Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PSP2 - NGP ( next generation portable)

radator

Recommended Posts

O tom jsem přesně mluvil. Video sice zajímavě vypadá, ale nemusí to zobrazovat realitu. Podívej se nějaká promo videa ke Kinectu a potom to srovnej s konečným výsledkem. Přesně tomuhle se říká PR.

Mimochodem, říkat o něčem, že to "prostě nejde" není moc chytré. Víš, bývaly doby, kdy bylo naprsto jasné, aby se do vzduchu vzneslo něco, co je těžší, než vzduch.

Ano souhlasím,pokud je to trailer,tak souhlasím.Jestliže je to gameplay,tak to nemusí měnit(když už to předvedli v praxi v hratelné podobě) a pravděpodobně to tak bude. ;)

V podstatě je možné všechno,ale člověku to příjde nemožné.A tak nemůžeš čekat,že zrovna najdou způsob jak to vyřešit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 2,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Většinou se "nějaké" řešení povede objevit, pokud je vůle. Zde by např. holografie mohla zabrat. Ale to střílím hodně od boku, neříkám, že se něco takového zítra objeví.

Video: fakt, že je video in-game, nemusí nic znamenat. Nakonec in-game záběr to být nemusí (Killzone 2, ehh?), nebo sice může, ale sestříhaný tak, že to je vlastně jedno. Stejně jako u filmů může být trailer naprosto bombastický a pak budeš u samotného filmu zívat nudou.

Odkaz ke komentáři

Dobře no.Můj názor je opačný.Podle mě se brýle usadí a 3D bez brýlí bude jen v mobilech atd.(pro jednoho člověka),protože si nedokážu představit jinou možnost,jak by bylo možné koukat ze všech úhlů.(jen můj názor)
S tím tvým názorem nesouhlasím, neberu ti ho, každý má právo na svůj názor, ale rezolutně s ním nesouhlasím. A nesouhlasí s ním více lidí viz. tenhle článek: "3D systémy jsou pro výrobce značné zklamání – uživatelé nejeví o 3D žádný větší zájem"

http://www.ddworld.cz/aktuality/periferie/3d-systemy-jsou-pro-vyrobce-znacne-zklamani-uzivatele-nejevi-o-3d-zadny-vetsi-zajem.html

cituji nejdůležitější části článku úplně nejdůležitější části hovořící proč brýlová technologie dlouho nepřežije zvýrazňuji "Tím hlavním důvodem je obecně horší ekonomická situace mezi koncovými zákazníky. A protože se za 3D musí hodně připlácet, uživatelé nejsou ochotni v současné době připlácet za něco, co trpí mnoha problémy. Jedním z nich je například nutnost speciálních 3D brýlí, které také nejsou zadarmo, navíc jich dostáváte omezený počet a jejich užívání také není příliš pohodlné. Hlavním problémem dnes většinou 120Hz technologie je prostý fakt, že lidský mozek není na takové vnímání postaven. Mnozí uživatelé si 3D vyzkoušeli. Mnozí ale zjistili, že krátký zážitek nestojí za fyzické obtíže a už vůbec ne za finanční náklady. Osobně jsem 3D vyzkoušel snad ve všech formách. je to opravdu paráda. Jenže... Zhruba po hodině jsem toho měl plné kecky. U 120Hz technologií bohužel blikání je vidět. Tak jako tak, po hodině začnete cítit psychické vyčerpání a bolest hlavy, u slabších jedinců to klidně vyvolá nevolnost. Lepší zkušenost mám s polarizačními technologiemi, kde blikání není, ale zase musíte mít před obrazovkou určitou polohu, kterou musíte udržovat. V současné chvíli tak 3D považuji použitelné maximálně na statické snímky a fotografie, které rozhodně stojí za to. Pokud jde o domácí 3D, tak TV jsou sice pěkné, ale jen pokud na nich běží něco klidného, jakmile si ve 3D pustíte nějaké sportovní utkání nebo rychlý akční film, za pár minut strhnete brýle, protože je z toho pěkný guláš a opět u slabších žaludků hrozí znečištění okolí. Pro TV pořady je současná 3D technologie v podstatě nepoužitelná. Nemyslím si, že v roce 2012 se na tomto poli něco změní. Pokud si chcete chvíli užít 3D v pohybu, zajděte si do kina. Pro domácí použití jsou zatím tím nepoužitelnějším 3D fotoaparáty a prostě 3D statické obrázky, ale na Filmy, TV pořady a hry ve 3D nejsou současné technologie dobře připraveny a negativa zcela převyšují přínos."
Odkaz ke komentáři

Většinou se "nějaké" řešení povede objevit, pokud je vůle. Zde by např. holografie mohla zabrat. Ale to střílím hodně od boku, neříkám, že se něco takového zítra objeví.

Video: fakt, že je video in-game, nemusí nic znamenat. Nakonec in-game záběr to být nemusí (Killzone 2, ehh?), nebo sice může, ale sestříhaný tak, že to je vlastně jedno. Stejně jako u filmů může být trailer naprosto bombastický a pak budeš u samotného filmu zívat nudou.

Však tak jsem to napsal.Trailerům se věřit nedá,jelikož to nemusí vůbec ukazovat gameplay ze hry.Nejlépe se to pozná od uživatelů nahranými videi po vydání PSV.

EDIT:Martin2412:Napsal si důvody(fakta),proč by měly být televizory bez brýlí,to neznamená,že se technologie změní,ikdyž k tomu jsou důvody.(neříkám,že se o to nebudou pokoušet)

Jinak 3D televizory s brýlemi nejsou jen s 120Hz,ale také s 300 nebo 600Hz.

Odkaz ke komentáři

Vím, že jsou i 300 a 600 HZ, ale to je v podstatě to samé, taky je tam pokud se člověk zadívá vidět to blikání a rozhodně nevydržíš 3D sledovat moc dlouho, člověka z toho stejně po chvíli bolí oči a hlava a nic na tom nemění, že rychlé akčňáky, tmavé filmy (kdy brýle obraz ztmavují) a jiné pořady s rychlým pohybem se sledovat nedají. Navíc v současnosti u nás ani není kde 3D sledovat, kromě Bluray 3D (s čímž souvisí ještě navíc investice do tohoto přehrávače a omezený počet filmů) a některých málo amerických (cizích) stanic ze satelitu(které ani člověk u nás nechytí), kde buď dávají jen sporty, nebo omílají pár 3D filmů, co doteď vyšlo. Prostě pro mě osobně jsou ty brýle strašně nepohodlné a dost dobře nedokážu představit, abych si na film doma pořád nasazoval brýle, aby se mi pod nima potil nos, aby byly pořád upatlané, nebo, aby si člověk který nosí normální dioptrické brýle nasazoval přez ně ještě 3D brýle. Navíc tahle technologie brýlí není nic nového, je už pěkně stará (cca 88 let), takže by to opravdu chtělo něco nového, nějaký nový průlom ve 3D a ne obnovovat dávno objevenou a dlouho pohřbenou technologii.

Odkaz ke komentáři

Vím, že jsou i 300 a 600 HZ, ale to je v podstatě to samé, taky je tam pokud se člověk zadívá vidět to blikání a rozhodně nevydržíš 3D sledovat moc dlouho, člověka z toho stejně po chvíli bolí oči a hlava a nic na tom nemění, že rychlé akčňáky, tmavé filmy (kdy brýle obraz ztmavují) a jiné pořady s rychlým pohybem se sledovat nedají. Navíc v současnosti u nás ani není kde 3D sledovat, kromě Bluray 3D (s čímž souvisí ještě navíc investice do tohoto přehrávače a omezený počet filmů) a některých málo amerických (cizích) stanic ze satelitu(které ani člověk u nás nechytí), kde buď dávají jen sporty, nebo omílají pár 3D filmů, co doteď vyšlo. Prostě pro mě osobně jsou ty brýle strašně nepohodlné a dost dobře nedokážu představit, abych si na film doma pořád nasazoval brýle, aby se mi pod nima potil nos, aby byly pořád upatlané, nebo, aby si člověk který nosí normální dioptrické brýle nasazoval přez ně ještě 3D brýle. Navíc tahle technologie brýlí není nic nového, je už pěkně stará (cca 88 let), takže by to opravdu chtělo něco nového, nějaký nový průlom ve 3D a ne obnovovat dávno objevenou a dlouho pohřbenou technologii.

To samé pocítíš i při 3D bez brýlí. ;) a na 600Hz je rozdíl znát.

Odkaz ke komentáři

Nejsi funboy Nintenda?1000 recenzí by nečetl ani Chuck Norris.

Tak to bolo obrazne povedane ale niekomu to asi nedopne.A inak tak isto mam precitane vsetko o PSV a mam tu aj precitanych vsetkych 84 stran a videl som kopu videi takze nie nie som funboy Nintenda ale ani Sony.

Vratim sa este k tomu line-upu hier ktori ma vita fakt dobry co 3DSku chybalo ale zase nan je teraz vela oznamenych a dobrych hier :D

A este k jednej hre a to konkretne F1 na PSV.Grafika sice pekna lenze sa pozrite napriklad ked formula narazi do druhej.Ved neni vidiet ziadne poskodenie a dokonca aj tie pohyby pri naraze su fakt umele.Takze F1 podla mojho nazoru nebude nic moc.

Odkaz ke komentáři

Tak to bolo obrazne povedane ale niekomu to asi nedopne.A inak tak isto mam precitane vsetko o PSV a mam tu aj precitanych vsetkych 84 stran a videl som kopu videi takze nie nie som funboy Nintenda ale ani Sony.

Vratim sa este k tomu line-upu hier ktori ma vita fakt dobry co 3DSku chybalo ale zase nan je teraz vela oznamenych a dobrych hier :D

A este k jednej hre a to konkretne F1 na PSV.Grafika sice pekna lenze sa pozrite napriklad ked formula narazi do druhej.Ved neni vidiet ziadne poskodenie a dokonca aj tie pohyby pri naraze su fakt umele.Takze F1 podla mojho nazoru nebude nic moc.

Ano to máš pravdu, ale pro mě stále jedna z nejlepších line-up her. Kdyby to ještě stihli vylepšit tak se není o čem bavit... Na 3Ds bude na podzim kupa skvělých her, vůbec teď bude asi nejlepší podzim co sem kdy zažil.
Odkaz ke komentáři

lacodekany: ano teraz na konci roka vyjde na 3DS kopa skvelych hier a tak isto aj zaciatkom roku 2012 :D Ja osobne sa strasne tesim na Resident Evil: Revelations :D

A ak vylepsia tu fyziku na F1 tak to bude super hra,ak nie tak skor opak.

StefiCZ: Inak som si vsimol ze teba riadne bavia anime :D

Odkaz ke komentáři

http://gematsu.com/2011/08/persona-4-coming-to-playstation-vita

Tak co taky se tak tesite? Ja strasne, hra kvuli ktere si nejspis koupim Vitu.

Persona tady ale asi nikoho krome me a Nanakiho nezajima co? :D A buh vi jestli i ho...

No, což o to, Persona 4 je super hra, ale mám s ní stejný problém jako s Tales of Abyss pro 3DS. Už jsem je dohrál. Místo ToA bych radši Tales of Graces f (PS3) a Tales of Xillia (PS3) a místo P4 raději Personu 5, která byla oznámená tak napůl. Opět PS3.

Nic to ale nemění na faktu, že P4 je super.

Odkaz ke komentáři

Tohle jsem kdysi psal na jíném foru, víceméně nemám co měnit:

Tedy:

Hra: Ocitáte se v roli studenta, který z rodinných důvodů musí strávit celý rok u strýčka v malém městě, nebo venkově, chcete-li. Na tom není moc zvláštního, kdyby velice brzy po příjezdu neotřásla městem vražda. Ani to by nebylo zase tak neobvyklé, kdyby nasledně poté nenásledovala vražda druhá. A aby záhad nebylo málo, před vraždou se budoucí oběť objeví v TV. Nezapnuté, kdyby jste pochybovali. Když se v TV objeví zřetí oběť, shodou okolností kamarádka spolužáků, nemůžete již nečinně příhlížet a rozhodnete se přijít záhadě na kloub a kamarádku zachránit. Jak? Jednoduše, shodou okolností máte možnost vlézt do televize, kde objevíte nový svět.

Herně je samozřejmě jasné, co nás čeká. Procházení dungeonů, záchrana obětí a případně polapení zločince, který to všechno má na svědomí. Dungeonů je víc, než v P3, každá oběť má svůj vlastní. Jejich zpracování je skvělé, moc se mi líbil třeba ten, který je zpracován podle 8 bitové hry (že by Dragon Quest?). Mimo to, stejně jako v minulém dílu, strávíte čas i mimo dungeony a bojování. Také chodíte na střední školu (testy jsou také zpátky) i se věnujete sociálním vztahům. Tentokrát navážete vztah se všemi členy party, nejenom s dámskou částí. Zbytek S. Linků je mimo partu, jako minule. Pokud nechcete, můžete se na ně vykašlat, ale přijdete o bonusovou zkušenost pro persony i o ultimátní personu v každé arcaně. Zkrátka, jako ve třetím dílu.

Příběhově je celá hra pojatá jako detektivní příběh a musím říct, velice dobrý. Mnohem více si užijete scén ne až tak související s přiběhem, ale spíš s každodenním životem středoškoláků. Hra je tak mnohem zábavnější, některé scény mě dokázaly doslova odvařit. Až bodou děvčata vařit jídlo, nebo akci v teplých pramenech, budete koukat.

Grafika: Ta je vlastně stejná, jako ve třetím díle. Ale hry z této série nikdy nebyly založeny na pozlátku, takže jako minule, nevadí, že zpracování není nejlepší. Musím ale opět pochválit styl grafiky. Ani po několikerém použití podob person/démonů se neokoukají, naopak, budete se cítit jako mezi přátely.

Hudba: Shoji Meguru znovu a skvěle. A na rozdíl FF, skladby se neopakují. I když je podle mě Nocturne, nebo DDS hudebně lepší, ale to je spíš otázka vkusu.

Co se tedy ještě změnilo? Už jsou to spíš drobnosti, jako pět vlastností u hrdiny místo tří, možnost pracovat (a tedy nějaké peníze bokem). Co mě tak napadá je, že už nedostáváte možnost koupení nové výbavy podle levelu postavy, ale podle toho, jaké předměty přinesete kováři. Také vaši spolubojovníci mají konečně mód "nebudu držkovat a dělat jen to, co mi řekneš" a můžete je kompletně ovládat sami.

Hra má snad jen jednu chybu. A tou je přílišná podobnost s minulým dílem. Ano, je vylepšený po všech stránkách, ale přeci... Nějaké (i když sám ani nevím, jaké) změny by nebyly od věci.

Co říci na závěr? Hra je opravdu skvělá, kdo má aspoň trochu rád JRPG, měl by zkusit. Pokud se někomu navíc líbí série SMT a Persona 3 obvzlášť, je to nutnost. Litovat nebudete.

Odkaz ke komentáři

No a to zrovna musí být založeno na této technologii? Tak to bude založený na něčm jiným, co je za problém? Co třeba když začínaly monochromatický displeje (černobílý), tak v tý době lidi taky říkali, že to nejde udělat barevný a koukej co máš dneska. Stačí prostě pár let vývoje a máš tu takovou technologii v cukuletu. Třeba před pár lety bych si ani nepomyslel, že je možný dát (AMO)LED display do nějakého zažízení tehdy to byl jen jako prototyp displeje někde v laboratoři (všechny zařízení měli klasické TFT panely) a podívej dnes má tyhle typy displejů skoro každé lepší zařízení.

Tady se podívej co bude v budoucnu ;)

http://www.czechgamer.com/novinky/9174/Sony-uvede-na-trh-futuristicke-3D-bryle.html

Odkaz ke komentáři

To som uz cital skoro pred 2 mesiacmi ale vyzera to dost zaujmavo a dobre :D Mohlo by to aj tak dopadnut :D No kdo by si to nechcel vyskusat.Akurat sa bojim toho ze viacej ludom by zacalo z toho preskakovat :/

Odkaz ke komentáři

To som uz cital skoro pred 2 mesiacmi ale vyzera to dost zaujmavo a dobre :D Mohlo by to aj tak dopadnut :D No kdo by si to nechcel vyskusat.Akurat sa bojim toho ze viacej ludom by zacalo z toho preskakovat :/

Já to znám jen z těch starých Sci-fi filmů :D

Odkaz ke komentáři

Ten system "socialnich siti" ktery tam sou mi hodně připomínají Xbox :D na PSvita si budeme moct psat s kamošema i při hraní na to tam bude dost podobnej system jako u xboxu a system near.. wow na ten se těším :)

(tak mě teď napadlo když je ten near tak nám může PS a různý jiný.. sledovat ne? myslim náš pohyb a tak..)

Odkaz ke komentáři

Ten system "socialnich siti" ktery tam sou mi hodně připomínají Xbox :D na PSvita si budeme moct psat s kamošema i při hraní na to tam bude dost podobnej system jako u xboxu a system near.. wow na ten se těším :)

(tak mě teď napadlo když je ten near tak nám může PS a různý jiný.. sledovat ne? myslim náš pohyb a tak..)

Jistě.Aby našli ilegální hráče.:D

Samozřejmě musí dodržovat určité soukromí uživatelů.

EDIT:nodobre:tohle je spíše čistě a jen o koukání se na 3D TV.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu