Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PSP2 - NGP ( next generation portable)

radator

Recommended Posts

• Odpovědi 2,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

S mojím připojením trvá stáhnutí 4 GB kolem 30 minut. Pořád rychlejší, než dojít do obchodu, nebo si nechat hru poslat. Mezitím můžu třeba jít se psem, nebo si vzít něco k jídlu.

A to nemám zase tak úžasně rychlý net.

Ved hej ale je rozdiel stahovat cez notebook a cez PSV.Neverim tomu ze stahovanie na PSV bude take rychle.Tak to bolo aj ked som mal 3DS.Na notebooku mi 10MB subor stahovalo 10 sekund a na 3DS 3-5 minut a na PSP tiez.Aj ked PSV je uz o dost silnejsi stroj.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ved hej ale je rozdiel stahovat cez notebook a cez PSV.Neverim tomu ze stahovanie na PSV bude take rychle.Tak to bolo aj ked som mal 3DS.Na notebooku mi 10MB subor stahovalo 10 sekund a na 3DS 3-5 minut a na PSP tiez.Aj ked PSV je uz o dost silnejsi stroj.

O to se já nehádám. Ale určitě jde stáhnout obsah pro PSP pomocí PS3. Docela by mě překvapilo, kdyby nějaká podobná možnost nebyla i pro PSV.

Odkaz ke komentáři

Za to si koupíš PS3. A cena nízká je, PSP při launchi stálo kolik? 12 000 kč?

Jo koupím!! :D tak mrkej :D, a navíc je podle mě zbytečné si toto kupovat v ČR kromě mobilů nebo notebooků. Já si PSV koupím v německu a budu to mít i za 5000 Kč nebo méně, ale samozřejmě si to nekoupím jako horkou novinku :D

Odkaz ke komentáři

Však s čím máš problém? Stojí to stejně jako PS3, to jsem psal. A za 5000 kč i méně to koupíš i u nás, ale až za pár let. Stejně jako v Německu.

JRC má předobjednávku na Vitu za 5900 kč, nevím, kde chodíš na 10500 kč.

Edit: Upřímně doufám, že PSP Vitu nikdo necrackne. Nechci dva roky hrát ty stejné hry.

Odkaz ke komentáři

No a to si myslíte, že u nás to bude za tuto cenu 6000 až 7500 Kč? To jste hodně naivní, počítejte s cenou tak 8500 - 10500. Protože takhle je to u nás s veškerou elektronikou, že je vždy oproti Evropě o dva až tři tácy dražší.
8-10k to opravdu stát nebude ;)
Odkaz ke komentáři

:D 6000 až 7500 Kč (podle EURA) se ti zdá málo?? Zato si pomalu koupím PS3

Jestli nevíš tak to je graficky srovnatelné s PS3+six-axis,ovládací prvky jako PS3,Wi-Fi-->tohle je na úrovni PS3,ale PSVita má ještě např. OLED display(multitouch)+dotykový panel(multitouch).Sečteno,podtrženo je to pod cenou.Tak nebásni o ceně jako PS3,protože v tomto je více vymožeností a věciček.

PSV je něco jako notebook a mobil v jednom a to si za cca. 6000-7500 tisíce nekoupíš.

Navíc PS3 při launchi taky nestálo 6000,- tisíc a to ani před 3mi měsíci(to stálo asi 7500,-)

Chloe: Přesně tak.Už mě docela štve jak si každý neváží práce vývojářů,kteří na jedné hře dělají roky,zajišťují pohodlí hráčům a pomalu všichni si tu hru po vydání(a to ani ne) stáhnou.

Odkaz ke komentáři

Ceny pro launch byly již dávno oznámeny a nebudou se u nás zase až tak lišit podle mě a pravdu mají ti, co tvrdí, že je PS Vita opravdu levná, ona je opravdu na svůj hardware podceněná, ale Sony to chytře dožene jinde, neboť její paměťové Karty nepatří mezi nejlevnější, má hodně svých titulů, které půjdou od prvních dnů na PS Vitě a její chystaná speciální edice, která má nalákat lidi ke koupi ještě před oficiálním datumem spuštění je zase o něco dražší a počítá s tím, že hodně nadšenců do toho půjde.

Pamatuji si kdy PS2 stálo ještě 24 tisíc. PS Vita určitě není předražená a za ten pěkný kousek hardwaru bysme se měli odměnit. Souhlasím s člověkem, který tu psal, že jsou tvůrci nedoceněni. PS Vita toho nabízí tolik a její cena bude přijatelná a beztak si lidi stěžují že je drahá.

Odkaz ke komentáři

Jestli nevíš tak to je graficky srovnatelné s PS3+six-axis,ovládací prvky jako PS3,Wi-Fi-->tohle je na úrovni PS3,ale PSVita má ještě např. OLED display(multitouch)+dotykový panel(multitouch).Sečteno,podtrženo je to pod cenou.Tak nebásni o ceně jako PS3,protože v tomto je více vymožeností a věciček.

PSV je něco jako notebook a mobil v jednom a to si za cca. 6000-7500 tisíce nekoupíš.

Navíc PS3 při launchi taky nestálo 6000,- tisíc a to ani před 3mi měsíci(to stálo asi 7500,-)

Chloe: Přesně tak.Už mě docela štve jak si každý neváží práce vývojářů,kteří na jedné hře dělají roky,zajišťují pohodlí hráčům a pomalu všichni si tu hru po vydání(a to ani ne) stáhnou.

:D PSV je něco jako PS3, Tablet, a mobil v jednou. Navíc PSV bude mít 3G(ale neví se jestli bude v ČR podporován, byly spekulace o T-mobilu že by nabízel tarif ale není oficiálně potvrzené, navíc se nemůže stahovat obsah větší než 20 MB). Pak o PSV vím toho hodně každý den sleduji novinky. A stejně PS3 bude a je lepší než PSV, PSV má narozdíl od PS3 svoje vlastní 2 dotykové(multitouchové) displaye a 2 kamerky, ale navíc má horší hardware, ale zase je úžasné jak Sony tyhle všechny vymoženosti dala do něčeho tak malého jako PSV. Moje odhadovaná cena v ČR jako novinka 6000 Kč(wifi model) možná až 8000 Kč (3G model), možná ta cena není adekvátní možná se to i někde projeví, ale je to boj mezi sony a nintendem, a sony vytáhlo svůj nejlepší kalibr a skvělou cenu. Takže zase ty tady nebásni jak si chytrej a jak všechno víš. Já do lidí nerad rejpu, ale začal sis.

Odkaz ke komentáři

Jakou to má mít výdrž? :O

Hele teď jsi nejsem jistej ale myslím že když budeš pořád pařit bez přestávky bude baterie vydrží 3 až 5 hodin. Jinak pokuď budeš např 1 hod hrát pak si dáš 30 min přestávku nebo nějak tak, vydrží až 9 hodin. + s externí baterií 6-10 hod paření navíc

Odkaz ke komentáři

Má ale tu externí baterii tam můžeš nějakým způsobem připojit. Sony oznámila že se k tomu bude prodávat externí baterii, která by se výdrž herní konzole měla zvednout až na 6 ba dokonce možná i 10 hodin hraní, ale neřekla k ní víc jako jak se bude připojovat atd.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu