Chloe Odesláno Prosinec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2011 Budete si to někdo objednávat z Japonska? Zdá se, že i japonská verze je kompletně přeložená do angličtiny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Prosinec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2011 A nejsou tam náhodou omezení regionů? Jakože PAL, NTSC a ještě něco je v Asii (nwm co). Já si to každopádně koupim až to tu bude v česku, už to mam předobjednaný wifi verzi od JRC za 5900 + preorder pack, takže super :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Prosinec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2011 NN Region Lock tam není, je to Region Free, takže je jedno odkaď si to objednáš, jen samozřejmě budeš mít manuály a prospekty v japonštině :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-zere Odesláno Prosinec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2011 Tak údajný exploit potvrdil Neuron se slovy že už přemýšlí nad využitím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Prosinec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2011 Budete si to někdo objednávat z Japonska? Zdá se, že i japonská verze je kompletně přeložená do angličtiny. Jedu 1. ledna do Tokia, tak na to kouknu.... přemýšlím i o koupi. Jediný rozdíl by měl být jen v prohození potvrzování , a to kolečkem. Vše platí pro WIFI model 3G model samozřejmě neřeším, ten u nás nejde určitě.... v japonsku je jiná mobilní síť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Prosinec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2011 nevíte prosím vás zdali se bude dát sehnat fifa v době launche v ČR ? Díky za odpověď FIFA půjde do prodeje v den evropského launche vity :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Prosinec 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2011 FIFA půjde do prodeje v den evropského launche vity :) už jsem na to taky koukal každopádně díky Mimochodem Uncharted +- 1300kč, little deviants -+600kč... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Prosinec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2011 už jsem na to taky koukal každopádně díkyMimochodem Uncharted +- 1300kč, little deviants -+600kč... Nooo, solidní palba za handheldovou hru. Jako počítal jsem s takovýma cenama, ale i tak, když si to člověk vezme ... ale digitální verze by měla být o nějakých 20% levnější ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Prosinec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2011 Nooo, solidní palba za handheldovou hru. Jako počítal jsem s takovýma cenama, ale i tak, když si to člověk vezme ... ale digitální verze by měla být o nějakých 20% levnější ... A UK verze o 50% :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Prosinec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2011 No, z PS Storu bude právě dražší když tam BF3 měli i za 1599,- (normál edici dokonce!). Já plánuju že si koupim při vydání Uncharted: Golden Abyss nebo SFxTekken, a pak si počkám na flash (je mi jedno jak to bude dlouho trvat než proloměj ochranu, ale 1.5 litru za handheld hru dávat nebudu). A mezitím si na tom můžu hrát i staré PSP hry :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Prosinec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2011 No, z PS Storu bude právě dražší když tam BF3 měli i za 1599,- (normál edici dokonce!).Já plánuju že si koupim při vydání Uncharted: Golden Abyss nebo SFxTekken, a pak si počkám na flash (je mi jedno jak to bude dlouho trvat než proloměj ochranu, ale 1.5 litru za handheld hru dávat nebudu). A mezitím si na tom můžu hrát i staré PSP hry :) Jo, ale sony prý konečně zmoudřela a tak na Vitě by měly hry na storu být levnější :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Prosinec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2011 Měla by zmoudřet tím způsobem žeby do PSVity nedávala ochranu :lol:. (of course its a joke) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Prosinec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2011 To by to pak ty hajzlovský piráti měli moc snadné :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Prosinec 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2011 kdyby mi na to alespoň udělaly nhlko :D každopádně vezmu zatím asi jen fifu a escape plan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Prosinec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2011 Hajzlovský??? Za to můžou distributoři když chtěj 1500 korun za handheldovku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Prosinec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2011 Hajzlovský??? Za to můžou distributoři když chtěj 1500 korun za handheldovku. Když na to nemáš hraj si Angry Birds na mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Prosinec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2011 Já na to mam, ale dávat 1500 za hru kterou budu hrát 15 hodin a bb? Ne, díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Prosinec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2011 Klid, já to myslel ironicky, taky jsem na starým PSP pirátil co to šlo :lol: ... ale každopádně na vitu si hodlám hry kupovat stejně jako jsme je kupoval na xko a ps3 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Prosinec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2011 Já si na PS3 a Xko kupuju only origa, pálenky to nikdy!!! Ale za handheld hru ještě platit takové vysoké částky? To opravdu ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Prosinec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2011 Já si na PS3 a Xko kupuju only origa, pálenky to nikdy!!! Ale za handheld hru ještě platit takové vysoké částky? To opravdu ne. No,ale např. Uncharted Golden Abyss je časově delší než Uncharted Drakes Deception Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Prosinec 19, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2011 Už jste daleko od témata, tak zpět. Šup. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Prosinec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2011 Okej zingle, ale jen to dokončim, Bloody - možná tomu tak je, a práve Golden Abyss je hra kterou si koupim, ale rozhodně si na handheld každej měsíc nebudu kupovat hru za 1500 když ještě kupuju na xbox :D Ty ceny jsou v dnešní době šílený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Prosinec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2011 Už jste daleko od témata, tak zpět. Šup. Mě ceny her na PSVita přijdou docela k tématu Okej zingle, ale jen to dokončim, Bloody - možná tomu tak je, a práve Golden Abyss je hra kterou si koupim, ale rozhodně si na handheld každej měsíc nebudu kupovat hru za 1500 když ještě kupuju na xbox :D Ty ceny jsou v dnešní době šílený. Tak 1500 ani ty nejdražší hry stát nebudou, doporučená cena pro tu nejdražší kategorii (Uncharted) je 45GBP přičemž se dá předpokládat že u nás to bude o něco míň a v UK obchodech to bude výrazně míň. Mě ceny her teda netrápí, stejně jako na PS3 si budu hry za plnou cenu kupovat jak výjimečně, většinou nakupuju jen když je nějaká akce nebo dobrá cena ať už u nás nebo v Británii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Prosinec 20, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2011 Mě ceny her na PSVita přijdou docela k tématu Jasně, kdo tu jede pálenky a kdo ne moc lidí ale nezajímá v PS Vita tématu, takhle jsem to myslel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Prosinec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2011 Ma tu uz nekdo vitu z JAP ? .. docela by me zajimalo jak to vypada slysel jsem ze nekteri lide si stezuji na nepresny display .. a taky by me zajimalo jak to s tou koupi z JAP je .. jestli je fakt vse ok a jsou jenom prehozene tlacitka (O a X) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.