.:Bloody!Splatt:. Odesláno Únor 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2012 Tak to vidím tak,že se všichni sejdeme v Electroworldu :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David32 Odesláno Únor 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2012 mám obědnáno u xzone nevitě kdy odesílaj? dnes? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Únor 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2012 Gamehouse je levnější než Electroworld.PSV tam stojí 6100 a po slevě 5600. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Únor 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2012 Tipuju že zítra aby to všem přišlo v den vydání aka ve středu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Únor 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2012 tak jestli to je tak v anglii tak ma vetsi cenu si to vzit odtamtud ... ale jinak asi se tam uvidime .DDDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Únor 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2012 Gamehouse je levnější než Electroworld.PSV tam stojí 6100 a po slevě 5600. Jaka sleva? :) Vidim to tam jen za tech 6k + Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Únor 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2012 Jinak k těm nahrávacím časům u Wipeoutů: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Únor 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2012 Jaka sleva? :) Vidim to tam jen za tech 6k +Ano,ale na další nákup dostaneš slevu 500k.A stejně musíš koupit minimálně 4GB paměťovou kartu.Takže ta karta bude vlastně zdarma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cromlik Odesláno Únor 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2012 Pak si to tam ale reklamuj. Myslim ze EW je v pohode. Nebyli na letaku taky nejake hry? Ano,ale na další nákup dostaneš slevu 500k.A stejně musíš koupit minimálně 4GB paměťovou kartu.Takže ta karta bude vlastně zdarma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Únor 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2012 No, mě osobně štve na tom gamehouse, že se nedá platit předem... Já nechci, abych si musel vybírat x tisíc a čekat na pošťáka, jestli vůbec zazvoní, až mi to sem donese... :/ A s PPLkem zas budu muset chodit s x tisíci v kapse, dokud mi nezavolá v sedm ráno, že dnes přijede... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Únor 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2012 Pak si to tam ale reklamuj. Myslim ze EW je v pohode. Nebyli na letaku taky nejake hry?Reklamace je tam naprosto OK.Navíc můžeš reklamovat přímo u SONY. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roberto6789 Odesláno Únor 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2012 Takze dnes som si predobjednal ps vita aj s fifou a mam napad ze by sme mohli zalozit sekciu fifa 12 a dohadovat sa tam na zapasoch medzi sebou popripadne turnajoch kto by bol za ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jedi_James07 Odesláno Únor 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2012 Mimo mísu tipuju: Doufám že se nějakému šikovnému hackerovi nebo skupině povede dostat se k bootloaderu Vity a dokáže na tom portnout/spustit "nativně!" androida. Taková možnost dualbootu PSV systém x Android by bylo naprosto bombastické! Kolik už parádních her/emulátorů už vyšlo na android a jaký hrubý(angl. raw) hardware výkon to může mít. (Někde jsem četl, že PSV dokáže zpracovat 133mil. polygonů za sekundu(v porovnání s Nintendo 3DS 15,3mil. polygonů) PS: V androidu by šlo určitě volat ze simky v 3G verzi PSV. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zemak Odesláno Únor 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2012 Nevi nekdo kolik zabira uncharted mista na pametovce?stejne koupim asi 16gb...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cromlik Odesláno Únor 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2012 Ja uz budu mit Vitu zitra rano. Prave me odeslali balik PPL :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cromlik Odesláno Únor 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2012 tusim kolem 2,5GB Nevi nekdo kolik zabira uncharted mista na pametovce?stejne koupim asi 16gb...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Únor 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2012 Tak, objednána Vita Wifi, 16GB karta, pouzdro a fólie. Celkem 7300Kč. ITAGE opět nezklamal (mají Vitu za 5850Kč) :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zemak Odesláno Únor 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2012 Na Playcentru uz maj taky skladem asi se tam zejtra stavim ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Únor 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2012 ja uz mam nejaky cas predobjednanou u CZC (Vita 3G verze + 16 GB karta a k tomu mi dali simku se 3 mesici 3g zdarma + ten preorder mi k tomu hodili) s postovnym to dela 8 854 kc .. ale pisou tu ze to budu mit az 24.2 =(( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Únor 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2012 Tak, objednána Vita Wifi, 16GB karta, pouzdro a fólie. Celkem 7300Kč. ITAGE opět nezklamal (mají Vitu za 5850Kč) :D. Zato poštovné za 200 a jejich reklamační bych si nejalznul teda... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Únor 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2012 ja uz mam nejaky cas predobjednanou u CZC (Vita 3G verze + 16 GB karta a k tomu mi dali simku se 3 mesici 3g zdarma + ten preorder mi k tomu hodili) s postovnym to dela 8 854 kc .. ale pisou tu ze to budu mit az 24.2 =(( Nechápu jak si někdo může koupit 3G verzi když je naprosto k ničemu a ani hry na 3G nemůžeš hrát, k internetu máš snad mobil na cestách ne? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartokar Odesláno Únor 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2012 Taky mi dojde 3G verze, když uz tak uz, však jsem si na to vydělal ne.K tomu 16-ka karta, nějaké pouzdro, suma sumarum něco kolem 9000.Kde jsou ty doby kdy jsem kupoval do psp 1gb za 2600. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Únor 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2012 nevi nekdo kolik zabira uncharted mista na pametovce?stejne koupim asi 16gb...:) 2770mb...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Únor 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2012 Zajímavé že nikdo k herní konzoli nekupuje hry, co s tím teda budete dělat :D Edit: Jinak nejlépe cenově na tom vycházi Alfacomp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartokar Odesláno Únor 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2012 Mno zatím nejsou boby,kapesné došlo a pak taky kuknu první na PSN jak to vypada tam.Navíc za chvíli matura(vím v mém věku).takže se s ní budu zatím spíš jen laskat a kukat na net a filmy.Mezitím zase něco naškudlím a budu chytřejší do čeho vrazit prachy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.