Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PSP2 - NGP ( next generation portable)

radator

Recommended Posts

• Odpovědi 2,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

No, mě osobně štve na tom gamehouse, že se nedá platit předem... Já nechci, abych si musel vybírat x tisíc a čekat na pošťáka, jestli vůbec zazvoní, až mi to sem donese... :/ A s PPLkem zas budu muset chodit s x tisíci v kapse, dokud mi nezavolá v sedm ráno, že dnes přijede...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mimo mísu tipuju: Doufám že se nějakému šikovnému hackerovi nebo skupině povede dostat se k bootloaderu Vity a dokáže na tom portnout/spustit "nativně!" androida. Taková možnost dualbootu PSV systém x Android by bylo naprosto bombastické!

Kolik už parádních her/emulátorů už vyšlo na android a jaký hrubý(angl. raw) hardware výkon to může mít. (Někde jsem četl, že PSV dokáže zpracovat 133mil. polygonů za sekundu(v porovnání s Nintendo 3DS 15,3mil. polygonů)

PS: V androidu by šlo určitě volat ze simky v 3G verzi PSV.

Odkaz ke komentáři

ja uz mam nejaky cas predobjednanou u CZC (Vita 3G verze + 16 GB karta a k tomu mi dali simku se 3 mesici 3g zdarma + ten preorder mi k tomu hodili) s postovnym to dela 8 854 kc .. ale pisou tu ze to budu mit az 24.2 =((

Nechápu jak si někdo může koupit 3G verzi když je naprosto k ničemu a ani hry na 3G nemůžeš hrát, k internetu máš snad mobil na cestách ne? :D

Odkaz ke komentáři

Mno zatím nejsou boby,kapesné došlo a pak taky kuknu první na PSN jak to vypada tam.Navíc za chvíli matura(vím v mém věku).takže se s ní budu zatím spíš jen laskat a kukat na net a filmy.Mezitím zase něco naškudlím a budu chytřejší do čeho vrazit prachy.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu