javak810i Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 K PSP 2. Hele nějak takhle jsem to čekal :D. Moc pěkné, hlavně display, design a výkon. I výdrž baterie by měla být 4-5h, tedy cca jako u 3DS. Hry budou klasika SONY :). Jinak s tím PS3, tak na PSP 2 zkoušeli neoptalizovaný port Metal Gear Solid 4 a běhal na 20fps, což je slušné. Takže výkon sice trochu nižší, ale i rozlišení je nižší, takže podle mě je PS3 grafika reálná. Jinak repráky jsou dole, jako třeba u starého FAT, podle mě to moc problém není. Místo UMD budou cartrige podobné SD, které může mít kapacitu až 128GB (zatím), takže to bych se nebál. A co se týče konkurence k PS3. Tak pokud to bude fakt tak dobré, tak to prostě doma připojít HDMI k TV a mám z toho PS3 :D Co se týče PSP 2 a 3DS. Tentokrát to vypadá, že ke 100% spokojenosti budu asi kupovat oboje :D. Záleží na ceně, pokud bude 3DS za 6k a PSP2 za 10K, tak se na PSP 2 asi vyprdnu. Ale podle mě se bude prodávat spíš za 8k. Všude říkaj, že Sony nasadí nízkou cenu, takže podle mě to bude to samé, jako s původním DS a PSP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 já bych měl oboje kdyby oboje bylo max do 5000 nebo jedno levnější než 5000 a druhý dražší aby se to doplňovalo. Když oboje vypadá tek pěkně :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 A to je ta chyba ze na DS vyslo 8x vic her a je chyba ze je mezi nima i Call of duty :( Ja sem fanda sony a nikdy nepriznam ze je horší než nintendo (zní to jako nazev pro vibrator.) To sem pouze někdo napsal, bez zdroje, bez ničeho. Uz sem jedou vysvetloval kde to asi tak je nekdo to tam napsal a ja tomu verim pac na DS hrajou jen mali smradi. (Me je 15. a mam psp) já bych měl oboje kdyby oboje bylo max do 5000 nebo jedno levnější než 5000 a druhý dražší aby se to doplňovalo. Když oboje vypadá tek pěkně tak za 3 roky.. kdyz budeme optimisti. Stopuj OT,nikoho nebude zajmat co máš rád. OK? Tohle je topic o PSP2. A ja klidne muzu vyjadrit svou naklonost k psp. Jestli mas radsi Nintendo di si hrat do nintendo 3DS topicu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 Stopuj OT,nikoho nebude zajmat co máš rád. OK? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=ZltWKV0lFxg Nevim jestli uz to bylo ale... http://www.youtube.com/watch?v=7g9y7K96n24&feature=related Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 Na DS hrajou maly smradi? A ty jses velikej kluk protoze mas PSP? K PSP 2 : vypada super, jen tam nemuseli cpat blbosti jako treba kamerky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 Vypadá to dobře, opravdu dobře. Ale mám z toho takový pocit.... ani nevím. Prostě jsem zvyklý u mého Xboxu, že si udělám pohodlí, zapnu a vychutnám si hodiny hraní na velké TV v HD grafice... Kdybych měl tohle jako handlend, tak bych asi Xbox prodal, nebo já nevím.. prostě mi to příjde takové, "až moc dobré". A rozhodně nesouhlasím s tím navážením do Nintenda!!! Vy asi nevíte, že starý Gameboy s takovýma peckama jako Pokémoni, Mario (mimochodem ted hraju puvodni Super mario Land na DS v emulatoru a bavi me vic, nez nove mario hry), Zelda, atd, tu byl MNOHEM dříve, než se většina z vás narodila. Tohle asi většina lidí nepochopí, ale nintendo má prostě ke hrám blíž a ví, co hráči chtějí. Navíc pro Nintendo je mnohem lepších her a pro 3DS samo taky.. Si vemte: Mario hry, Zelda, Pokémoni, Metroid, Castlevanie, Resident Evilové, Call of Duty, Golden Suny, Final Fantasy, Wario a další klasické Japonské i jiné pecky. Na PSP bylo jen pár opravdu dobrých (GTA, Monster hunter, Motorstorm a Resistance a Metalgear solid s littlebig planet, a to je asi vše). Pocit hraní her na nintendu vám prostě nic nenahradí... Jak říkám, jediné řešení je koupit si obojí :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 Proc neni na PSP taky poradne Call of duty? (Roads of victory nepocitam to byl spi slabsi kousek.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 Ne nintendo je prostě pro děti (sam si to snad cetl ne? prumer hracu (jejich stari) je 9 let..) k tomu NDS slo furt kupredu ale PSP se drzelo svoji originality je to jako srovnavat BMW - nintendo a RolsRoyce - PSP. Drzi svoji orginality? To zni fakt hloupe, protoze jestli je neustale stejne, neni uz orginalni. Naopak nintendo je mnohem vice originalni, prirovnani s auty je myslim nejen hloupe, ale i chybne :) Na DS vychazi mnohem vic her a je pravda ze je tam i hodne p_covin, ale ma mnoho velice zajimavych titulu. At mi nikdo nerika ze hry jako mario, zelda a pokemoni jsou hry pro deti. To rekne jen zatvrzeli podkurovac psp ktery kouka na nintendo skrz prsty a ktery ani jednu z techhle her pravdepodobne nehral. Jsou to vetsinou nejorginalnejsi a nejprelomovejsi hry celeho herniho prumyslu (ikdyz pravda ze casto plati "bejvavalo" a kolikrat se setkame jen se zdimani zname znacky, viz. treba prome Zelda: Spirit Tracks :)). A treba takovy Zelda OoT je mnohymi hernimy krritiky povazovana za nejlepsi hru vsech dob a ta hra ma i dnes ma hracum co nabidnout (a to dokonce i pres, troufnu si rict, ze pro dnesniho hrace az odpudivou grafiku a o tom to je - o hratelnosti, originalite a inovaci a ne jen o krasne grafice :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 Call of Duty ne, ale Medal of Honor a Brothers in Arms Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 Zajimalo by me jestli psp se vsemi temi inovacemi taky vyuzije kamery AR games. Viz treba toto video (netyka se 3DS) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 Zajimalo by me jestli psp se vsemi temi inovacemi taky vyuzije kamery AR games. Viz treba toto video (netyka se 3DS) vypada to zajimave.. co to ma za hracku? (tu nvidii) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 To netusim, ale kdyz vas to tak zajima kouknete na tohle, je to sice trosku OT, ale musim trosku pomc konkurenci neni to promo video jako to vyse takze kvalita neni tak dobra :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nodobre Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 To je fakt good.Ale take nieco ma mat aj 3DS s tymi kartami ci??? :D EDIT: Bol si rychlejsi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 Zrovna kamerky nejsou blby > Videls nebo hral jsi nekdy Invizimals, Invizimals SZ, Eye Pet ??? Sou tu jedny z nej her a s tema kamerkama je to fakt bomba ... takhle nebudes muset vraze dalsi "litr" do kamerky aby sis mohl zahrat ... Jako kravinu ktera by tam nemusela byt je rozhodne ta dotykova plocha ze zadu (spatna neni ale zbytecna a pridava to ne cene ...) ... Ale zas u kamerky na 1. generaci PSP je dobry ze se muze otacet => mohli tam dat jen 1 a otocnou => o dalsi vec min .... A to by sla cena hned dolu :D Eyepet jsem hral na ps3. Ok, 1 tam jde ale na co je ve predu? Na co dotyk. display + ta plocha vzadu. Jde mi o to, ze by od kazdeho stacila 1, takhle to pridava na cene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nodobre Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 Uplne s tebou suhlasim.Kamera by stacila otocna a dotykovy keby tam nebol ani jeden tak by mi to vebec nevadilo pretoze dotykace nemusim :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike97 Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 můžu se zeptat... kdy by asi to psp2 mohlo být v ČR? před Vánocemi jestli jsem dobře slyšel, že? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 pred vanocema? hodne hrubej odhad a jeste k tomu nikdo nedodal ze zrovna v CR... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 Jestli plati vanocni obdobi v japonsku tak bych spolehal spis na prvni ctvrleti roku 2012... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nodobre Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 Ja typujem ze okolo datumu vydania 3DS,vyjde NGP ale o rok neskor v Europe :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 To je dost mozny, casove by to sedelo...ikdyz Sony se podle bude snazit vypustit NGP co nejdriv takze se dockaame mozna hned zkraje roku 2012, prece jen budou chtit aby byl naskok 3DS co nejmensi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nodobre Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 Aj to je pravda.Bolo by to dobre aj pre nich a aj pre nas hracov :D Len sa modlim za tu cenu nech neni taka vysoka :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 Spekulace na hrej rikaji 300 USD za 3G verzi a 250 za za verzi bez 3D, to prijde ale az moc malo (ikdyz by to balo fajn), ale je to jen spekulace. Ale Sony se kazdopadne bude snazit tlacit cenu k cene 3DS, o tom ze bude prodavat pod cenou neni pochyb... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 Porovnání grafiky PSP2 Vs. PS3 - opravdu hodně slušný. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 asi se bude muset udělat nová sekce, NGP :lol: EDIT: OnLive pro PSP by nebylo špatný co? xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.