will Odesláno Únor 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2012 no celosvetove 1000k opravdu znamena 1 000 000, a evidentne mu ctes myslenky,ze vis co mysli:D ..jojo je nám 40 jsme gembleři a nesnášíme SONY.....a umíme si číst myšlenky :) :) ..jenom dotaz: neví někdo jestli na PSV vyjde letos Tiger Woods..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Únor 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2012 Já jsem Čech,tak píši v českých korunách.Will je můj vrstevnik,tak ví o čem píši.Ale to Vy mladí zatím nechápete. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Únor 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2012 taky jsem si rikal 1000k jako docela velkou sumu xD .. vzdycky jsem videl k pouzivat jako 1000. Tak jsem si konecne z CZC predobjednal 3G verzi + 16 GB kartu ale jsem zvedavej co na tom budu hrat protoze ted delsi cas nic nekoupim pac jsem bez penez xD ale tesim se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Únor 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2012 No nepíšeš, to bys psal Kč, ale to jedno ;) Cross Play trailer http://www.eurogamer.net/videos/playstation-vita-trailer-demos-ps3-cross-play Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Únor 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2012 taky jsem si rikal 1000k jako docela velkou sumu xD .. vzdycky jsem videl k pouzivat jako 1000.Tak jsem si konecne z CZC predobjednal 3G verzi + 16 GB kartu ale jsem zvedavej co na tom budu hrat protoze ted delsi cas nic nekoupim pac jsem bez penez xD ale tesim se K čemu Ti tedy bude ? Prohlížeč slabota... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Únor 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2012 Myslim že minimálně u nás s našim 3G pokrytim a v době kdy každej novější telefon podporuje wifi hotspot je 3G verze naprostá kravina, obvzlášť když o víc než tisícovku dražší... Navíc to s místními FUP limity na nějaké online hraní není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Únor 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2012 3G v PSV není na online hraní... Online hraní podporuje pouze Wifi, nikoliv multiplayer... Takže 3G verze je jen na net, což se mi zdá šíleně nevýhodné :-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Únor 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2012 3G v PSV není na online hraní... Online hraní podporuje pouze Wifi, nikoliv multiplayer... Takže 3G verze je jen na net, což se mi zdá šíleně nevýhodné :-). A na blbosti jako Near :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chloe Odesláno Únor 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2012 Kup wifi verzi, za ušetřené peníze koupiš nějakou launchovku a budeš dělat i něco jiného než šmatlat po displeji ve snaze přečíst si celý internet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RGD Odesláno Únor 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2012 Nevíte jestli půjdou na Vitě spustit PS2 hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SSuk Odesláno Únor 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2012 Nevíte jestli půjdou na Vitě spustit PS2 hry? zatím ne. možná v budoucnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Únor 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2012 Nevíte jestli půjdou na Vitě spustit PS2 hry? Zcela jistě nikoliv.Na to nemá PSV dostatečný výkon.(sice se o to pokusí pár lidí,ale nebude to plynulé)A že o emulaci vím dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre06 Odesláno Únor 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2012 Pokud to bude oficiální od Sony, tak si myslím, že to PS Vita zvládne, přeci jen oni mají jiné programátory a mohou si dovolit víc věcí, podle mě to reálné je, záleží jen na tom, jak moc je složitá struktura PS2. Já mám PC se slabším procesorem než má PS Vita a hry na PS2 rozjedu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Únor 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2012 Ano ,ale je otázka jak plynule a jaké hry,že? Já mám v PC 850000 ROMek(včetně 500 na PS2) a mám je velmi pečlivě otestované.A jen málo jich běží 100% plynule.A navíc musíš mít velmi výkonné PC na emulaci PS2jky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Únor 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2012 Zcela jistě nikoliv.Na to nemá PSV dostatečný výkon.(sice se o to pokusí pár lidí,ale nebude to plynulé)A že o emulaci vím dost. Nesmyslim si, Vita ma dost vykonu. Problem bude ehlavne prevod na ARM architekturu, ale na nej by mel vykon PSV stacit. No uvidime.... Nicmene pokud bude Sony PS2 hry na Vite podporovat bude to temer jiste port spis nez emulace, treba jak ma ted vyjit Killzone na PSN myslim si ze udelaji verzi i na PSV. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Únor 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2012 4-jádrový ARM Cortex A9 procesor na 500-2000mhz + 4-jádrová grafika PowerVR SGX 542MP4+ se 128MB paměti a 512mb RAM dokáže podat podle mě dostatečný výkon. Tady to spíš bude čistě o programování a ochotě Sony něco takového dělat. Spíš se podle mě dočkáme "HD" kolekcí z PS2, které vyšly na PS3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prott Odesláno Únor 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2012 4-jádrový ARM Cortex A9 procesor na 500-2000mhz + 4-jádrová grafika PowerVR SGX 542MP4+ se 128MB paměti a 512mb RAM dokáže podat podle mě dostatečný výkon. Tady to spíš bude čistě o programování a ochotě Sony něco takového dělat. Spíš se podle mě dočkáme "HD" kolekcí z PS2, které vyšly na PS3. Na emulaci stávajících PS2 her nemá výkon ani náhodou, ale na spuštění konverzí PS2 her jo. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Únor 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2012 tak hlavne sony USA vydava ps2 hry na psn store bez nejakych problemu,ale tady u nas v eu nic,takze predpokladam,ze si brzy prectu nejaky testy na ps2 hry na vite. Pokud se nemyslim,bude mozne pouzivat stejny psn co je na konzoli,tak i na vite Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Únor 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 Tak emulace PS2 her na PS Vita na 80% nebude. Sony je strašně líná, ale kdyby tu emulaci náhodou udělali tak bych si Vitu mooožná koupil. Teď je to předraženej shit, ty problémky s padáním už jsou prej vyřešený, ale svůj názor jiště ještě dlouhou dobu nezměním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prott Odesláno Únor 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 Tak emulace PS2 her na PS Vita na 80% nebude. Sony je strašně líná, ale kdyby tu emulaci náhodou udělali tak bych si Vitu mooožná koupil. Teď je to předraženej shit, ty problémky s padáním už jsou prej vyřešený, ale svůj názor jiště ještě dlouhou dobu nezměním. na 100 % - PS3 nezvládá emulování PS2 her, natožpak Vita .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Únor 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 Nemáte někdo tip, kde se dá nejvýhodněji koupit Vita a příslušenství, popř. hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre06 Odesláno Únor 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 První PS3 měli v sobě zabudovanou podporu PS2 her. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Únor 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 Jo, ale přes HW díly z původního PS2. Pak se sice povedlo převést funkce CPU, ale GPU pořád musel být v konzoli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Únor 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 První PS3 měli v sobě zabudovanou podporu PS2 her. Měly HW emulátor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Únor 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2012 jak je to prosim vas s tema kodama kdyz jsem se prihlasil jako odberatel k PS vite ?? .. udelal jsem si vice mailu ale asi to budou mit osefovane tak ze na ten danej ucet pujde jenom jeden kod co byl primo na tom mailu ze ?? a jeste kdyz jsem dostal hru na PS3 a PSP tak mi pujde na PS vitu (z toho PSP jenom to bude pres ten emulator ze ?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.