deepthroat1468623923 Odesláno Únor 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2012 32GB v Evropě neni, má bejt až někdy časem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartokar Odesláno Únor 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2012 mno já jsem spokojenej,až na ty uchylárny jako je menu,škoda že není ta čeština...mám tam danej polskej jazyk,takže to ještě relativně jde,protože angličtina mi nic neříká,snad by ještě šlo to ruské nastavení.mile mě překvapilo,že to demo uncharted bylo taky v polštině.na a čemu nerozumim to si v telef.přeložím.akorát jsem ještě nezkoušel jak je to s filmy,prej se zase musí konvertovat....jestli jo tak je to trapne,i moje stare SG1 zvladne všechny formáty....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Únor 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2012 Samozřejmě že musíš konvertovat filmy do MP4.V tomto je SONY mimo mísu.Ovšem na filmy tohle zařízení nemám.(na to je Notebook) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Únor 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2012 Nechci nikoho urazit, ale myslím, že je hloupost jít hned do něčeho nového co není ještě alespoň trochu zaběhnuté. Já si radši klidně počkám až se vychytají všechny mouchy a pak možná budu zvažovat. Každopádně je určitě lepší si Vitu nejdřív někde vyzkoušet. Podle komentářu zde jen tuším, že to nebude taková pecka jak si každý říkal a samozřejmě jak Sony prezentovala. Myslím, že teprve čas ukáže jestli má cenu investovat, nebo ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartokar Odesláno Únor 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2012 a to je stejnej format jako psp,uz jsem z toho trochu vypad......dík (v praci ideální a větší než telefon) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Únor 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2012 Nikoho neurážíš,ale jestli má někdo spoustu peněz ,tak tyto věci vůbec neřeší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Únor 22, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2012 Napsal jsem takovou neprofesionální recenzi od normálního hráče pro normální hráče FIFA FOOTBALL Ustojí přenosný fotbálek tlak, který je na něj vyvíjen, nebo nakonec nedostojí svému jménu? Sony i EA už dlouho před launchem vykřikovala do světa, jak bude jejich fotbálek úžasný a na přenosných zařízeních nepřekonatelný uvidíme, zda dostáli svému slovu. Po zapnutí hry vás přivítá krátké intro, které je totožné s konzolovou verzí hry fifa 12, to vás naplní mírným optimismem a ještě větším očekáváním. Hra vás zpočátku skrze obrázkový tutoriál naučí novým dovednostem dotykového ovládání a potom vás pustí dál. Dostanete se do již známé arény, kde můžete zkoušet nejrůznější herní situace včetně hry 1 na 1. Grafika zde vypadá přesně tak jak páni z EA a Sony slibovaly. Krásná, a plynulá grafika tak, jak ji známe z velkých konzolí. Můžete si zde vyzkoušet nové ovládací prvky a seznámit se s hratelností. Na můj vkus jsou páčky možná trošku víc citlivé, co mě ale mnohem víc irituje je zadní dotykový panel. Vhledem k tomu že mám relativně větší ruce tak mám velký problém držet konzoli tak jak designéři z Japonska s malinkýma ručičkama zamýšlely. Pravé a levé horní tlačítko funguje tak jak by mělo. Vyzkouším tedy hru na 1:1. Plný očekávání nastavím svůj nenáviděný tým, jehož styl hry se mi líbí a obdivuji ho, a sice Real Madrid proti Arsenalu FC. Po výběru dresů a sestav nás hra opět pustí do tréninkové arény kde si 2-3 vystřelíte na brankáře, aby jste si před hrou dodali nějaké to sebevědomí a jde se na to. Jelikož v poslední době hraji fifu na pc s frameratem kolem 60 snímků za sekundu byl jsem docela zděšen z toho, co jsem viděl. Nízký framerate a relativně špatná animace nastupujících fotbalistů na hřiště. Ano měli sice detaily obličeje, dresů a kopaček jako z ps3, ale to má za následek velké zátěže procesoru a tím pádem slabší framerate.(věřím tomu že až se s tím vývojáři naučí, nebude to problém) Uchopil jsem tedy pořádně konzolku a s hvizdem rozhodčího rozehrál míč. Jenže můj dlouhý hubený prst se omylem dotknul dotykové plochy a můj hvězdný útočník zakopává míč na tribunu. Zřejmě si na to musím dát větší pozor. Bohužel se mi to během zápasu stalo více než 15 krát a já tak ohrožoval branku soupeře již z půli hřiště. Jsem rád, že jsem hrál proti počítači, a že se tedy nemusím stydět za svůj předváděný výkon. Po téměř vyhraném utkání 1:4 jsem se vrátil do menu, abych v nastavení našel vypnutí zadní ovládací plochy. To se mi povedlo a teď už mohu jít skutečně otestovat hru. Na první pohled si jistě všimnete, že postavy jsou velice drobné, a protože hrajete na malém displeji tak vás to tloukne do očí o to více. V handheldové verzi je možné využít dotykovou plochu k nahrávkám, změnám hráčů i střelám. Pokud máte pohled shora tak doporučuji, aby jste se vyhnuly pokusům střílet pomocí dotykové obrazovky.( Je možné že jsem dřevák a jsem jediný komu to nejde :D). Nahrávky jsou však velice přesné a zábavné. Takto by to tedy šlo, ovšem kdyby se mi konzole v ruce držela lépe. Takže ani tuto rádoby funkci budoucnosti u této hry bohužel nevyužiji. Co se týče reakce hráčů tak ta se mi zezačátku zdála poněkud pomalá, nyní jsem si nejspíš zvyknul a už mi příjde přirozená a normální.AI, to je kapitolka sama o sobě, kterou si netroufnu rozebírat, nicméně si myslím, že je totožná jako u konzolových verzí. V této kapesní verzi hry najdete +-30 licencovaných soutěží, ale českou mezi nimi nenajdete. Hra je včetně komentáře kompletně v anglickém jazyce, takže ani dabing Míry bosáka tu nenajdete. Hra rovněž nabízí jako na větších verzích ostatní mody hry, včetně multiplayeru, který jsem zatím bohužel nemohl otestovat. Po delším hraní hru hodnotím relativně slušně. Hratelnost – 7/10 Grafika – 8/10 Fyzika – 9/10 AI – 8/10 Psal jsem to v rychlosti určitě tam bude spoustu chyb, pouze jsem se chtěl podělit o nějaké dojmy tak mě prosím nekamenujte díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Únor 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2012 a to je stejnej format jako psp,uz jsem z toho trochu vypad......díkSony prostě má jen jediný video formát a to v jednom kodeku.(mp4)Naprosto je nechápu.EDIT:vlastně je chápu.kdyby podporovali mkv,avi apod.,tak by lidi kupovali méně her a navíc vlastní SONY i filmové vydavatelství a o pirátění nestojí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartokar Odesláno Únor 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2012 spoustu peněz sice nemam :) ale každej je uchylnej na něco jiného...,někdo třeba kola,jiný elektronika či herní konzole............ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Únor 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2012 Jojo je to fakt nepochopitelné, dneska když všechny zařízení podporují x formátů vida a x formátů titulků je tohle docela smutné. Neplánuju Vitu využívat jako videopřehrávač, nicméně doufám že to časem napraví, ale nějak zas tak moc tomu nevěřim... Spoustu peněz taky nemam, ale nekouřim a nepiju takže si do roka klidně můžu jednu Vitu dovolit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hotdog Odesláno Únor 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2012 Staci 4gb karta na hry nebo doporucujete 16gb? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Únor 22, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2012 Staci 4gb karta na hry nebo doporucujete 16gb? jsem zastáncem toho čím více místa tím lépe, a do budoucna si myslím že se bude hodit větší karta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartokar Odesláno Únor 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2012 čím větší tím lepší,4 si za sebe myslím je fakt malo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Únor 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2012 Každopádně mě štve, že si ti vydřiduši ze Sony vymyslí vlastni paměťovky, aby si je člověk za nehorázné ceny kupoval. Ono mě se jejich jednání nelíbí a trošku mi vadí takové chování, které mě pak odrazuje od koupě. Proč proboha nemůžou být trošku vstřícnější. A hry za 1200? To si snad dělají prdel. Zpětná kompatibilita s PSP myslím zatím taky není jen pro Japonsko. Fakt kámoši :-) http://bonusweb.idnes.cz/v-japonsku-lze-zdarma-konvertovat-psp-tituly-z-umd-disku-do-ps-vita-1p8-/Zurnal.aspx?c=A120222_003658_bw-zurnal_osk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hotdog Odesláno Únor 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2012 Ok.Ptam se jenom tak ze o vite premyslim o jeji koupi.Akorat me trochu zarazilo krome uncharted, wipeout a dalsich her od sony ze napr. hry od ubisoftu nejsou nic moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Únor 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2012 Staci 4gb karta na hry nebo doporucujete 16gb?Já mám 4GB.Hry mám retail z obchodu.K čemu potom velká karta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Únor 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2012 Tak mě by měla přijít zítra ,ale jak tady zatím čtu tak se bojím zklamání i když věřím ,že to bude celkem v poho :D Přemýšlím jakou hru si koupim ,ale pořád nevim. Zkoušel tu někdo ještě neco kromě Fifi,Uncharted a wipeoutu ? Má někdo třeba Ultimate Marvel vs capcom 3, Motorstorm nebo Dynasty Warriors ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Únor 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2012 No já jsem byl zklamaný celkem z Unit 13. Myslel jsem, že to bude mít hezčí grafiku, ale ta grafika je horší, než má 3DSko... :-) Ale jsou to jen launch tituly, ještě neumí pořádně využít grafiku. Wipeout je výborný, co se grafiky i hratelnosti týče. Uncharted jsem ještě nezkoušel, pak nainstaluju demo a uvidím. Jinak už jen čekám na ten Gravity Rush... Mělo by to být někdy v březnu, že ano? Neví někdo konkrétní termín vydání prosím? :-) Jo a taky jsem zvědavý na Warrior's Lair aka Ruin... Myslel jsem, že to bude launch titul, ale není... Pak jsem ještě zvědav na Ninja Gaiden (i když jsem ho už dohrál jak na Xku, tak na PS3, takže na PSV asi počkám, než ho někdo bude prodávat třeba za 500) a Dynasty Warriors... Mimochodem taky mám jen 4GB kartu a přijde mi, že stačí v pohodě. Já plánuju kupovat fyzické kopie her, takže nevidím důvod proč vrážet 1500 do 16GB karty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Únor 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2012 Ještě mě tak napadá. Ty kartičky nebyli v balení že ne ? (já někde četl že by měli být) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Únor 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2012 Jojo, AR karty jsem tam tedy měl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartokar Odesláno Únor 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2012 asi stupidní pro vás stupidní otázka, ty karty jsou k čemu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Únor 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2012 stupidní hříčky, kt. zakomponovalo 3DSko do svého systému, takže to Sony muselo udělat taky :/. JInak opravdu zbytečnost navíc, já je ani nevybaluju :-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Únor 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2012 Pro ty co váhají, tak není nic snadnějšího si Vitu objednat někde přes internet stáhnout dema, a pokud se bude líbít tak si ho nechat, popř. ho vrátit zboží v 14-ti denní lhůtě, samozřejmě musí být vše v super stavu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jedi_James07 Odesláno Únor 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2012 Ten převod her z PSP do Vity ... četl jsem že to jde jenom v Japonsku, ale Vita je regionfree, takže šlo by si udělat třeba japonský účet a na něm si zadarmo postahovat všechny ty hry do digitální verze na PSV? Nebo bych musel mít psv,i když je regionfree, z japonska? Nějaká šance že bych to "ošulil" a nahrál si tam iso/cso hry z PSP karty? Trochu mimo: Launch ceny PS Vita 3G verze v různých zemích po přepočtu na czk: USA: 5708kč (299,99USD) GB: 8350kč (279,99GBP) EU: 7527kč (299,99EUR) JP: 7101kč (30k YPY) CZ: ~7590kč (7200->8500) A to 3G, k čemu je to dobré(resp vím co s tím ide normálně na mobilu, ale tady?)"Něco tak svobodného by Sony přeci nedovolila ..." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Únor 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2012 Máš to ke hrám které využívají kameru. Třeba ten "stolní" fotbálek nebo co to je to využívá. Dáš ty karty na stůl a na vite se ti místo nich objeví hřiště atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.