mendlik18 Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 PSP GO byl taky pěknej propadák :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nodobre Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 S mojím připojením trvá stáhnutí 4 GB kolem 30 minut. Pořád rychlejší, než dojít do obchodu, nebo si nechat hru poslat. Mezitím můžu třeba jít se psem, nebo si vzít něco k jídlu.A to nemám zase tak úžasně rychlý net. Ved hej ale je rozdiel stahovat cez notebook a cez PSV.Neverim tomu ze stahovanie na PSV bude take rychle.Tak to bolo aj ked som mal 3DS.Na notebooku mi 10MB subor stahovalo 10 sekund a na 3DS 3-5 minut a na PSP tiez.Aj ked PSV je uz o dost silnejsi stroj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 Ved hej ale je rozdiel stahovat cez notebook a cez PSV.Neverim tomu ze stahovanie na PSV bude take rychle.Tak to bolo aj ked som mal 3DS.Na notebooku mi 10MB subor stahovalo 10 sekund a na 3DS 3-5 minut a na PSP tiez.Aj ked PSV je uz o dost silnejsi stroj. O to se já nehádám. Ale určitě jde stáhnout obsah pro PSP pomocí PS3. Docela by mě překvapilo, kdyby nějaká podobná možnost nebyla i pro PSV. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chloe Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 Vy jste to špatně pochopili. Stahovat nepůjde přes 3G sítě, respektive, přes 3G síť půjde stáhnout jen 20 MB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Říjen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2011 FIFA12 PSVita screenshoty http://www.youtube.com/watch?v=2vbEHpTquxc&feature=player_detailpage V komentech se píše,že verze pro PSV postrádá Impact Engine,tak nevím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre06 Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 Kdyby vás zajímali nové informace o PS Vitě, tak provozuji nový web, viz link v mém podpisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 Některé hry budou vyžadovat speciální SD karty od Sony... http://doupe.zive.cz/doupecz/playstation-vita-bude-obcas-vyzadovat-pametovou-kartu/sr-1-sc-108-a-142250 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 Proboha, co si to blbé Sony nevymyslí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 Proboha, co si to blbé Sony nevymyslí... Někdo to tu už psal a je to pravda.Tak nízká cena přístroje se někde projeví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slyrapjack Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 :D 6000 až 7500 Kč (podle EURA) se ti zdá málo?? Zato si pomalu koupím PS3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chloe Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 Za to si koupíš PS3. A cena nízká je, PSP při launchi stálo kolik? 12 000 kč? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 No a to si myslíte, že u nás to bude za tuto cenu 6000 až 7500 Kč? To jste hodně naivní, počítejte s cenou tak 8500 - 10500. Protože takhle je to u nás s veškerou elektronikou, že je vždy oproti Evropě o dva až tři tácy dražší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slyrapjack Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 :D ale já to nebudu kupovat z ČR a jo podle mě to bude stát 6000 možná až 8500(ale to jen model s 3G) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slyrapjack Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 Za to si koupíš PS3. A cena nízká je, PSP při launchi stálo kolik? 12 000 kč? Jo koupím!! :D tak mrkej :D, a navíc je podle mě zbytečné si toto kupovat v ČR kromě mobilů nebo notebooků. Já si PSV koupím v německu a budu to mít i za 5000 Kč nebo méně, ale samozřejmě si to nekoupím jako horkou novinku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chloe Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 Však s čím máš problém? Stojí to stejně jako PS3, to jsem psal. A za 5000 kč i méně to koupíš i u nás, ale až za pár let. Stejně jako v Německu. JRC má předobjednávku na Vitu za 5900 kč, nevím, kde chodíš na 10500 kč. Edit: Upřímně doufám, že PSP Vitu nikdo necrackne. Nechci dva roky hrát ty stejné hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 No a to si myslíte, že u nás to bude za tuto cenu 6000 až 7500 Kč? To jste hodně naivní, počítejte s cenou tak 8500 - 10500. Protože takhle je to u nás s veškerou elektronikou, že je vždy oproti Evropě o dva až tři tácy dražší. 8-10k to opravdu stát nebude ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 :D 6000 až 7500 Kč (podle EURA) se ti zdá málo?? Zato si pomalu koupím PS3 Jestli nevíš tak to je graficky srovnatelné s PS3+six-axis,ovládací prvky jako PS3,Wi-Fi-->tohle je na úrovni PS3,ale PSVita má ještě např. OLED display(multitouch)+dotykový panel(multitouch).Sečteno,podtrženo je to pod cenou.Tak nebásni o ceně jako PS3,protože v tomto je více vymožeností a věciček. PSV je něco jako notebook a mobil v jednom a to si za cca. 6000-7500 tisíce nekoupíš. Navíc PS3 při launchi taky nestálo 6000,- tisíc a to ani před 3mi měsíci(to stálo asi 7500,-) Chloe: Přesně tak.Už mě docela štve jak si každý neváží práce vývojářů,kteří na jedné hře dělají roky,zajišťují pohodlí hráčům a pomalu všichni si tu hru po vydání(a to ani ne) stáhnou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 PSP stálo při launchi 7-8k myslim a PS3 bylo při launchi 16-18k myslim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre06 Odesláno Říjen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 Ceny pro launch byly již dávno oznámeny a nebudou se u nás zase až tak lišit podle mě a pravdu mají ti, co tvrdí, že je PS Vita opravdu levná, ona je opravdu na svůj hardware podceněná, ale Sony to chytře dožene jinde, neboť její paměťové Karty nepatří mezi nejlevnější, má hodně svých titulů, které půjdou od prvních dnů na PS Vitě a její chystaná speciální edice, která má nalákat lidi ke koupi ještě před oficiálním datumem spuštění je zase o něco dražší a počítá s tím, že hodně nadšenců do toho půjde. Pamatuji si kdy PS2 stálo ještě 24 tisíc. PS Vita určitě není předražená a za ten pěkný kousek hardwaru bysme se měli odměnit. Souhlasím s člověkem, který tu psal, že jsou tvůrci nedoceněni. PS Vita toho nabízí tolik a její cena bude přijatelná a beztak si lidi stěžují že je drahá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slyrapjack Odesláno Říjen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 Jestli nevíš tak to je graficky srovnatelné s PS3+six-axis,ovládací prvky jako PS3,Wi-Fi-->tohle je na úrovni PS3,ale PSVita má ještě např. OLED display(multitouch)+dotykový panel(multitouch).Sečteno,podtrženo je to pod cenou.Tak nebásni o ceně jako PS3,protože v tomto je více vymožeností a věciček.PSV je něco jako notebook a mobil v jednom a to si za cca. 6000-7500 tisíce nekoupíš. Navíc PS3 při launchi taky nestálo 6000,- tisíc a to ani před 3mi měsíci(to stálo asi 7500,-) Chloe: Přesně tak.Už mě docela štve jak si každý neváží práce vývojářů,kteří na jedné hře dělají roky,zajišťují pohodlí hráčům a pomalu všichni si tu hru po vydání(a to ani ne) stáhnou. :D PSV je něco jako PS3, Tablet, a mobil v jednou. Navíc PSV bude mít 3G(ale neví se jestli bude v ČR podporován, byly spekulace o T-mobilu že by nabízel tarif ale není oficiálně potvrzené, navíc se nemůže stahovat obsah větší než 20 MB). Pak o PSV vím toho hodně každý den sleduji novinky. A stejně PS3 bude a je lepší než PSV, PSV má narozdíl od PS3 svoje vlastní 2 dotykové(multitouchové) displaye a 2 kamerky, ale navíc má horší hardware, ale zase je úžasné jak Sony tyhle všechny vymoženosti dala do něčeho tak malého jako PSV. Moje odhadovaná cena v ČR jako novinka 6000 Kč(wifi model) možná až 8000 Kč (3G model), možná ta cena není adekvátní možná se to i někde projeví, ale je to boj mezi sony a nintendem, a sony vytáhlo svůj nejlepší kalibr a skvělou cenu. Takže zase ty tady nebásni jak si chytrej a jak všechno víš. Já do lidí nerad rejpu, ale začal sis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Booza Odesláno Říjen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 Jakou to má mít výdrž? :O Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slyrapjack Odesláno Říjen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 Jakou to má mít výdrž? :O Hele teď jsi nejsem jistej ale myslím že když budeš pořád pařit bez přestávky bude baterie vydrží 3 až 5 hodin. Jinak pokuď budeš např 1 hod hrát pak si dáš 30 min přestávku nebo nějak tak, vydrží až 9 hodin. + s externí baterií 6-10 hod paření navíc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Booza Odesláno Říjen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 Jak jako externí baterií? Diť to má baterii vnitřní která nejde vydělat .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slyrapjack Odesláno Říjen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 Má ale tu externí baterii tam můžeš nějakým způsobem připojit. Sony oznámila že se k tomu bude prodávat externí baterii, která by se výdrž herní konzole měla zvednout až na 6 ba dokonce možná i 10 hodin hraní, ale neřekla k ní víc jako jak se bude připojovat atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Booza Odesláno Říjen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 Aha tak jo díky Slyrapjack ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.