Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PSP2 - NGP ( next generation portable)

radator

Recommended Posts

• Odpovědi 2,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Jojo nahrávací časy je pro mě největší fail Vity. Čekat minutu abych pak moh dvě a půl minuty závodit to by si přenosný herní zařízení dovolit nemělo. Předpokládám že se to zlepší jak se vývojáři naučí s Vitou pořádně pracovat, nicméně tohle mělo bejt ošéfovaný už od začátku...

nejhorsi je to prave u wipeout,cekani na kazdou trat treva cca 2 minuty (vetsinou u 95% se to jako sekne)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mně ten podcast nepřišel špatný. Pravda, pánové si pletli názvy her (onen Unit 13 mi přišel vtipný), nicméně pletou se všichni lidé (deepthroat zas napsal United 13 místo Unit 13, holt tyhle věci se stávají). To, že někdo řekl, že je to těžší, než iPad zas bylo proto, že říkal, že si ipad položí na břicho a celou váhu má na těle, nikoliv na rukou (což je prostě fakt, že Vita je dost těžká na to, aby se držela třeba jen jednou rukou). Naopak mi přišlo pěkné, jak sdíleli své názory na Vitu a Uncharted (což je v podstatě hloupost, přesně jak jsem čekal, kt. se nevyplatí kupovat za plnou pálku - přijde mi, že vysoké hodnocení má jen proto, že pánové z EG dostanou Vitu od Sony zadarmo), ovšem musím přiznat, že mě to akorát nabudilo více na koupi... Přitom ideální by bylo počkat alespoň ty 4 měsíce, protože pak Vita 100% zlevní, nebo se alespoň začne prodávat v rozumném bundle balíčku (třeba vita + 4GB karta + uncharted za 6500/7000). Nu nevím nevím, láká mě to čím dál tím více poslední dobou a to jsem ze začátku říkal, že mě hry na Vitu neberou. Doufám, že nebudu zklamán...

Btw - taky nechápu ty loadingy. Opravdu to nejde bez nich na zařízení s tříjádrovým procesorem (jedno jádro je na systém) a čtyřjádrovou grafikou?? Mimochodem zrovna Wipeout mi přijde jako jedna z nejlepších launch her... Pokud někdo sledoval videostream Pete Dorra teď nedávno (začal o půlnoci někdy v sobotu tuším), ten tam hned na začátku Wipeout ukazoval a vypadalo to opravdu pěkně (byť sám říkal, že se hra občas zpomalí a jede jen na 30FPS, což je smutné na takovém zařízení).

Odkaz ke komentáři

Mně ten podcast nepřišel špatný. Pravda, pánové si pletli názvy her (onen Unit 13 mi přišel vtipný), nicméně pletou se všichni lidé (deepthroat zas napsal United 13 místo Unit 13, holt tyhle věci se stávají).

Nene United 13 řekl sám pán v podcastu, bylo to tam zřetelně slyšet, já ho jen parafrázoval.

Jinak si myslím že Vita nezlevní (3G verze asi ano ale základní verze ne). To neni jako s 3DS které prodávali se ziskem takže si mohli po půl roce dovilt slevit, Vita je dotovaná a to relativně dost takže bych s něčím takovým nepočítal, rozhodně ne dřív než do vánoc.

Odkaz ke komentáři

Kde pořád berete, že je vita dotovaná? Co jsem četl já, vita se prodává za půlku výrobní ceny...

Spíš Vita stojí o půlku víc než je výrobní cena, kdyby to bylo tak že "vita se prodává za půlku výrobní ceny..." tak by možná Sony krachlo nebo by na tom bylo hodně špatně.

Odkaz ke komentáři

K dotování Vity.. Náklady pouze na součástky jsou kolem 150-160 dolarů. započítejte samotné sestavení konzole, reklamu, vývoj a tak dále... Nakonec mi ta cena konzole samotný přijde velice pěkná.

Co mě na Vitě hodně mrzí, jsou "speciální" Vita karty za nehoráznou cenu. A ty dlouhý loadingy...

Zatím nemám důvod kupovat, oslovila mě jedna - dvě hry, takže to pro mě určitě není žádnej "musthave". Chvilku počkám, podle toho, jak na tom bude obsah Store s PSP hrama. Ale nečekám rozšíření.. bohužel.

Odkaz ke komentáři

Tak pánové přes víkend jsem otestoval 5 her na Vitu.Mé dojmy:

Wipeout-příšerné nahrávací časy,vizuálně velmi povedené,občas zmatek na malé obrazovce-celkově je to pouze kopie z PS3 na start Vity-takže kdo má rád závody ano,ale jinak....7/10

Uncharted-vizuálně velmi dobré,promyšlené ovládání,příběh směšný,některé věci se moc nehodí na malou obrazovku,žere hodně baterii(ale to je pochopitelné),celkově se hra dá doporučit-8/10

Rayman-předělaná klasika,dost zábavné,tento typ hry přesně sedne na Vitu,výborné animace,prostě kapesní Rayman,jednoznačné doporučení...ovšem nikoliv za plnou cenu...9/10

Everybodys Golf -perfektní hratelnost,manga styl,časy loadingu by mohli být kratší,technické zpracování mohlo být ještě o kousek lepší,pro příznivce golfu povinnost-9/10

ModNation Racers: Road Trip - prakticky kopie z PS3,delší nahrávací časy,občas klesá framerate,povedený editor,tratí mohlo být i více v základu,něco tomu chybí do MarioKartu-7/10.

To je vše co jsem Vám chtěl sdělit.

Odkaz ke komentáři

no s muncharted 8/10 souhlasim pokud jsi to hral na easy, na obtiznost tezsi je to skoro nehratelne a nektere hadanky si mohli odpustit, treba zamky jako u trezoru. (samozrejme, majitele iphone si budou chrochtat, jsou zvykly na tak ♥♥♥♥♥ni ovladani.)Jinak celkove ty analogy mi prijdou takove mene citlive. No vyzkousel jsem si hru co mne nejvic zajimala a pockam asi vyjde neco co musim mit,jinak ji kupovat nebudu, mit pristroj ktery ma krasny displej a nic dalsiho navic nema smysl tedka kupovat.

Odkaz ke komentáři

Spíš Vita stojí o půlku víc než je výrobní cena, kdyby to bylo tak že "vita se prodává za půlku výrobní ceny..." tak by možná Sony krachlo nebo by na tom bylo hodně špatně.

Jojo, máš pravdu, myslel jsem to přesně obráceně... Četl jsem, že výrobní cena je zhruba o polovinu menší, než za co se prodává. Sice Sony musí zaplatit vývoj, kampaň atp., ale přesto si na každé konzoli bere dost tučný zisk a rozhodně si nemyslím, že by jí dotovala. Proto mě zaráží to, jak tady každý říká, že jí dotuje.

Odkaz ke komentáři

Jojo, máš pravdu, myslel jsem to přesně obráceně... Četl jsem, že výrobní cena je zhruba o polovinu menší, než za co se prodává. Sice Sony musí zaplatit vývoj, kampaň atp., ale přesto si na každé konzoli bere dost tučný zisk a rozhodně si nemyslím, že by jí dotovala. Proto mě zaráží to, jak tady každý říká, že jí dotuje.

Je dotovaná, cena samotných součástek je jen malej podíl celkovejch nákladů. Ty jsou rozhodně větší než 6000. Vývoj, výroba, patenty, doprava, marže prodejců atd atd...

Odkaz ke komentáři

Mně ten podcast nepřišel špatný. Pravda, pánové si pletli názvy her (onen Unit 13 mi přišel vtipný), nicméně pletou se všichni lidé (deepthroat zas napsal United 13 místo Unit 13, holt tyhle věci se stávají). To, že někdo řekl, že je to těžší, než iPad zas bylo proto, že říkal, že si ipad položí na břicho a celou váhu má na těle, nikoliv na rukou (což je prostě fakt, že Vita je dost těžká na to, aby se držela třeba jen jednou rukou). Naopak mi přišlo pěkné, jak sdíleli své názory na Vitu a Uncharted (což je v podstatě hloupost, přesně jak jsem čekal, kt. se nevyplatí kupovat za plnou pálku - přijde mi, že vysoké hodnocení má jen proto, že pánové z EG dostanou Vitu od Sony zadarmo), ovšem musím přiznat, že mě to akorát nabudilo více na koupi... Přitom ideální by bylo počkat alespoň ty 4 měsíce, protože pak Vita 100% zlevní, nebo se alespoň začne prodávat v rozumném bundle balíčku (třeba vita + 4GB karta + uncharted za 6500/7000). Nu nevím nevím, láká mě to čím dál tím více poslední dobou a to jsem ze začátku říkal, že mě hry na Vitu neberou. Doufám, že nebudu zklamán...

Btw - taky nechápu ty loadingy. Opravdu to nejde bez nich na zařízení s tříjádrovým procesorem (jedno jádro je na systém) a čtyřjádrovou grafikou?? Mimochodem zrovna Wipeout mi přijde jako jedna z nejlepších launch her... Pokud někdo sledoval videostream Pete Dorra teď nedávno (začal o půlnoci někdy v sobotu tuším), ten tam hned na začátku Wipeout ukazoval a vypadalo to opravdu pěkně (byť sám říkal, že se hra občas zpomalí a jede jen na 30FPS, což je smutné na takovém zařízení).

Hm...v gamehousu to máš za 7k už teď.(PSV+4GB karta+Uncharted).
Odkaz ke komentáři

Je dotovaná, cena samotných součástek je jen malej podíl celkovejch nákladů. Ty jsou rozhodně větší než 6000. Vývoj, výroba, patenty, doprava, marže prodejců atd atd...

Můžeš své tvrzení podložit článkem, že je PSV dotovaná? Nebo je to jednoduše tvůj názor?

Placek: Máš na mysli to, že v gamehouse ti dají 500 slevu na další nákup? To není sice nic extra, ale děkuju za upozornění, asi si to tam objednám vzhledem k tomu, že je to nejlevnější.

Odkaz ke komentáři

Můžeš své tvrzení podložit článkem, že je PSV dotovaná? Nebo je to jednoduše tvůj názor?

Placek: Máš na mysli to, že v gamehouse ti dají 500 slevu na další nákup? To není sice nic extra, ale děkuju za upozornění, asi si to tam objednám vzhledem k tomu, že je to nejlevnější.

http://jp.reuters.com/article/topNews/idJPJAPAN-21584220110608

http://andriasang.com/comw7e/vita_loss/

Kaz Hirai v rozhovoru pro Reuters řekl že do tří let plánují prodávat Vitu (samotný hardware) se ziskem.

Odkaz ke komentáři

...ve schránce byl leták :)

....ale na jejich webu je jiná cena (a leták na příští období tam ještě nemaj)....ale v letáku píšou že ti dají i PSV sluchátka zdarma....

....takže konzole + sluchátka 5888 Kč

Tak díky za info,protože já si pro PSV hodlám zajet právě do ElectroWorldu :D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu