Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PSP2 - NGP ( next generation portable)

radator

Recommended Posts

• Odpovědi 2,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

taky jsem si rikal 1000k jako docela velkou sumu xD .. vzdycky jsem videl k pouzivat jako 1000.

Tak jsem si konecne z CZC predobjednal 3G verzi + 16 GB kartu ale jsem zvedavej co na tom budu hrat protoze ted delsi cas nic nekoupim pac jsem bez penez xD ale tesim se

K čemu Ti tedy bude ? Prohlížeč slabota...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Myslim že minimálně u nás s našim 3G pokrytim a v době kdy každej novější telefon podporuje wifi hotspot je 3G verze naprostá kravina, obvzlášť když o víc než tisícovku dražší...

Navíc to s místními FUP limity na nějaké online hraní není

Odkaz ke komentáři

Pokud to bude oficiální od Sony, tak si myslím, že to PS Vita zvládne, přeci jen oni mají jiné programátory a mohou si dovolit víc věcí, podle mě to reálné je, záleží jen na tom, jak moc je složitá struktura PS2. Já mám PC se slabším procesorem než má PS Vita a hry na PS2 rozjedu.

Odkaz ke komentáři

Zcela jistě nikoliv.Na to nemá PSV dostatečný výkon.(sice se o to pokusí pár lidí,ale nebude to plynulé)A že o emulaci vím dost.

Nesmyslim si, Vita ma dost vykonu. Problem bude ehlavne prevod na ARM architekturu, ale na nej by mel vykon PSV stacit. No uvidime....

Nicmene pokud bude Sony PS2 hry na Vite podporovat bude to temer jiste port spis nez emulace, treba jak ma ted vyjit Killzone na PSN myslim si ze udelaji verzi i na PSV.

Odkaz ke komentáři

4-jádrový ARM Cortex A9 procesor na 500-2000mhz + 4-jádrová grafika PowerVR SGX 542MP4+ se 128MB paměti a 512mb RAM dokáže podat podle mě dostatečný výkon. Tady to spíš bude čistě o programování a ochotě Sony něco takového dělat. Spíš se podle mě dočkáme "HD" kolekcí z PS2, které vyšly na PS3.

Odkaz ke komentáři

4-jádrový ARM Cortex A9 procesor na 500-2000mhz + 4-jádrová grafika PowerVR SGX 542MP4+ se 128MB paměti a 512mb RAM dokáže podat podle mě dostatečný výkon. Tady to spíš bude čistě o programování a ochotě Sony něco takového dělat. Spíš se podle mě dočkáme "HD" kolekcí z PS2, které vyšly na PS3.

Na emulaci stávajících PS2 her nemá výkon ani náhodou, ale na spuštění konverzí PS2 her jo. :)

Odkaz ke komentáři

Tak emulace PS2 her na PS Vita na 80% nebude. Sony je strašně líná, ale kdyby tu emulaci náhodou udělali tak bych si Vitu mooožná koupil. Teď je to předraženej shit, ty problémky s padáním už jsou prej vyřešený, ale svůj názor jiště ještě dlouhou dobu nezměním.

Odkaz ke komentáři

Tak emulace PS2 her na PS Vita na 80% nebude. Sony je strašně líná, ale kdyby tu emulaci náhodou udělali tak bych si Vitu mooožná koupil. Teď je to předraženej shit, ty problémky s padáním už jsou prej vyřešený, ale svůj názor jiště ještě dlouhou dobu nezměním.

na 100 % - PS3 nezvládá emulování PS2 her, natožpak Vita .)

Odkaz ke komentáři

jak je to prosim vas s tema kodama kdyz jsem se prihlasil jako odberatel k PS vite ?? .. udelal jsem si vice mailu ale asi to budou mit osefovane tak ze na ten danej ucet pujde jenom jeden kod co byl primo na tom mailu ze ??

a jeste kdyz jsem dostal hru na PS3 a PSP tak mi pujde na PS vitu (z toho PSP jenom to bude pres ten emulator ze ?)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu