Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PSP2 - NGP ( next generation portable)

radator

Recommended Posts

Revoluce v hraní, protože cena je zajímavá? To už ale slušně vaříš z vody. Mimochodem, cena zase tak zajímavá není. Popravdě, PSV stojí celkem dost. Masový trh, kterému musíš výrobek prodat, aby jsi uspěl, moc nerozlišuje, co přesně věcička umí, je zajímá spíš cena. PS3 měl při svém uvedení taky super technologie a moc platné mu to nebylo. Něco jiného je, pokud je něco echt módní, tam si pak nasaď cenu, jakou chceš a stejně se výrobek prodá. Ale to Vita těžko bude.

Jakákoliv grafika není revoluce, ale pouze evoluce. PSP také mělo v době vzniku super grafiku, která byla přirovnávaná na úroveň PS2.

To samé touch screen/pad. Tohle mi přijde pouze jako vylepšení, které tu už bylo a to dokonce v už minulé generaci.

S těmi sliby. To není o tom, že by vysloveně lhali a konzolka pak neměla něco, co se říkalo, že bude mít. Spíš se jedná o PR prohlášení, které sice v teoreticky pravda jsou, ale v praxi je neuvidíš. Typickým příkladem je prohlášení Sony, že PS3 zvládne hry v 1080p a 120 Hz. Ono to je možné, ale už firma neřekla, že by byly nutné ústupky na mnoha jiných stranách. Takže teoreticky pravdu mají, v praxi je ale 1080p her minimum, o 120 Hz ani nemluvě.

A právě proto jsem raději skeptický, co se týká prohlášení výrobce, že konzole bude taková, nebo maková. Ne, já si počkám, až co se v praxi ukáže, že dovede.

Ad BigMen vs. nodobre: označit někoho za fanboye, když reaguje na někoho, kdo si obrací realitu tak, aby se mu hodila? Zrovna BigMen je sám fanboy, bohužel mnohem horšího kalibru. Zrovna on používá argumenty opravdu hodně divné, ten by neuznal jinou konzoli než PSV, ani kdyby z ní pršela nebeská mana. Trošku nadhledu by neuškodilo.

Takže tím chceš říct,že by si radši tuhle věc koupil za 10 tis.?Pokud není zajímavá,tak nintendo prodávalo svoje 3DS hodně nad slušnou cenou,protože má tak čtvrinu toho,co má PSV.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 2,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Tak zaprvé, nevím jak si mohl pochopit to, že by to raději koupil za 10 tisíc. To dá snad rozum ne? To je tak jasná věc, kdo by chtěl koupit věc za 10k když stojí 5k? Řekl si úplnou blbost + nintendo bylo revoluční protože jako první handheld zobrazuje 3D obraz! sice již známou technologií ale zatím nepoužitou k 3D efektu. Myslím se, že cena 3ds teĎ v obchodech je více než slušná.

Odkaz ke komentáři

PSV má narozdíl od 3DS úplně špičkový startovní lineup her. A hry jsou to, proč ty konzole kupujeme.

Dálkový přístup k ps3, sociální vymoženosti a podobně už beru jen jako bonbónek.

Mě tedy Vita přesvědčila.

Odkaz ke komentáři

Takže tím chceš říct,že by si radši tuhle věc koupil za 10 tis.?

Wut? Radši snad ani nechci vědět, jak jsi na tohle přišel...

Pokud není zajímavá,tak nintendo prodávalo svoje 3DS hodně nad slušnou cenou,protože má tak čtvrinu toho,co má PSV.

Tohle je to, co se ti snažím vysvětlit. Průměrný nakupující nikdy neřeší, co která konzole má, nebo nemá. On jde jen po ceně. Pokud uvidí něco levnějšího, "co také hraje hry", koupí si levnější věc. Nějakou super grafiku, lepší vymoženosti, s tím uspěješ maximálně u technofilů a internetové komunity, která ti ovšem na masové prodeje stačit nebude.

PSV má narozdíl od 3DS úplně špičkový startovní lineup her. A hry jsou to, proč ty konzole kupujeme.

Pár měsíců před vydáním mělo 3DS také super startovní lineup. Pak se začaly hry zpožďovat a zpožďovat. Je docela možné, že se to u PSV stane v nějaké míře také. Zotiž, u drtivé většiny nových konzolí se to děje.

Odkaz ke komentáři

Neboj sa ja som cital asi 1000 recenzii takze sudim z toho a mam precitanych vsetkych 84 stran co je tu n NDS fore pokec o 3DS.Je pravda ze 3DS nemam ale v utorok ho budem drzat v ruke tak dovtedy sa nehadam.Ale ked si to pochvaluje 99% ludi tak v tom nieco bude ze :D Aj ked sa zacinaju objavovat 1. problemy ale update systemu urcite vela z nich vyriesi.A nechapem tomu ze si videl recenziu na 3DS tak to len tak netvrdis ale co netvrdis? :D A inak videl som aj strasne vela videi uz od prveho predtavenia az doteraz :D

EDIT:Jaj obhajujes to stracanie 3D efektu tak ty si to tiez len pocul ale to si pocul stare informacie pretoze ako som uz pisal vyssie 3D efekt sa ti pri pohybe strati ale nie pri malom pohybe.Musis s tym hybat trochu viac a neboj to som si nevitiahol z ucha ale pisali to aj vo vela recenziach :D Jediny problem je 3D efekt pri hrani hier kde vyzadujes pohyb ale tam to tiez neni tak hrozne :D Ale neboj hrat sa na tom so zapnutym 3D efektom da bez jedneho problemu :D :D :D

Nejsi funboy Nintenda?1000 recenzí by nečetl ani Chuck Norris.

Odkaz ke komentáři

Tak zaprvé, nevím jak si mohl pochopit to, že by to raději koupil za 10 tisíc. To dá snad rozum ne? To je tak jasná věc, kdo by chtěl koupit věc za 10k když stojí 5k? Řekl si úplnou blbost + nintendo bylo revoluční protože jako první handheld zobrazuje 3D obraz! sice již známou technologií ale zatím nepoužitou k 3D efektu. Myslím se, že cena 3ds teĎ v obchodech je více než slušná.

Chceš vědět v čem je originální PSV?Ten dotykový panel je taky první V HANDELDU.Originální je spojení touchpad a touchscreen(dávají hraní nový rozměr).3D už bylo v televizích a v kinech ještě dříve.Je mi úplně jedno,jestli budu mít na očích brýle nebo ne,hlavně abych to 3D viděl.A pokud jde o 3D na 3DS,tak motion senzor+3D,které se ztrátcí při naklonění konzole mě opravdu nelákají.Nevím kdo tu konzolku vymýšlel,když na takovouto věc nemyslel.

EDIT:To s tou cenou bylo ironicky,ale že to nepochopíš,za to já nemůžu.

EDIT2:Nanaki:Tak už vím,proč se prodalo DS-ka více kusů :lol:Jestli koukají lidi na cenu a ne na kvalitu,tak by tady každý měl napodobeninu psp ;)

A kolik mělo 3DS line-up her?Sony povídá,že to bude největší line-up her,co se týče historie značky PlayStation.

Odkaz ke komentáři

Chceš vědět v čem je originální PSV?Ten dotykový panel je taky první V HANDELDU.

NDS by si s tebou rádo promluvilo. Bez urážky, ale to, co jsi napsal je fakt strašná volovina.

Originální je spojení touchpad a touchscreen(dávají hraní nový rozměr).

Nové možnosti možná. Jestli je ale hry opravdu využijí, je jiná věc.

3D už bylo v televizích a v kinech ještě dříve.Je mi úplně jedno,jestli budu mít na očích brýle nebo ne,hlavně abych to 3D viděl.

A každý, kdo má brýle ti řekne, že nemáš pravdu. Glassless 3D je cesta do budoucna a meta, které se budou snažit všichni dosáhnout. Uživatelský komfort, y'know.

Stejně takl prostě neokecáš, že 3DS je první 3D handheld na trhu.

A pokud jde o 3D na 3DS,tak motion senzor+3D,které se ztrátcí při naklonění konzole mě opravdu nelákají.Nevím kdo tu konzolku vymýšlel,když na takovouto věc nemyslel.

Zde s tebou i souhlasím, každé mávání s handheldem je na prd, ať má 3D, nebo nemá.

Odkaz ke komentáři

EDIT2:Nanaki:Tak už vím,proč se prodalo DS-ka více kusů :lol:Jestli koukají lidi na cenu a ne na kvalitu,tak by tady každý měl napodobeninu psp ;)

A kolik mělo 3DS line-up her?Sony povídá,že to bude největší line-up her,co se týče historie značky PlayStation.

