.:Bloody!Splatt:. Odesláno Listopad 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2011 Moc toho tam vidět neni,ale i tak: http://www.youtube.com/watch?v=cajjIhTTZGA&feature=player_detailpage Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Listopad 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2011 fifa která mě zajímá asi nejvíce tak z ní není nic vidět :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Listopad 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2011 fifa která mě zajímá asi nejvíce tak z ní není nic vidět :( Tady máš screenshoty :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Listopad 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2011 díky za ochotu ale vyrenderovanej screen z takového pohledu mi nic neřekne :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Listopad 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2011 díky za ochotu ale vyrenderovanej screen z takového pohledu mi nic neřekne :( Řenkne ti,že grafika ujde :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Listopad 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2011 Řenkne ti,že grafika ujde :D ale pokud bude hratelnost jako na starým modelu tak je mi grafika na nic :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre06 Odesláno Listopad 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2011 Ono taky si je asi třeba uvědomit, že téměř všechny informace, které se k nám donáší jsou reklamní tahy atd, takže je jasný, že v něčem takovým nenajdete chyby a nedostatky. To jaké to bude doopravdy se teprve uvidí. Ne vše je vždy tak dokonalé, jak se to říká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Prosinec 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2011 Podle mě je blbost, že by to RR dali za 800 - 900 kč ... Cena okolo 450 kč je reálnější, myslím, že jsou si moc dobře vědomi, že s prakticky nulovým obsahem vám nemůžou nabídnout hru skoro za litr. Dají levnou cenu za tohle a pak budou další peníze vydělávat z DLCček, kterých už teď mají nejspíš připravených mraky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Prosinec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2011 Mam dotaz nwm jestli se to tu uz resilo .. ale jak presne funguje RemotePlay ?? To je to ze pres Vitu by melo jit hrat PS3 hry ale jen tim spusobem ze vse bezi na PS3 jenom obraz a ovladani je pres vitu ze ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SSuk Odesláno Prosinec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2011 Mam dotaz nwm jestli se to tu uz resilo .. ale jak presne funguje RemotePlay ?? To je to ze pres Vitu by melo jit hrat PS3 hry ale jen tim spusobem ze vse bezi na PS3 jenom obraz a ovladani je pres vitu ze ? Přesně jak píšeš. Jen upozorňuji, že onen RemotePlay musí být v dané PS3 hře podporován. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Prosinec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2011 http://playstation-vita.cz/ zkoukněte to video , vyšlo teprve včera na týhle stánce :party: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Prosinec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2011 SSuk tak tak, a zatím je podporován jen v Killzone 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Prosinec 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2011 nevíte prosím vás zdali se bude dát sehnat fifa v době launche v ČR ? Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Prosinec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2011 To nemůžu říct že bych to věděl, ale pokud to vyjde všude jinde, tak tady taky, protože Fifa je známá hra a "celosvětově" hraná, určitě to nebude jen třeba v USA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Prosinec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2011 Čus borcíí.. nevim jestli ste si to sem už dávali.. ale tady to je.. UNBOXING!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Prosinec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2011 Tvl japonci to už mají tady, ach jo a u nás ještě 3 měsíce, opožděná evropa a amerika :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Prosinec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2011 Tvl japonci to už mají tady, ach jo a u nás ještě 3 měsíce, opožděná evropa a amerika :D No jde hlavně o to,aby jsme měli dostatek her při launchi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Prosinec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2011 http://psp.dashhacks.com/2011/12/17/hello-world-ps-vita Co na to říkáte? Myslíte si, že je to fake? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Prosinec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2011 Nevim, ale bylo by to super :D Ale myslim že fake. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Prosinec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2011 Doufám že fake, stejně je to divný píše to tam for PSP firmware 6.31... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingcz Odesláno Prosinec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2011 at si to nechaji pro sebe ,ikdyby byla pravda. PSVita zrovna zacina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Prosinec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2011 Doufám že fake, stejně je to divný píše to tam for PSP firmware 6.31...No protože tam píšou, že je to save exploit na PSP, který funguje i na PSV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Prosinec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2011 No právě mi je divný že psp exploit funguje na Vitě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmy Odesláno Prosinec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2011 Nezájem. Stačí mi moje 3004ka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Prosinec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2011 To tu ale nikoho nezajímá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.