horní patro levýho křídla je to asi 92m čtverečných takovej stredne velkej byt :) a bydleni s rodicema je v 16 normální.

No tak to jsme rádi,že jsme poznali nejvzdělanějšího Čecha. :D :D

Já myslím že se svítit dá...pokud se přestaneš hloupě hádat o tvém stupidním hodnocení videí.

Podle tvého jídelníčku nebudeš moc dobře s váhou a koukám,že celý den jsi jen a jen doma. ;) asi nemáš moc kamarádů,viď?

A díky,že si prozradil v kolika letech se dá lámat rekord v hrubkách....

Odkaz ke komentáři

Já sem jen řekl jak mi to připadá tohle je forum a to co se tady odehrává a to k čemu je forum určený je DISKUZE Já sem se svým jídelníčkem za dobře. Sem ten tip co nikdy nestloustne znáš to.. kámoše mám ale sou to noobs. Jo jo.. hrubky. To se stává i dospělým lidem.. dokonce i učitelkám,policajtům,doktorům a všem ostatním lidem kteří moc nedbají na pravopis a není to věc kterou by museli vytasit když sou v koncích. :)

Odkaz ke komentáři

Tohle si odvětil. OK už mě nebaví se s tebou hádat. Každej máme jinej názor.

Konec.Prostě jsme se mohli podívat na nové gameplay videa,která jsou podle uživatele BigMen nic moc a podle uživatele .:BlooDy!Splatt:. úžasná.

Každý si jednou rýpne a pokud se s**eš 9 h. v práci tak máš nervy na kaši...kdo neví,pozná...

Odkaz ke komentáři

Já sem jen řekl jak mi to připadá tohle je forum a to co se tady odehrává a to k čemu je forum určený je DISKUZE Já sem se svým jídelníčkem za dobře. Sem ten tip co nikdy nestloustne znáš to.. kámoše mám ale sou to noobs. Jo jo.. hrubky. To se stává i dospělým lidem.. dokonce i učitelkám,policajtům,doktorům a všem ostatním lidem kteří moc nedbají na pravopis a není to věc kterou by museli vytasit když sou v koncích. :)

Ano ale VĚCNÁ diskuse to že máš nebo nemáš kámoše tu nikoho nezajímá, ty asi moc chceš další ban co? Seš na skvělé cestě...

Odkaz ke komentáři

serte na to borci... taky vás tak zaujala ta hra escape plan ?? Podle mě to bude docela pecka :)

http://www.youtube.com/watch?v=5wcWnxApOf8&feature=player_detailpage

Je to pěkný,ale nepřijde mi to jako plnohodnotná hra,ale je to jen dojem(spíše že je to z boku)

Určitě to bude hodně zábavná hra.(a vtipná :D)

deepthroat:protože je to do černobíla :D jinak to bude o úplně něčem jiném.

EDIT:tohle tu asi ještě není,že? :D

Alien Spidy gameplay:

http://www.youtube.com/watch?v=yI0V9KmDfMc&feature=player_detailpage

Toto mi spíše připomíná Limbo :)

Odkaz ke komentáři

ti dva z toho escape plan působijou tak nějak postiženě :D bude to pecka i když možná ne pro vás já jí určitě koupím jestli zbydou peníze :) (mě se zase nelíbí ten alien spidy)

Nemá prostorovou grafiku(ten Alien Spidy) :D ale časem se o tom víc dozvíme...já první co koupím bude jednoznačně Little Big Planet ;) :D

pokud bude mezi launch titulama...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu