Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PSP2 - NGP ( next generation portable)

radator

Recommended Posts

• Odpovědi 2,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Budete si to někdo objednávat z Japonska? Zdá se, že i japonská verze je kompletně přeložená do angličtiny.

Jedu 1. ledna do Tokia, tak na to kouknu.... přemýšlím i o koupi.

Jediný rozdíl by měl být jen v prohození potvrzování , a to kolečkem.

Vše platí pro WIFI model

3G model samozřejmě neřeším, ten u nás nejde určitě.... v japonsku je jiná mobilní síť

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

už jsem na to taky koukal každopádně díky

Mimochodem Uncharted +- 1300kč, little deviants -+600kč...

Nooo, solidní palba za handheldovou hru. Jako počítal jsem s takovýma cenama, ale i tak, když si to člověk vezme ... ale digitální verze by měla být o nějakých 20% levnější ...

Odkaz ke komentáři

No, z PS Storu bude právě dražší když tam BF3 měli i za 1599,- (normál edici dokonce!).

Já plánuju že si koupim při vydání Uncharted: Golden Abyss nebo SFxTekken, a pak si počkám na flash (je mi jedno jak to bude dlouho trvat než proloměj ochranu, ale 1.5 litru za handheld hru dávat nebudu).

A mezitím si na tom můžu hrát i staré PSP hry :)

Odkaz ke komentáři

No, z PS Storu bude právě dražší když tam BF3 měli i za 1599,- (normál edici dokonce!).

Já plánuju že si koupim při vydání Uncharted: Golden Abyss nebo SFxTekken, a pak si počkám na flash (je mi jedno jak to bude dlouho trvat než proloměj ochranu, ale 1.5 litru za handheld hru dávat nebudu).

A mezitím si na tom můžu hrát i staré PSP hry :)

Jo, ale sony prý konečně zmoudřela a tak na Vitě by měly hry na storu být levnější :)

Odkaz ke komentáři

Okej zingle, ale jen to dokončim, Bloody - možná tomu tak je, a práve Golden Abyss je hra kterou si koupim, ale rozhodně si na handheld každej měsíc nebudu kupovat hru za 1500 když ještě kupuju na xbox :D Ty ceny jsou v dnešní době šílený.

Odkaz ke komentáři

Už jste daleko od témata, tak zpět. Šup.

Mě ceny her na PSVita přijdou docela k tématu

Okej zingle, ale jen to dokončim, Bloody - možná tomu tak je, a práve Golden Abyss je hra kterou si koupim, ale rozhodně si na handheld každej měsíc nebudu kupovat hru za 1500 když ještě kupuju na xbox :D Ty ceny jsou v dnešní době šílený.

Tak 1500 ani ty nejdražší hry stát nebudou, doporučená cena pro tu nejdražší kategorii (Uncharted) je 45GBP přičemž se dá předpokládat že u nás to bude o něco míň a v UK obchodech to bude výrazně míň. Mě ceny her teda netrápí, stejně jako na PS3 si budu hry za plnou cenu kupovat jak výjimečně, většinou nakupuju jen když je nějaká akce nebo dobrá cena ať už u nás nebo v Británii.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu