.:Bloody!Splatt:. Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 Já myslim že problem bude spíš někde u Bloodyho nejspíš mezi židlí a monitorem. Dokážu se bavit na úrovni ale když narazim na takovyho zm*da jako seš ty kterej hejtuje a pochcává co se dá. Promiň ale lidi jako sem já musí řešit noobs jako seš ty na úrovni. A já to nedokázal, nepřemohl jsem se abych s tebou mluvil jako s dem*ntem a rači sem se ti to snažil vysvětlit. Sorry.Jinak k tomu retro hraní [ATTACH=CONFIG]13638[/ATTACH] Lidi jako jsi ty mají na starosti napsat fotříkovi o PlayStation Vita ;) btw..já hejtuju? ty tady odsuzuješ hry na konzolku,která ani nevyšla...takže jediný hater jsi tu ty... A na úrovni jsem,to máš pravdu.Jsem na slušné úrovni.Narozdíl od pár jedinců včetně tebe.A pokud jsou ti slušní lidé za noobs,tak si běž za tatínkem,ať ti místo nového PC naučí slušnému chování a řešit věci s chladnou hlavou. EDIT:Ještě něco...ty tvoje obrázky..:D :D odpovídá to tvojí situaci se spisovnou Češtinou ;) :D EDIT2:Moc se všem omlouvám,ale takovýto lidé se nad ostatní moc povyšují a nemají s čím ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 Myslel jsem, že to byla diskuze o PS Vita, chlapi ... Já se snažím i ostatní se snaží ale bloody furt něco na něčem vidí a naváží se do někoho že je dítě a sám na tom není jinak a mě nadává a mele hovadiny o tom že sem rozmazlenec nebo co.. já sám moc nevím o čem točí ale.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 Já se snažím i ostatní se snaží ale bloody furt něco na něčem vidí a naváží se do někoho že je dítě a sám na tom není jinak a mě nadává a mele hovadiny o tom že sem rozmazlenec nebo co.. já sám moc nevím o čem točí ale.. S tebou se nemá cenu ani hádat :D tvoje hlava je asi zvyklá na Crysis 2 Battlefield 3 atd..Ale tohle jsou launch hry a neukazuje to maximum z PSVita... EDIT:Mimochodem,já ti nenadávám to jsi si zase něco hezkého vymyslel proti slušným lidem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 To je možný ale já jen řekl svůj názor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 Lidi jako jsi ty mají na starosti napsat fotříkovi o PlayStation Vita btw..já hejtuju? ty tady odsuzuješ hry na konzolku,která ani nevyšla...takže jediný hater jsi tu ty... A na úrovni jsem,to máš pravdu.Jsem na slušné úrovni.Narozdíl od pár jedinců včetně tebe.A pokud jsou ti slušní lidé za noobs,tak si běž za tatínkem,ať ti místo nového PC naučí slušnému chování a řešit věci s chladnou hlavou. EDIT:Ještě něco...ty tvoje obrázky.. odpovídá to tvojí situaci se spisovnou Češtinou EDIT2:Moc se všem omlouvám,ale takovýto lidé se nad ostatní moc povyšují a nemají s čím Všichni se opět dokázali normálně bavit o konzoli ale pak si vytasil svoje hlášky tipu: Dítě mě chce poučovat? a taky A moc si nestěžuj...ty to stejnak dostaneš od tatíka,narozdíl od ostatních,kteří si na to vydělávájí... A už děláš zbytečný rozbroje. Víš co? Vipadáš že se nudíš. Běž si rači někam vidělávat na PSV ;) Bloody nezbýá než dodat... užij si zbytek dne ve svém měkém pokoji :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 Všichni se opět dokázali normálně bavit o konzoli ale pak si vytasil svoje hlášky tipu:a taky A už děláš zbytečný rozbroje. Víš co? Vipadáš že se nudíš. Běž si rači někam vidělávat na PSV ;) Bloody nezbýá než dodat... užij si zbytek dne ve svém měkém pokoji :) za 1.)Tohle nejsou nadávky ;)Bylo to malé upozornění na to,že nemá vůbec pravdu za 2.)Netas na mě nadávky,ty jich máš na fóru nespočetné množství za 3.)Radši piš nespisovně ;) :D za 4.) ve dvě hodiny odpoledne jsem přišel z raní,na kterou jsem šel v 5:00...co si dělal ty? za 5.)Nenarážej na můj pokoj,protože já nemám pokoj ale byt...to ty tu bydlíš s rodičemi ;) dokážu se postavit na vlastní nohy,narozdíl od tebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malarki Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 Zbytečný se rozčilovat, každý přeci dnes už ví, že BigMen je ťulpas tohodle fora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 Zbytečný se rozčilovat, každý přeci dnes už ví, že BigMen je ťulpas tohodle fora. Asi mu to nevysvětlím :D Ale máme maskota fóra :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 za 1.)Tohle nejsou nadávky Bylo to malé upozornění na to,že nemá vůbec pravduza 2.)Netas na mě nadávky ty jich máš na fóru nespočetné množství za 3.)Radši piš nespisovně za 4.) ve dvě hodiny odpoledne jsem přišel z raní,na kterou jsem šel v 5:00...co si dělal ty? za 5.)Nenarážej na můj pokoj,protože já nemám pokoj ale byt...to ty tu bydlíš s rodičemi 1. Jestli tohle je upozornění já sem král češtinářů 2. Nedá se svítit když tady potkávám takový jako seš ty. 3. Já sem spokojenej jestli ti to vadí nečti si to. 4. Já sem vstal okolo 11.40 , Pak sem si udělal snidani horu toustů a kakao do kterýho sem si ještě nalámal čokoládu potom sem skouknul asi 5 dílů Takové moderní rodinky potom sem si pustil rychle a zbesile 5 pak byl obed. Potom sem byl asi 2 hodiny na facebooku a poslednich zhruba 50 minut sem se s tebou hádal. Kdyby tě to zajímalo za 30 minut du říct naši služce ad mi udela dalsi jidlo.. a pak asi budu hrat neco na xku. :) 5. Mám pro sebe celý horní patro levýho křídla je to asi 92m čtverečných takovej stredne velkej byt :) a bydleni s rodicema je v 16 normální. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 1. Jestli tohle je upozornění já sem král češtinářů2. Nedá se svítit když tady potkávám takový jako seš ty. 3. Já sem spokojenej jestli ti to vadí nečti si to. 4. Já sem vstal okolo 11.40 , Pak sem si udělal snidani horu toustů a kakao do kterýho sem si ještě nalámal čokoládu potom sem skouknul asi 5 dílů Takové moderní rodinky potom sem si pustil rychle a zbesile 5 pak byl obed. Potom sem byl asi 2 hodiny na facebooku a poslednich zhruba 50 minut sem se s tebou hádal. Kdyby tě to zajímalo za 30 minut du říct naši služce ad mi udela dalsi jidlo.. a pak asi budu hrat neco na xku. :) 5. Mám pro sebe celý horní patro levýho křídla je to asi 92m čtverečných takovej stredne velkej byt :) a bydleni s rodicema je v 16 normální. No tak to jsme rádi,že jsme poznali nejvzdělanějšího Čecha. :D :D Já myslím že se svítit dá...pokud se přestaneš hloupě hádat o tvém stupidním hodnocení videí. Podle tvého jídelníčku nebudeš moc dobře s váhou a koukám,že celý den jsi jen a jen doma. ;) asi nemáš moc kamarádů,viď? A díky,že si prozradil v kolika letech se dá lámat rekord v hrubkách.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raiton09 Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 ty vado nic proti ale mohli by jste si to řešit přes sz :D:idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 Já sem jen řekl jak mi to připadá tohle je forum a to co se tady odehrává a to k čemu je forum určený je DISKUZE Já sem se svým jídelníčkem za dobře. Sem ten tip co nikdy nestloustne znáš to.. kámoše mám ale sou to noobs. Jo jo.. hrubky. To se stává i dospělým lidem.. dokonce i učitelkám,policajtům,doktorům a všem ostatním lidem kteří moc nedbají na pravopis a není to věc kterou by museli vytasit když sou v koncích. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 Já sem jen řekl jak mi to připadá tohle je forum a to co se tady odehrává a to k čemu je forum určený je DISKUZE A já zase odvětil a diskutoval o tom,že mi to tak nepřipadá ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 Pro mě si zklamání ty Ty videa jsou úžasná naprosto všechny... Tohle si odvětil. OK už mě nebaví se s tebou hádat. Každej máme jinej názor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 Tohle si odvětil. OK už mě nebaví se s tebou hádat. Každej máme jinej názor. Konec.Prostě jsme se mohli podívat na nové gameplay videa,která jsou podle uživatele BigMen nic moc a podle uživatele .:BlooDy!Splatt:. úžasná. Každý si jednou rýpne a pokud se s**eš 9 h. v práci tak máš nervy na kaši...kdo neví,pozná... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 Já sem jen řekl jak mi to připadá tohle je forum a to co se tady odehrává a to k čemu je forum určený je DISKUZE Já sem se svým jídelníčkem za dobře. Sem ten tip co nikdy nestloustne znáš to.. kámoše mám ale sou to noobs. Jo jo.. hrubky. To se stává i dospělým lidem.. dokonce i učitelkám,policajtům,doktorům a všem ostatním lidem kteří moc nedbají na pravopis a není to věc kterou by museli vytasit když sou v koncích. :) Ano ale VĚCNÁ diskuse to že máš nebo nemáš kámoše tu nikoho nezajímá, ty asi moc chceš další ban co? Seš na skvělé cestě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 Hele konec, kdo se tu má pročítat 75 stránkama. Tohle vždycky miluju tyhle malý hadající se děti. Jestli ještě někdo cekne off topic tak přispívám foru a pak se přikloním k Banu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Srpen 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 serte na to borci... taky vás tak zaujala ta hra escape plan ?? Podle mě to bude docela pecka :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 Me se nelibi, citim z toho stejny hype jako u Limba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Srpen 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 Me se nelibi, citim z toho stejny hype jako u Limba. ale zase je to takový jednoduchý a dost ulítlý :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 serte na to borci... taky vás tak zaujala ta hra escape plan ?? Podle mě to bude docela pecka :) http://www.youtube.com/watch?v=5wcWnxApOf8&feature=player_detailpage Je to pěkný,ale nepřijde mi to jako plnohodnotná hra,ale je to jen dojem(spíše že je to z boku) Určitě to bude hodně zábavná hra.(a vtipná :D) deepthroat:protože je to do černobíla :D jinak to bude o úplně něčem jiném. EDIT:tohle tu asi ještě není,že? :D Alien Spidy gameplay: http://www.youtube.com/watch?v=yI0V9KmDfMc&feature=player_detailpage Toto mi spíše připomíná Limbo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Srpen 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 ti dva z toho escape plan působijou tak nějak postiženě :D bude to pecka i když možná ne pro vás já jí určitě koupím jestli zbydou peníze :) (mě se zase nelíbí ten alien spidy) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 ti dva z toho escape plan působijou tak nějak postiženě :D bude to pecka i když možná ne pro vás já jí určitě koupím jestli zbydou peníze :) (mě se zase nelíbí ten alien spidy) Nemá prostorovou grafiku(ten Alien Spidy) :D ale časem se o tom víc dozvíme...já první co koupím bude jednoznačně Little Big Planet ;) :D pokud bude mezi launch titulama... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 bude jednoznačně Little Big Planet Já bych řekl že jo. Dokonce to nekde bylo i napsany.. Delal se okolo toho takovej boom tak urcite jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Srpen 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 stejně pořád chci fifu a nhlko :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.