Nu ano, cena je hodně významný faktor, s tím nic nenaděláš. S dražší konzolí uspět můžeš, když se budeš o ní pořádně starat (což Sony s PSV dělat bude), ale púořád budeš v jisté nevýhodě. A ano, pokud matka uvidí "něco jako PSP" u vietnamců, klidně to koupí. Jestli bude potomek mír radost je samozřejmě věc druhá.

Line-up: je právě rozdíl mezi slíbenou podporou, kde víceméně každá firma přislíbí účast a samotným startem. Přislíbená účast je třeba ve formě "Final Fantasy game", tedy nějaká hra ze série FF. Nic víc k tomu. V tomhle ohledu již tradičně přislíbili 3DS podporu vlastně všichni.

Samotný launch je ale něco jiného, 3DS vyjelo s tuším desítkou her, přičemž jejich kvalita nebyla nic moc. A také za to bylo Nintendo dost kritizováno. Nicméně, když se podíváš do historie, není to zase tak neobvykle. PSP, PS2 i PS3 měly start zhruba podobný, asi tak desítka her, a o jejich kvalitě by se dalo pochybovat.

každopádně, PSV má šanci mít launch dobrý, jenom to nezkazit. A má i velkou šanci obecně uspět, opět, hlavně to nezkazit.

Odkaz ke komentáři

Chceš vědět v čem je originální PSV?Ten dotykový panel je taky první V HANDELDU.Originální je spojení touchpad a touchscreen(dávají hraní nový rozměr).3D už bylo v televizích a v kinech ještě dříve.Je mi úplně jedno,jestli budu mít na očích brýle nebo ne,hlavně abych to 3D viděl.A pokud jde o 3D na 3DS,tak motion senzor+3D,které se ztrátcí při naklonění konzole mě opravdu nelákají.Nevím kdo tu konzolku vymýšlel,když na takovouto věc nemyslel.

EDIT:To s tou cenou bylo ironicky,ale že to nepochopíš,za to já nemůžu.

Hele u TV je ti taky jedno jestli je černobílá a má uhlopříčku 2cm nebo FullHD s uhlopříčkou 100cm? Ne není a tak je to i s brýlema. Nedokážu si představit jak někdo jede v metru a jako jediný má blikající brýle. To by teprve vypadal jak trotl. 3ds využívá při tom zobrazení technologii, která tu byla dřív v autách. Z jednoho ůhlu si viděl navigaci a z druhého film jenže nintendo to přetvořilo na zcela originální 3ds zobrazení a upřímně řečeno, nějakej touchpad mě teda ze židle nevytrhne když slovo Touch už je v podstatě v každym přístroji. Ano s tou cenou to bylo ironicky. To by si se pak měl zeptat maminky co znamená slovo ironie. Chtěl si zareagovt na Nanakiho ale řekl si blbost. Já se tu s tebou nebudu hádat a s tímhle tématem končím, přijdu jakmile tu budou zas normální lidi jako Nanaki, od měj mě ty příspěvky dokonce baví číst a zatím sem nenarazil na věc se kterou bych s ním nesouhlasil.
Odkaz ke komentáři

NDS by si s tebou rádo promluvilo. Bez urážky, ale to, co jsi napsal je fakt strašná volovina.

Nové možnosti možná. Jestli je ale hry opravdu využijí, je jiná věc.

A každý, kdo má brýle ti řekne, že nemáš pravdu. Glassless 3D je cesta do budoucna a meta, které se budou snažit všichni dosáhnout. Uživatelský komfort, y'know.

Stejně takl prostě neokecáš, že 3DS je první 3D handheld na trhu.

Zde s tebou i souhlasím, každé mávání s handheldem je na prd, ať má 3D, nebo nemá.

Co je volovina?Že je to první handheld s touchpadem?:D Originální není ani 3D v 3DS,ale vy považujete za originalitu to,že je to první v handheldu,tak proč není touchpad u PSVita originální?

A jestli si viděl gameplaye line-up her,tak víš,že to vše využije.

Jinak,o tom 3D jsem napsal že je MI jedno jestli budu mít na očích brýle nebo ne,ne že je VŠEM jedno.A okecávat nic nechci,sám vím že je to první handheld s 3D,taky mu to přeju a schazovat ho nechci,jelikož bez Nintenda by se Sony nesnažilo dělat lepší a lepší konzole.Cpeš mi do hlavy,že okecávám 3D v 3DS ikdyž to není vůbec pravda.

Jinak motion senzory se na handheldy nehodí,jelikož hýbeš i s obrazovkou a to moc komfortní není.

Odkaz ke komentáři

Mezi touchpadem a touchscreenem není zas takový rozdíl, jak se snažíš předsvědčovat. Obecně je to dotykové ovládání. A to tu už prostě bylo, viz. to NDS. Naproti tomu glassless 3D u handheldů ještě nebylo. Ale já nic o originalitě nepsal, pouze že 3DS je první 3D handheld na trhu. Což je.

Videa jsou super, ale ne vždy musí zobrazovat realitu. Viz. třeba ten Sixaxis, nebo různá videa pro Kinect a Move. NEŘÍKÁM, že to bude fail, ale zase podle videa nechci jásat. Není to nějaká nechuť k PSV, spíš tak obecná nechuť k PR kecům. Prostě já uvidím, co bude, až PSV opravdu vyjde.

No a aby mohl lacodekany také s něčím nesouhlasit: 1+1=3

Odkaz ke komentáři

Hele u TV je ti taky jedno jestli je černobílá a má uhlopříčku 2cm nebo FullHD s uhlopříčkou 100cm? Ne není a tak je to i s brýlema. Nedokážu si představit jak někdo jede v metru a jako jediný má blikající brýle. To by teprve vypadal jak trotl. 3ds využívá při tom zobrazení technologii, která tu byla dřív v autách. Z jednoho ůhlu si viděl navigaci a z druhého film jenže nintendo to přetvořilo na zcela originální 3ds zobrazení a upřímně řečeno, nějakej touchpad mě teda ze židle nevytrhne když slovo Touch už je v podstatě v každym přístroji. Ano s tou cenou to bylo ironicky. To by si se pak měl zeptat maminky co znamená slovo ironie. Chtěl si zareagovt na Nanakiho ale řekl si blbost. Já se tu s tebou nebudu hádat a s tímhle tématem končím, přijdu jakmile tu budou zas normální lidi jako Nanaki, od měj mě ty příspěvky dokonce baví číst a zatím sem nenarazil na věc se kterou bych s ním nesouhlasil.

Proč tu mícháš úhlopříčku s brýlemi?Třetí dimenze neznamená,že budeš mít o 98cm větší úhlopříčku.A když koukáš na klasickou TV,tak to není jako by si koukal do gameboye z roku 1980. PANEBOŽE :lol:

Takže lidi s brýlemi jsou trotlové?si vtipný jak chceš myšlenku otočit proti mě,ale jen do mě x).To je to samé jako se prvně vyrobily mobily.Byly obrovské a lidi si na to časem zvykli.Co myslíš že by bylo s těmi brýlemi?Spíše By to vypadalo jako módní doplněk.

No vidíš,to jsem nevěděl že si to sami nevymysleli s tím 3D bez brýlí ;)

Přečti si to ještě jednou,protože mě už nebaví tě pořád opravovat.Napsal sem že je MI to jedno,jestli budu mít brýle nebo ne(!!).

Ježiš.Tady jde o to spojení touchpadu a touchscreenu(třeba něco můžeš ve hře chytit.V praxi řečeno stiskneš touchpad a touchscreen zároveň).Nevím jak ti to mám ještě vysvětlit,ale ty si budeš vést svojí.

Odkaz ke komentáři

Proč tu mícháš úhlopříčku s brýlemi?Třetí dimenze neznamená,že budeš mít o 98cm větší úhlopříčku.A když koukáš na klasickou TV,tak to není jako by si koukal do gameboye z roku 1980. PANEBOŽE :lol:

Takže lidi s brýlemi jsou trotlové?si vtipný jak chceš myšlenku otočit proti mě,ale jen do mě x).To je to samé jako se prvně vyrobily mobily.Byly obrovské a lidi si na to časem zvykli.Co myslíš že by bylo s těmi brýlemi?Spíše By to vypadalo jako módní doplněk.

No vidíš,to jsem nevěděl že si to sami nevymysleli s tím 3D bez brýlí ;)

Přečti si to ještě jednou,protože mě už nebaví tě pořád opravovat.Napsal sem že je MI to jedno,jestli budu mít brýle nebo ne(!!).

Ježiš.Tady jde o to spojení touchpadu a touchscreenu(třeba něco můžeš ve hře chytit.V praxi řečeno stiskneš touchpad a touchscreen zároveň).Nevím jak ti to mám ještě vysvětlit,ale ty si budeš vést svojí.

Jí ti rozumím prosim tě. Jen mě to nepřijde tak revoluční. S těmi brýlemi sem to myslel tak, že kdyby si byl sám v metru a měl ty hnusný šedý brejle tak by si asi moc cool nevypadal. Kdyby měl každý 3ds a každý přenosnou televizi a každý měl v metru brýle tak by to vypadalo jinak.
Odkaz ke komentáři

Mezi touchpadem a touchscreenem není zas takový rozdíl, jak se snažíš předsvědčovat. Obecně je to dotykové ovládání. A to tu už prostě bylo, viz. to NDS. Naproti tomu glassless 3D u handheldů ještě nebylo. Ale já nic o originalitě nepsal, pouze že 3DS je první 3D handheld na trhu. Což je.

Videa jsou super, ale ne vždy musí zobrazovat realitu. Viz. třeba ten Sixaxis, nebo různá videa pro Kinect a Move. NEŘÍKÁM, že to bude fail, ale zase podle videa nechci jásat. Není to nějaká nechuť k PSV, spíš tak obecná nechuť k PR kecům. Prostě já uvidím, co bude, až PSV opravdu vyjde.

No a aby mohl lacodekany také s něčím nesouhlasit: 1+1=3

Achjo.Já tu povídám o té kombinaci.A celou tu dobu to tu povídám.A vy myslíte,že mluvím jen o touchpadu.

Jinak touchpad a touchscreen je zkoro to stejné,pravda,ale já nepovídám že je to rozdíl,ale v kombinaci spolu s touchscreen-em je to jedinečná věcička.Tohle se vám snažím povědět.

EDIT:lacodekany:A natřásat se s motion senzorama v metru ti divný nepřijde? :)

A ty 3D brýle se za pár let změní,to mi můžeš věřit.Nepoznáš sluneční brýle od 3D.

Odkaz ke komentáři

Achjo.Já tu povídám o té kombinaci.A celou tu dobu to tu povídám.A vy myslíte,že mluvím jen o touchpadu.

Jinak touchpad a touchscreen je zkoro to stejné,pravda,ale já nepovídám že je to rozdíl,ale v kombinaci spolu s touchscreen-em je to jedinečná věcička.Tohle se vám snažím povědět.

Tohle já chápu. Ale mám trochu jiný pohled na věc. Nepovažuju za revoluci, ale "pouze" za vylepšení. Pravda, na papíře zní zajímavě, to je fakt. Ale ještě se musí prokázat v praxi. To samozřejmě půjde, až konzole vyjde.

Odkaz ke komentáři

EDIT:lacodekany:A natřásat se s motion senzorama v metru ti divný nepřijde? :)

Ja se tam s nima nenatřásám já používám analog a v metru radši vůbec nehraju kvůli našim soudruhům romům. Máš pravdu povídáš o kombinaci ale jako kombinace mi to dobré nepřijde. Třeba takový apple, taky nedává ipody s obrazovkou a tím kroužkem, buď to nebo to. Když se to chytře využije, může to být zajímavé ale jinak pro mě absolutně nezajímavé a kvůli tomu bych rozhodně nepřihlížel jestli konzoly koupit nebo ne. U 3ds je 3D efekt něco jiného :)
Odkaz ke komentáři

Tohle já chápu. Ale mám trochu jiný pohled na věc. Nepovažuju za revoluci, ale "pouze" za vylepšení. Pravda, na papíře zní zajímavě, to je fakt. Ale ještě se musí prokázat v praxi. To samozřejmě půjde, až konzole vyjde.

Najednou to chápeš.Psal si mi,že píšu :"Touchscreen je něco úplně jiného než touchpad."

Jinak,v praxi to máš tady:

čas 0:29

lalokecany:tady nahoře máš využití obojí najednou. ;)

Odkaz ke komentáři

Já si tedy myslím, že 3D brýle brzy vymizí, v tom nevidím žádnou budoucnost, v aktivních vůbec ne, za prvé z nich pěkně bolí oči a hlava a zadruhé jsou pěkně drahé (dávat třeba pro celou rodinu 4x 2500Kč, je trochu moc), pasivní tu ještě pár let budou, ale žádný zázrak či průlom s nimi nebude, pořád si totiž nedokážu představit, jak na TV čučím jak trotl s brýlemi. Budoucnost je právě v té technologii bez brýllí.

Odkaz ke komentáři

Ja se tam s nima nenatřásám já používám analog a v metru radši vůbec nehraju kvůli našim soudruhům romům. Máš pravdu povídáš o kombinaci ale jako kombinace mi to dobré nepřijde. Třeba takový apple, taky nedává ipody s obrazovkou a tím kroužkem, buď to nebo to. Když se to chytře využije, může to být zajímavé ale jinak pro mě absolutně nezajímavé a kvůli tomu bych rozhodně nepřihlížel jestli konzoly koupit nebo ne. U 3ds je 3D efekt něco jiného :)

No když ti to nepřijde jako dobrá kombinace,tak to je názor proti názoruVyměnili jsme si názory,ale mohlo to být bez hádek.

Jinak,romové?Ano,nebezpečí číhá všude.

Martin 2412:No,ale jak se chceš dívat s rodinou na 3D TV bez brýlí,když by jste museli být všichni naproti televizoru?

Odkaz ke komentáři

Je to stejnak nevyužité jako kombinace, ani si to nedokážu představit jak by to fungovalo. I na videu se to využívá každý zvlášť a tím pádem je to v podstatě jenom touchpad. Neříkám, že je to špatné, mě se to i líbí ale nic to nemění na tom, co sem už řek.

Odkaz ke komentáři

.:Bloody!Splatt:.: Já nemluvím o dnešní technologii, kdy jsou pozorovací úhly opravdu příšerné. Vždyť jsem říkal, že brýle tu budou ještě pár let a za tu dobu snad ta bezbrýlová technologie pokročí ne? Vždyť se podívej, jak na tom byly první LCD a plazmové televize cca před deseti lety (musel jsi taky koukat přímo naproti obrazovce a i tak nebyl obraz nic moc) a jak jsou na tom dnes (ať se podíváš z jakéhokoliv úhlu, tak se barvy a obraz téměř nemění).

Odkaz ke komentáři

.:Bloody!Splatt:.: Já nemluvím o dnešní technologii, kdy jsou pozorovací úhly opravdu příšerné. Vždyť jsem říkal, že brýle tu budou ještě pár let a za tu dobu snad ta bezbrýlová technologie pokročí ne? Vždyť se podívej, jak na tom byly první LCD a plazmové televize cca před deseti lety (musel jsi taky koukat přímo naproti obrazovce a i tak nebyl obraz nic moc) a jak jsou na tom dnes (ať se podíváš z jakéhokoliv úhlu, tak se barvy a obraz téměř nemění).

Jenže 3D technologije bez brýlí je o tom,že jsou tam zkosené pixely,které dělají zvlášť pro každé oko jiný obraz.To prostě nejde,aby si se díval z jiného úhlu,než naproti TV.

U konzolky,na kterou se díváš sám to takový problém není,ale jakmile je víc lidí,tak je to prostě nemožné.

Odkaz ke komentáři

Jenže 3D technologije bez brýlí je o tom,že jsou tam skosené pixely,které dělají zvlášť pro každé oko jiný obraz.To prostě nejde,aby si se díval z jiného úhlu,než naproti TV.
No a to zrovna musí být založeno na této technologii? Tak to bude založený na něčm jiným, co je za problém? Co třeba když začínaly monochromatický displeje (černobílý), tak v tý době lidi taky říkali, že to nejde udělat barevný a koukej co máš dneska. Stačí prostě pár let vývoje a máš tu takovou technologii v cukuletu. Třeba před pár lety bych si ani nepomyslel, že je možný dát (AMO)LED display do nějakého zažízení tehdy to byl jen jako prototyp displeje někde v laboratoři (všechny zařízení měli klasické TFT panely) a podívej dnes má tyhle typy displejů skoro každé lepší zařízení.
Odkaz ke komentáři

No a to zrovna musí být založeno na této technologii? Tak to bude založený na něčm jiným, co je za problém? Co třeba když začínaly monochromatický displeje (černobílý), tak v tý době lidi taky říkali, že to nejde udělat barevný a koukej co máš dneska.

Dobře no.Můj názor je opačný.Podle mě se brýle usadí a 3D bez brýlí bude jen v 3DS, v mobilech atd.(pro jednoho člověka),protože si nedokážu představit jinou možnost,jak by bylo možné koukat ze všech úhlů.(jen můj názor)

Odkaz ke komentáři

O tom jsem přesně mluvil. Video sice zajímavě vypadá, ale nemusí to zobrazovat realitu. Podívej se nějaká promo videa ke Kinectu a potom to srovnej s konečným výsledkem. Přesně tomuhle se říká PR.

Mimochodem, říkat o něčem, že to "prostě nejde" není moc chytré. Víš, bývaly doby, kdy bylo naprsto jasné, aby se do vzduchu vzneslo něco, co je těžší, než vzduch.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu