endhalf Odesláno Únor 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2012 A kolik z vás že má PSV, že to vytahuješ? :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GTking4ever Odesláno Únor 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2012 Já mám předobjednáno třeba..:D. Bylo by lepší kdyby se tu to chytlo lépe jak 3DS, protože to je fakt mrtvé tady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Únor 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2012 A kolik z vás že má PSV, že to vytahuješ? :lol: Jde o to,že 3DS už je venku a stále je tu mrtvo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Únor 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2012 A tady je živo? :) 3DS má 110 stránkový topic, PSV má prozatím 117 stránkový topic s tím, že pár stránek jsou řeči typu "je to drahý" x "ne, není to drahý"... Až se začnou množit nové a nové příspěvky patřící do PSV sekce v PSP sekci, tak si toho Rix všimne a udělá novou sekci speciálně pro PSV ;). Do té doby to ani není potřeba :-). Takže když budete mít potřebu, zakládejte si topicy v téhle sekci, čím víc jich bude, tím pravděpodobněji bude sekce speciálně pro PSV :-). Anebo všichni hromadně pište Rixovi a jestli v sekci bude mrtvo, tak si na vás Rixík smlsne... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Únor 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2012 Dokud nebude mít Vita vlastní sekci tak to aktivní nebude. V Android sekci taky neni zrovna živo a existuje :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Únor 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2012 Živo bude až se PS Vita prolomí.Takto to bude stále přístroj jen pro "pár" vyvolených.Stejná analogie jako s PSPčkem.Toto forum se taky rozjelo v roce 2006 až po prolomení firmwaru 1.50.V masách je ta pravá síla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Únor 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2012 ...přesně jak říká Roman...tohle fórum se rozjelo díky prolomení fw 1.50 a díky dalším následným CFW......... ....a když se podaří prolomit i Vitu a bude o čem psát určitě Rix otevře novou složku.... ...zatím to nemá cenu, protože o těch pěti hrách si můžeme povídat i tady.. to placek: prej už máš PSVITU doma??? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Únor 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2012 Vildo měl jsem na 2 dny jeden kus půjčený.Nicméně čekám radši na EU verzi,protože po vydání Vity i v ostatních regionech teprve bude vydán HBL a další zajímavé věcičky.Emulace je moje záliba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Únor 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2012 Vildo měl jsem na 2 dny jeden kus půjčený.Nicméně čekám radši na EU verzi,protože po vydání Vity i v ostatních regionech teprve bude vydán HBL a další zajímavé věcičky.Emulace je moje záliba. Nechceš se podělit o nějaké dojmy ? Já pořád váhám jestli do toho jít/nejít :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Únor 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2012 Další podraz od Sony, který by mohl PSV srazit vaz: Hry z UMD nepůjdou převést na PS Vita (V US modelu na 100% v EU s nejvetší pravděpodobností také) Česky: http://games.tiscali.cz/oznameni/hry-z-umd-nepujdou-prevest-na-ps-vita-58417 Originální článek anglicky: http://kotaku.com/5883089/sony-you-wont-be-able-to-bring-psp-discs-to-vita Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Únor 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2012 Další dúvod proč si vitu nekupovat teď a čekat na prolomení.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Únor 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2012 Další podraz od Sony, který by mohl PSV srazit vaz: Hry z UMD nepůjdou převést na PS Vita (V US modelu na 100% v EU s nejvetší pravděpodobností také) Česky: http://games.tiscali.cz/oznameni/hry-z-umd-nepujdou-prevest-na-ps-vita-58417 Originální článek anglicky: http://kotaku.com/5883089/sony-you-wont-be-able-to-bring-psp-discs-to-vita Nepsalo se už o tom pár měsíců zpátky???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Únor 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2012 Další podraz od Sony, který by mohl PSV srazit vaz: Hry z UMD nepůjdou převést na PS Vita (V US modelu na 100% v EU s nejvetší pravděpodobností také) Česky: http://games.tiscali.cz/oznameni/hry-z-umd-nepujdou-prevest-na-ps-vita-58417 Originální článek anglicky: http://kotaku.com/5883089/sony-you-wont-be-able-to-bring-psp-discs-to-vita ...jde jim o to aby si lidi nepořizovali VITU kvůli starým hrám......chtějí zvýšit prodejnost nových PSV her.... ..ekonomicky je to pro SONY absolutně nezajímavý... ....co uděláš když si koupíš PSV a nepůjdou ti hry z UMD nebo nějaký předělaný ISA? Koupíš si novou hru za 50 dolarů.. ....a o to jim de......... .....to že se bude pár milionů uživatelů vztekat je jim u prdele..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Únor 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2012 Tahkle zpětná kompatibilita... proč si kupovat nový drahý přístroj a hrát na něm staré hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Únor 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2012 A proč ne? Nová hra ještě neznamená nutně lepší, člověk se občas chce vrátit ke starým srdcovkám. A zde je právě problém. Co je lepší? Mít všechny hry v jednom balení, nebo tahat dvě konzole? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chloe Odesláno Únor 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2012 Co je lepší? Mít všechny hry v jednom balení, nebo tahat dvě konzole? Na to se zeptej Sony :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Únor 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2012 A proč ne? Nová hra ještě neznamená nutně lepší, člověk se občas chce vrátit ke starým srdcovkám. A zde je právě problém. Co je lepší? Mít všechny hry v jednom balení, nebo tahat dvě konzole? No kdyz uz to PSPcko mam tak si to radsi zahraju na nem, uz jenom proto ze to bude vypadat lip nez na mnohem jemnejsim Vita displeji. Ja teda srdcovky denne nehraju aby pro me byly "vsechny hry v jednom baleni argument", ale proti gustu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Únor 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2012 No takhle, pozor, ten emulátor PSP hern na Vitě má mít v sobě zabudovanej nějakej filtr, nebo má být ve Vitě nějakej čip, kterej ti ty hry upscaluje na větší rozlišení (něco jako máš třeba Upscaling na TV, kdy ti DVD přehrávač "zvýší rozlišení" filmů na HD), takže to si spíš zahraju na Vitě než PSP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Únor 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2012 Nechceš se podělit o nějaké dojmy ? Já pořád váhám jestli do toho jít/nejít :/Dojmy?Je spousta videí na Youtube.Nicméně osobní dojmy:Klady: Přístroj je cenově přijatelný.Výborné zpracování.Výborný displej.Vysoký výkon s potenciálem do budoucna.(emulace apod.)Dva analogy. Zápory: Nesmyslné ceny her.Použity vlastní paměťovky od Sony.Nedají se hrát už zakoupené hry z PSP bezplatně. Neutrály: Analogy mohli být zpracovány lépe.Prohlížeč by potřeboval aktualizaci.Videopřehrávač taktéž.To se snad časem doladí. Závěr: Hrál jsem na tom jen jednu hru a to golf a hrálo se to příjemně.Nicméně celá tato série HSG je výborná a zábavná.Mám ji rád.Zde je jen v lepším grafickém zpracování a trochu upraveném ovládání.No na závěr bych doporučil případným kupujícím vyčkat na další hry(resistance,bioshock a další) na případné zlevnění(což se asi nestane,vzhledem k chamtivosti SONY) anebo rovnou na prolomení firmwaru PSVita.Protože jinak je tento přístroj jen drahá hračka.Toť můj názor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Únor 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2012 Tahkle zpětná kompatibilita... proč si kupovat nový drahý přístroj a hrát na něm staré hry?Proč? Je to jednoduché.Protože takto budu mít u sebe v jednom kapesním přístroji všechny kapesní (a nejenom ty) konzole od roku 1980.(GB,GBC,NES,SNES,MD,PS1,N64,AMIGA,ZX,MAME,PSP,GBA a další) A co si budeme povídat.Některé staré hry jsou 10x zábavnější než novinky.Navíc PSVita má potenciál i na vizuální vylepšení třeba her z Nintenda 64 apod.No nebylo by to super hrát vylepšenou Zeldu,Maria a další návykovky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Únor 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2012 Diky Placku za postrehy ted akorat mam 5k na vitu (jeste budu muset setrit :D ) a hodne se tesim na relase ale vidim to spis na to ze si to koupim az bude CFW ceny her jak rikas jsou nefer no proste sony no ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Únor 9, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2012 Aneb, jsme češi tak budeme krást, když na to nemáme. Originální a geniální :D Doufám, že cfw dlouho nebude .. :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Únor 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2012 No ono neni tak jednoduchy dostat na to ty penize hlavne ze ty co tady ...... mají cituji : " MacBook Pro 13" 8GB Ram 2.4GHz iPhone 4S|iPhone 4 Beats by Dr. Dre Solo HD Xbox 360 Elite 120GB " jeste by si mohl dodat ze nestahujes ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Únor 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2012 Aneb, jsme češi tak budeme krást, když na to nemáme. Originální a geniální :D Doufám, že cfw dlouho nebude .. :P Aneb, když si to jako mladý člověk nemůžu dovolit, zajdu za rodičema, začnu brečet že chci Vitu a dostanu peníze. Takové kecy rozmazlených fracků miluju...... Edit: A jéje už jsem dostal upomínku asi se z toho psychicky sesypu...no jo, pravda holt bolí :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Únor 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2012 Zas tohle? :-) My víme, že si to můžeš dovolit Zinglíku... My víme, co vše máš a jak moc lpíš na drahých věcech :). Já osobně taky budu čekat na CFW, protože hry na Vitu mě nějak netáhnou. Pokud to bude stejné jako s PSPčkem, tak mě bude bavit hodně málo her a za to mi to moc nestojí. Pokud CFW nebude vůbec, vůbec mi to nebude trhat žíly, bez PSV se obejdu. 3DS mně osobně přijde lepší (neříkám, že je lepší a že by si to všichni měli koupit, jen já osobně preferuji 3DSko) a jsem s ním spokojen, takže PSV bych měl opravdu hlavně navíc (mimochodem na 3DSko kupuju originální hry, tam to jinak zatím ani nejde a třeba peníze za nový Resident Evil vůbec nelituji, kór když to přidává druhý analog :-) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.